|
|
#1 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 41
|
Czy k³amstwo przekre¶la ten zwi±zek?
Jestem z moim (hmmm) t¿ ponad rok czasu. Wiadomo jak to jest- raz lepiej raz gorzej. Wczoraj mój t¿ ok³ama³ mnie (niestety nie po raz pierwszy
) : powiedzia³ mi, ¿e idzie spotkaæ siê ze swoim bratem, poniewa¿ dawno siê nie widzieli i chcieliby spêdziæ trochê czasu we dwójkê, nie tylko w domu z rodzin±, wiadomo. Niestety okaza³o siê, ¿e owszem, by³ z bratem, ale tak¿e z dwiema kole¿ankami w domu brata mojego t¿, pili i ogólnie zrobili sobie imprezê (oczywi¶cie dowiedzia³am siê o tym z portalu spo³eczno¶ciowego, nie od t¿).Zrobi³o mi siê bardzo przykro, ¿e mnie ok³ama³. Tym bardziej, ¿e ostatnio mia³a miejsce podobna sytuacja i powiedzia³am mu wtedy, ¿e bêdzie mi bardzo ciê¿ko znów zaufaæ. Ledwo zaczê³am siê zbieraæ, a tu znowu co¶ takiego. Nie rozumiem dlaczego on mnie ok³ama³ i jeszcze w internecie wyl±dowa³y te ich wspólne zdjêcia... Co powinnam teraz zrobiæ? Czy ten zwi±zek ma jeszcze jakie¶ szanse? |
|
|
|
|
#2 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 853
|
Dot.: Czy k³amstwo przekre¶la ten zwi±zek?
Cytat:
Ja jestem zdania, ¿e t± 1-2 szanse mo¿na daæ, potem ju¿ nie ma zmi³uj, bo te dawanie szans nigdy siê nie skoñczy. A im d³u¿ej, tym trudniej to uci±æ, i w pewnym momencie budzisz siê z rêk± w nocniku, zmarnowanymi latami z k³amc±, który nie szanuje ciebie i ma gdzie¶ twoje uczucia.
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 220
|
No czy ja wiem, porozmawiaj z nim,spytaj dlaczego tak robi i Ciebie nie zabiera na te imprezy?
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Nie rozmawia³am z nim jeszcze, chcê po prostu och³on±æ, ¿eby w nerwach nic g³upiego nie paln±æ.
Zawsze chodzimy razem na imprezy, wczoraj ¶wiêta do po³udnia te¿ spêdzali¶my razem, wiêc nie mia³am nic przeciwko, ¿eby wyszed³ z bratem. No niestety skoñczy³o siê te¿ dwoma panienkami i dziwnymi zdjêciami... |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 785
|
Bez rozmowy to nie ma sensu tego roztrz±saæ, te kole¿anki mog³y po prostu pojawiæ siê w miêdzyczasie, a impreza wysz³a spontanicznie. Tak czy siak dla mnie by³aby to przykra sytuacja, szczególnie, ¿e nie pierwsza. Pogadaj z facetem i wtedy zdecyduj.
|
|
#6 |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 43 642
|
Nie masz przypadkiem ju¿ sufitu porysowanego poro¿em? Bo ¿e masz poro¿e, to se dam ³apê uci±æ. Z k³amc± co chcesz budowaæ? Wiêzienie dla siebie? Czas siê ewakuowaæ z tego pseudo-zwi±zku.
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 24 367
|
Nie no serio?
Facet mowi, ¿e idzie do rodziny a urz±dza sobie damsko-mêsk± imprezkê zakrapian±? I to nie 1 raz? I nie czujesz wstydu albo takiego zniesmaczenia co do swojej osoby kiedy siê z nim spotykasz, misiaczkujesz i w ogóle? Ja bym czu³a
|
|
|
|
|
#8 |
|
Hrodebert
Wiadomo¶ci: 4 441
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Napisz do niego i spytaj, jak siê wczoraj bawi³ i czy ma ci w zwi±zku z tym co¶ do powiedzenia.
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 479
|
oczywi¶cie, ¿e przekre¶la, ciekawe kiedy wreszcie wyci±gniesz wnioski z jego wielokrotnych k³amstw?
i pisze to,mimo ¿e ja sama wcale na k³amstwa nie jestem ciêta, bo wnikam w powód k³amstwa i jest on zazwyczaj bardziej czy mniej zrozumia³y ale notorycznego robienia ze mnie idiotki bym ju¿ nie wytrzyma³a nie wiem, po co kolejne próby uwierzenia mu, przecie¿ ty mu wierzyæ ju¿ nie bêdziesz a w takich warunkach zwi±zek jest bezsensowny |
|
|
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 400
|
Po 1, skoro by³y tam dziewczyny, a nie mêska posiadówa, to nie rozumiem, czemu nie wzi±³ Ciê ze sob±.
A druga sprawa, jak wygl±da³a by sytuacja, gdyby Ci powiedzia³, ¿e idzie do brata popiæ i bêd± tam jego kole¿anki? Mo¿e ba³ siê, ¿e siê obrazisz i zrobisz mu o to awanturê, bo w przesz³o¶ci by³y takie sytuacje albo wie, ¿e jeste¶ zazdrosna? Oczywi¶cie to go nie usprawiedliwia, ale rozja¶ni³oby trochê sytuacjê. Mia³am podobny problem ze swoim t¿, te¿ mnie ok³ama³ parê razy, t³umaczy³ to potem w³a¶nie tym, co przed chwil± opisa³am. Niestety po kilku takich razach zaufanie z mojej strony leg³o w gruzach, wiêc lepiej z nim pogadaj i wyt³umacz mu, jak zabójcze dla Waszego zwi±zku s± takie k³amstwa.
www.poomoc.pl Klikamy codziennie i pomagamy! Zawsze warto wyliczaæ powody do szczê¶cia, w ¿yciu jest tak du¿o jego przeciwieñstwa, ¿e lepiej zaznaczaæ je zak³adk±, dopóki mo¿na. S. Barry Tajny dziennik |
|
|
|
|
#13 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 66
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
www.poomoc.pl Klikamy codziennie i pomagamy! Zawsze warto wyliczaæ powody do szczê¶cia, w ¿yciu jest tak du¿o jego przeciwieñstwa, ¿e lepiej zaznaczaæ je zak³adk±, dopóki mo¿na. S. Barry Tajny dziennik |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 66
|
|
|
|
|
|
#16 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ---------- Cytat:
Nie wiem. On siê dobija dzwoni, pisze... Nie odpowiadam póki co, chyba nie ma o czym mówiæ
|
||
|
|
|
|
#17 |
|
.
Wiadomo¶ci: 28 112
|
ja bym nie chcia³a byæ z k³amc± w zwi±zku...
|
|
#18 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#19 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- Cytat:
a pó¼niej mêcz±ce siê to robi³o dla obu stron, jak przy ka¿dym wyj¶ciu siê zastanawia³am, czy mówi mi prawdê
||
|
|
|
|
#20 |
|
Raczkowanie
|
podobno to kole¿anki, ktore studiuja z bratem, a sam tz zna je od dziecinstwa bo sa z ich miejscowosci, mieszkali na jednym osiedlu. jasne
|
|
|
|
|
#21 |
|
Raczkowanie
|
a mówi³ co¶, czy siê umawiali wcze¶niej i wiedzia³, ¿e bêd±, czy spotkanie wysz³o spontanicznie?
|
|
|
|
#22 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 263
|
podobno spontanicznie... ja juz naprawde nie wiem co myslec
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A te fotki to jakie konkretnie? Przytulasy itp?
|
|
|
#24 |
|
Raczkowanie
|
oni w jaki¶ porozpinanych koszulach, niby "wyg³upy".
nie wiem, ju¿ zaczynam my¶leæ nad rozstaniem, strasznie siê czujê samotna. |
|
|
|
|
#25 | |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 128
|
Cytat:
dzielicie sie jednym facetem? ![]() odpusc, szkoda zycia na klamce. |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 40
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Raczkowanie
|
staram siê z nim rozmawiaæ, ale on zawsze rozpoczyna a potem nagle koñczy bo "nic nie zrobi³, nie widzi sensu rozmowy", a dla mnie to jest straszne, serce mi bije jak szalone, taki nat³ok my¶li, a on mnie zostawia.
bojê siê zaufaæ temu cz³owiekowi, ale te¿ bojê siê byæ sama, kocham go |
|
|
|
|
#28 |
|
Raczkowanie
|
Ty go kochasz, ale czy on Ciebie? Nie mo¿esz ci±gle wybaczaæ, nie mo¿esz kochaæ za dwoje i siedzieæ w takim dziwnym zwi±zku. Po co?
|
|
|
|
|
#29 |
|
Raczkowanie
|
nie wiem moze to zabrzmi naiwnie, ale przez caly zwiazek on byl na kazde moje skinienie. dlatego mam teraz taki mêtlik
|
|
|
|
|
#30 |
|
Raczkowanie
|
Mo¿e w taki g³upi sposób próbuje wzbudziæ Twoj± zazdro¶æ, albo sprawiæ by¶ Ty by³a na jego skinienie?
|
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:33.

) : powiedzia³ mi, ¿e idzie spotkaæ siê ze swoim bratem, poniewa¿ dawno siê nie widzieli i chcieliby spêdziæ trochê czasu we dwójkê, nie tylko w domu z rodzin±, wiadomo. Niestety okaza³o siê, ¿e owszem, by³ z bratem, ale tak¿e z dwiema kole¿ankami w domu brata mojego t¿, pili i ogólnie zrobili sobie imprezê (oczywi¶cie dowiedzia³am siê o tym z portalu spo³eczno¶ciowego, nie od t¿).