|
Notka |
|
Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne… |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Czy to w porzadku?
Nie wiem jak na Wizazu zalatwia sie takie sprawy bo zdarza mi sie to po raz pierwszy.Dostałam PW i ....wklejam.
jaqza_23 vbmenu_register("postmenu _", true); Zaczyna ![]() Zarejestrowany: 2005-07 Lokalizacja: podkarpackie Wiadomości: 4 GG: 7448138 ![]() witam serdecznie!mam do zaoferowania parę nowych 100%orginalnych i nieużywanych kosmetyków firmy LANCOME z USA !znalazłam sie w ich posiadaniu przez kuzynke która pracuje w tamtejższych drogeriach i jak wraca na wakacje to każdego czymś obdarowuje..-mnie aqrat przypadła w udziale kompozycja poniżej tzn. jej część która jest mi obojętna a chętnie podreperowałabym domowy budżet : 1.błyszczyk JUICY TUBES z nowej kolekcji "Cherie"(15g.) - Honey,Violet (wszystkich błyszczyków pierwsza wygnieciona na zgrzewie cyfra to 7 czyli z tego co wyczytałam no to data ważności do 2007r.) 2.błyszczyk JUICY TUBES z nowej kolekcji "Cherie"(15g.) -bez nazwy,kolor jak na zdjęciu czerwień wpadająca w róż 3.błyszczyk JUICY TUBES (15g.)-Hallucination(wszystkich taka sama cena w granicach 45-50zł) 4.błyszczyk JUICY TUBES (15g.)-Simmer 5.błyszczyk JUICY TUBES (6g.)-Frozen Punch 6.pomadka do ust -LE ROUGE ABSOLU ROSE CRYSTAL ,z wybitymi cyferkami 7L014(są po 100zł u mnie po 60zł) 7.pomadka do ust -LE ROUGE ABSOLU AMANDE SUCREE ,z wybitymi cyferkami 7DO35 8.tusz do rzęs DEFINICILS Mascara haute,z wybitymi cyferkami 7B158(black/noir 6,5g); (sklepowa 117 u mnie~70) 9.krem do twarzy o ciągłym działaniu AQUA FUSION(50ml.) z wybitymi cyferkami 7DO15(sklepowa170zł ;u mnie ~100zł) 10.podkład do twarzy TEINT IDOLE ULTRA(30ml.)- IVORE 4 N z wybitymi cyferkami 7B156 (sklepowa->165zł u mnie~100zł) wszstkie produkty sa firmy lancome nieuzywane,dolaczam zdjecia wrazie niedomowien prosze pisac ,moge przeslac wiecej zdjec co do cen...wydaje mi sie ze nawet 50% moge opuscic w stosunku do niekorych produktow w porownaniu do cen sklepowych ... pozdrawiam ![]() ![]() ![]() jaqza_23Pokaż profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość do jaqza_23Wyślij emaila do jaqza_23Znajdź więcej postów jaqza_23Dodaj jaqza_23 do mojej listy znajomych ???? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy to w porzadku?
Zaraz sprawdzę, ale patrząc na oferowane produkty, kojarzę jedną użytkowniczkę, której ostatnio podobny wątek zamknęłam z ostrzeżeniem. Niestety nie pamiętam nicka, bo była nowa na forum, zaraz sprawdzę.
Sprawę załatwi Złoś, dla mnie to kandydatka do bana. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
wątek taki był na 100% i z tego co kojarzę to właśnie był wątek jaqza_23
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Kurcze, nie mogę znaleźć jej profilu na liście użytkowników
![]() Tak czy inaczej, takich rzeczy się nie robi, hurt tylko na privie ![]() Ban! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Tak mi sie własnie wydawało,ze koleżanka kandyduje do bana.Co to do cholery za zwyczaje,wysyłać PW?Chyba handel na Allegro podupadł bo włażą każdą mozliwą drogą tutaj.Paranoja.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Aleksandro, dla pewności wklej proszę link do profilu naszej hurtowniczki, jeżeli nie usunęłaś tej wiadomości od niej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
BAN już poleciał, najwyraźniej mamy do czynienia z fake-nickiem, bo z tego co widzę, to tego nicka ktoś założył wiedząc, że krótki może być jego żywot. Zapomniała tylko, że widzę jej pozostałe nicki...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
http://www.wizaz.pl/forum/member.php?userid=33727
mam nadzieję,ze dobrze wkleiłam,chociaż widzę,ze nagroda w postaci bana stałego juz poleciała.Własnie sprawdziłam poczte i ...oczywiscie skrzynka zbombardowana jest @ od tej pani pt."moze sie na cos skusisz?".Bez komentarza...grrr ale mnie zirytowała.Chorobliwie nie znoszę oszustów.Złośliwcze drogi,zapytam z ciekawości,jesli jeden nick jest zabanowany to pozostałe też?czy inne nicki działają ,a Ty delikwenta masz na oku? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:12.