|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
BAN stały
|
Lokówki REMINGTON .
Zastanawiam się nad zakupem grubej lokówki ( 38 mm ) . Waham się pomiędzy modelami CI151 a CI5338 . Może któraś z Was się wypowie na temat którejś z lokówek ? Warto , czy może szukać innej firmy , jeśli tak to jakiej . Zależy mi na tym , żeby uzyskać efekt dużych lekkich fal . Wiem,że lepsze efekty uzyska się prostownicą , ale nie umiem
![]() Będę wdzięczna za odp . 0.jpg khloe-kardashian.jpg |
|
|
|
|
#2 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Lokówki REMINGTON .
Cytat:
To ta, która z jednej strony jest gruba, a z drugiej cienka. Jeśli się dobrze postarasz i masz do zestawu dołączoną rękawiczkę (ja jej niestety nie miałam) to wyjdą Ci piękne fale. Oczywiście kwestia wprawy, ja bez rękawiczki już ogarniam i loki są świetne! ![]() Włosy nie są spalone, a efekt utrzymuje się nawet dwa dni! ![]() Pooglądaj filmik na YT, dośc dużo dziewczyn ją pokazuje. Plus jest taki, że jak tylko Ci się znudzą grubaśne loki, zawsze możesz zrobić cienkie.
|
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
ja miałam lokówkę remingtona 38mm i mam w zwiazku z tym do Ciebie najpierw pytanie - jakiej długości masz włosy?
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Zakorzenienie
|
Też poszukuję jakiejś, prostownicą kiedyś za pierwszym razem mi wyszło a potem już nie umiałam
|
|
|
|
|
#5 |
|
BAN stały
|
_stardust , włosy mam do biustu
![]() szuurek , o tej stożkowej lokówce mówisz ? widziałam filmiki na yt bardzo fajne , ale chyba będzie jednak za mała , cienkich loków raczej robić nie będę , bo mam gęste włosy i wieki by mi to zajęło ![]() taki efekt bym chciała uzyskać ![]() Edytowane przez Polaaaaa Czas edycji: 2012-09-07 o 21:12 |
|
|
|
|
#6 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Przyczajenie
|
Hej, mam lokówkę Remington Ci151 – 38mm. Na moich włosach wychodzą delikatne fale, które nie utrzymują się specjalnie długo ale mam dość cienkie włosy
Lokówka sama w sobie jest całkiem ok. Nie pali włosów, ma regulację temperatury. Minusem jest przycisk do włączania na obudowie – ciągle przypadkowo go naciskam i wyłączam lokówkę.
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#8 |
|
BAN stały
|
o,o taki efekt mi chodzi
takie delikatne ![]() tylko naczytalam sie opin dziewczyn o tej lokowce i nie sa zbyt pozytywne , podobno slabo kreci wlosy ;/ jest ich dziesiatki na allegro , moze lepiej kupic w sklepie ? a na all jakies wadliwe sprzedaja ;/ |
|
|
|
|
#9 |
|
Przyczajenie
|
Moja jest ze sklepu. Trudno mi powiedzieć czy faktycznie ciężko kręci włosy bo moje są bardzo podatne na kręcenie (po godzinie w warkoczu mam watę cukrową na włosach, inaczej jest z trwałością) i używam średniej temperatury. Dla mnie prawdziwym wyzwaniem było kręcenie włosów z tyłu głowy, lokówka jest spora i ciężko nią manewrować - często zamiast loków wychodziły mi takie hmm wywinięte końcówki.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:26.

Lokówka sama w sobie jest całkiem ok. Nie pali włosów, ma regulację temperatury. Minusem jest przycisk do włączania na obudowie – ciągle przypadkowo go naciskam i wyłączam lokówkę.