| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2012-06-01, 17:38 | #1 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2012-06 Lokalizacja: Warszawa 
				 |   Uczelnia Łazarskiego - Ludzie

Mam zamiar wybrać się na ta uczelnie i interesują mnie wasze opinie o ludziach w tej uczelni bo nasłuchałam się różnych rzeczy. Jeśli ktoś tam chodzi lub chodził niech powie coś o samych studentach jak i o ich samorządzie np o samym przewodniczącym - czy to naprawdę takli babiarz   | 
|     |   | 
|  2012-06-01, 19:00 | #2 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-12 Lokalizacja: Szwajcaria 
				 | 

Dot.: Uczelnia Łazarskiego - Ludzie

Cytat: 
 Wiesz ja myślę, że nie ma co się sugerować opiniami innych o ludziach z danej uczelni. Po pierwsze- na każdej uczelni są fajne osoby i mniej fajne. Po drugie- to co dla jednego jest fajne jest koszmarem dla drugiego. 
				__________________ Wymiana książkowa, czyli porządki styczniowe  https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post44413363 | |
|     |   | 
|  2012-06-01, 23:43 | #3 | 
				 | 

Może nie tyle co się interesuje jego osobą tylko to na co jego temat się mówi, szkołę chcę poznać zaczynając od towarzystwa bo to czy dobrze tam uczą czy nie mam swoja opinię na ten temat i tego nie zmienię. A teraz coś więcej o ludziach bo wiadomo lans jest wszędzie ale czy aż tak bardzo ujawnia się na łazarskim?    | 
|     |   | 
|  2012-06-02, 11:21 | #4 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-12 Lokalizacja: Szwajcaria 
				 | 

Cytat: 

__________________ Wymiana książkowa, czyli porządki styczniowe  https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post44413363 | |
|     |   | 
|  2012-06-03, 19:45 | #5 | 
| Władca Wizażu Zarejestrowany: 2010-08 
				 | 

Treść usunięta

| 
|     |   | 
|  2012-06-03, 22:44 | #6 | 
				 | 

Jeśli będzie normalny będę się cieszyć bo nie lubię zadawać się z ludźmi którzy uważają się za najważniejszych, najpiękniejszych itd, bo wszyscy są równi nie ważne czy masz kasę czy nie... choć w dzisiejszych czasach niestety jest pęd za pieniądzem :/

| 
|     |   | 
|  2012-06-15, 20:07 | #7 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-05 Lokalizacja: world 
				 | 

ja się zastanawiam nad ta uczelnią dokładnie nad ekonomią menadżerska ale jeszcze nie zdecydowałam się w 100 % 
				__________________ http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/ Podpiszesz? Ja już to zrobiłam a Ty ?? | 
|     |   | 
|  2012-07-21, 13:37 | #8 | 
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2011-09 
				 | 

Są tu jakieś świeżo upieczone studentki?  Ja właśnie wczoraj złożyłam papiery i nie wiem co myśleć o ludziach, bo mnie studentki właśnie "obsługiwały".  Wydają się miłe, jestem ciekawa jak będzie na moim roku...   Strasznie się stresuję   | 
|     |   | 
|  2012-09-08, 18:01 | #9 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2011-05 Lokalizacja: Puławy 
				 | 

ja też w tym roku się tam wybieram, może jest tutaj ktoś kto już tam studiuje bądź studiował, bo nie wiem jak mam się zapisac na przedmioty   | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Forum plotkowe | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:55.