|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Dylemat dotyczacy przyszlosci
Z gory przepraszam za bark polskich znakow. I przejde od razu do rzeczy. Od dziecka bylam niezaradna, niesmiala, zakompleksiona (to wina rodzicow), mialam niskie poczucie wlasnej wartosci. Teraz zdalam mature, jestem po liceum. Nie poszlam na studia wlasnie z powodow jakie opisalam. Teraz mysle co ze soba zrobic i nie mam za bardzo pomyslu na przyszlosc. Wczesniej moj plan byl taki: studia z zakresu filologii rosyjskiej na programie tlumaczeniowym plus podyplomowe z angielskiego jezyka biznesu albo przygotowania pedagogicznego, ale jak juz pisalam nie skladalam papierow na studia. Znalazlam szkole policealna, gdzie mozna zdobyc tytul technika jezyka angielskiego
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Dylemat dotyczacy przyszlosci
Cytat:
widziałam kiedyś post kogoś właśnie na wizaz - rób to w czym możesz być świetna, a nie to bądź przeciętna w tym czego wymagają na rynku. Ostatnie kierunki które podałaś wymagają kontaktów z innymi. Jeśli się tego obawiasz pomyśl o filologii, z językiem nie będziesz się bała, że kogoś nie zrozumiesz, a i może jednocześnie otworzysz się na świat i nabędziesz pewności siebie, nikt nie zdecyduje za ciebie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Wydaje mi sie, ze przy tak ogromnej produkcji magistrow fil.ang. to technik jezyka angielskiego to co to ma byc?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Technik języka angielskiego? Pierwsze słyszę.
![]() |
#5 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:45.