|
Notka |
|
Kobieta 30+ Forum dla trzydziestolatek, czterdziestolatek i innych -latek. Tutaj możesz podzielić się swoimi problemami, poradami i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Moje przemiany, czy na lepsze ?
Cześć Wszystkim, proszę wybaczcie mi moje pytanie... Staram się być wszędzie, zadaje przy tym sporo pytań, zapewne dlatego iż chciałbym złamać kilka stereotypów, bynajmniej jeśli chodzi o ubiór osób takich jak ja czyli trans ... Chcę prosić o wyrażenie opinii czy zamieszczone tu stylizacje są kobiece, jeśli nadal popełniam błędy to jakie, jak tuszować męska sylwetkę która widoczna jest na zdjęciach ...Wasze porady z którymi spotykam się na forach są dla mnie bezcenne ...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Moje przemiany, czy na lepsze ?
Jeszcze to
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
I to ...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Ostatnie 😉
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
O gustach się nie dyskutuje, ale nie podobają mi się te buty "w węża" ani kozaki nad kolano. Pierwsze są tandetne, a drugie po prostu brzydkie. Ciężkie i dodają masywności sylwetce. No i nie pasują do skórzanych spodni, chyba, że wybierasz się na imprezę BDSM
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
Piszesz jako facet, czyli jeszcze przemiana w kobiete nie zostala dokonana w 100%? Bierzesz juz hormony? Po jakims czasie staniesz sie bardziej kobiecy. Czytalam kiedys blob babeczki z Essen, ktora wczesniej byla facetem i gdyby nie zdjecia, to bym nigdy sie nie domyslila, ze urodzila sie jako facet.
Jesli pozwolisz/chcesz bede sie zwarac do ciebie jako do kobiety ![]() Ja znow uwazam inaczej, jestem zwolenniczka spodni i sama sie tak ubieram( ale od lat nie nosze wysokich butow. Jednak nie o styl tu chodzi, bo kazdy ma inny i to w czym ja sie sobie podobam i siebie lubie, nie musi sie podobac innym. Pytalas o zamaskowanie meskiej figury. Podkreslenie tali bez podkreslania bioder( bo widac ze sa wezsze od ramion) to dobry pomysl. W tej spodnicy wygladasz bardzo kobieco. jest figura klepsydry. Przy spodniach, zwlaszcza ostatnie zdjecie widac ze ramiona sa szersze od dolu. Moze przydalo by sie zmienic kolorystyke gdy sie tak ubierasz? tzn gore ciemna a dol jasniejszy... Poza tym kobiety czasami tez maja taka figure, nazywana jest kolumna czy kieliszkiem. Poszukaj po necie przykladow ubioru takiego typu figury. Powinnas cos znalesc. te angielskie stylistki... jak im bylo Susanne i ta druga.. swego czasu byl na nie bum i duzo bylo w necie przykladow ubierania roznych typow figury. Spewnoscia cos znajdziesz. Zazdroszcze zgrabnych nog. Masz piekne lydki. ja znow lydki i kostki mam jak u sarenki, zdecydowanie sa zbyt delikatne do ud, ale co tam, nosze spodnie rurki. Inni uwazaja ze mam szczuple zgrabne nogi, a ja bym wolala miec masywniejsze lydki. jak widzisz, ile ludzi tyle roznych gustow ![]() edit Znalazlam ten blog http://schlaflosinessen.blogspot.de/ Pamela zalozyla jeszcze jeden blog http://www.pamelahalling.de/ Edytowane przez 201608040942 Czas edycji: 2016-01-14 o 16:24 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Dziękuje za tak rzeczowa wypowiedz 😉 tak biorę już jakiś czas hormony, chciałbym aby ubyło mi trochę masy mięśniowej, zobaczymy co będzie, pewne części ciała rosną wiec to cieszy ... Mam nadzieje ze bedzie dobrze 🙂
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
W szerokiej spódnicy zdecydowanie lepiej, taka poszerzana, o lini A zdecydowanie korzystnie wpływa na proporcje - równoważy szerokie ramiona i szczupłe biodra.
Możesz też spróbować - czy spodobają ci się sukienki mini inspirowane latami 60-tymi (linia A)? Wspaniałe nogi!!! Jeśli czujesz się dobrze w mini - warto eksperymentować. Podziwiam Cię za odwagę bycia sobą. To jest wspaniałe. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
BLACK&WHITE
|
Te kozaki sa paskudne. Nie nos ich. A juz napewno nie do takiej spodnicy jak na zdjeciach. Koszmarek straszny to zestawienie. Ostatnie zdjecie jest najbardziej kobiece i najlepszy wedlug mnie zestaw ubraniowy ze wszystkich ktore zaprezentowales.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Serdeczne dzięki, faktycznie niejednokrotnie sytuacje wymagają odwagi, No ale ... Dzięki i czekam na kolejne porady w wątku 😉
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Konto usunięte
|
Genialne nogi
![]() Jest nieźle, masz podobną figurę do Smanthy z Sexandthecity ![]() ![]() 1 zdjęcie-ostra mocna stylizacja, lepsze byłyby proste szpilki i jednak dłuższa tunika. Pamiętaj legginsy to nie spodnie. 2 stylizacja-genialny plaszcz robiący talie, ale zdejmujesz płaszcz na 3 zdjęciu i masz podkreśloną mocna górę. Bluzkę zmień na czarną z szerokimi czarnymi rękawami-odciągnie wzrok od ramion i kontrastem kolorów zrobi Ci talię. 4 zdjęcie-znowu mocna góra brak talii. Wystarczy delikatnie ułożyć sweterek, niech będzie delikatnie krzywo ułożony, dodaj wisiorek na długim lancuszku. Zgadzam sie buty nienajszczęśliwsze. Koniecznie chodź w spódnicach. Masz tak dobre nogi, że obronisz każdą długosć i każdy fason. Namawiam CIę na szerokie kimonowe motylowe rękawy, wprowadzą delikatne linie zamiast mocnyhc wyraźnych kantów. Pozaprzyjaźniaj się z dodatkami-szalik, apaszka, pasek który z miejsca zrobi Ci talię lub wisiorek potrafią zrobic każdy strój. Inspiracje dla Ciebie-poleciłabym Ci byłe pływaczki, ale one się dość kiepsko ubierają, Samantjha Jones z SATC wygrywa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Danusiaes bardzo Ci dziękuje za te wypowiedz, sporo wnosi i uczy zarazem, dziękuje także za to porównanie jest mi niezmiernie miło ... Baaaardzo dziękuje , dziewczyny nawet nie wiecie jak mi pomagacie ...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Konto usunięte
|
Po to jesteśmy
![]() tu masz o szerokich ramionach jeszcze glos jednej z najlepszych Pań w Polsce od ubierania http://ubierajsieklasycznie.pl/minim...rokich-ramion/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
Bardzo przydatne, dziękuje 😉
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Konto usunięte
|
Przypomnialo mi sie
![]() Niemiecka moderatorka w RTL Frauke Ludowig ma szerokie ramiona. Fakt, ze nie kazdy stroj u niej wyrownuje jej sylwetke( moim zdaniem), ale moze cos cie natchnie i podpatrzysz cos dla siebie Oficjalna strona http://www.fraukeludowig.com/ tutaj FB, uwazam lepsza zeby podpatrzec jej styl https://www.facebook.com/Frauke-Ludo...3792238648967/ i tutaj jeszcze stronka z google https://www.google.de/search?q=Frauk...w=1360&bih=609 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
Bardzo przydatny artykuł ... Dziękuje
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
Zawsze można zacząć ćwiczyć , ja ten efekt zawdzięczam ciężkiej pracy. Naprawdę zachęcam 😉
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:44.