|
|||||||
| Notka |
|
| Szkoła i edukacja Szkoła i edukacja, to forum dla osób, które chcą się uczyć. Tu dowiesz się wszystkiego o szkołach, uczelniach, kursach. Na forum NIE odrabiamy prac domowych! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Jaki internet najlepszy w Lublinie?
Hej dziewczyny! Mam nadzieje, ze temat został umieszczony w dobrym miejscu. Zastanawiam się jaki internet jest najlepszy (w miare tani) w Lublinie. Jestem studentką, teraz kończy mi się umowa w NPlay, ale nie wiem czy chce u nich zostac. Sa malo dokladni, pojawily sie niedopatrzenia az takie, ze trzeba bylo uniewazniac umowy, takze wolalabym zmienic dostawce. Fajnie by bylo, gdyby polecane przez Was firmy mialy w ofercie jakas tania telewizje. Pozdawiam.
|
|
|
|
|
#2 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Jaki internet najlepszy w Lublinie?
Mój TŻ ma N, czy jak to tam jest, Ma internet 25 mega i telewizję, stylko nie pamiętam, ile płaci. Spytam później
![]() Ale nie wiem, czy sa tacy dobrzy aż w tym N. Router co chwila się pali, tzn zasilacz, ale w sumie, za każdym razem nowy zamontują ![]() PS. chyba jednak nie odpowiedni dział, ale nie jestem pewna
Edytowane przez ffb13763ddeb19d95255f96b349e2f21757b5e15_67b67088155fe Czas edycji: 2012-07-17 o 08:17 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam internet i telewizję w UPC i jestem zadowowona, jednak ostatnio mój TŻ szukał czegoś tańszego i lepszego
![]() niestety wychodzi, ze UPC w tej chwili ma najlepszą ofertę. jutro będę w BOK zobacze co mi zaproponują, bo nie zawsze wszystko jest dostępne na stronie. |
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
ja polecam Multimedie, mają dobre oferty
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Dziekuje za odpowiedzi dziewczyny, wlasnie dzisiaj wpadla mi w rece ulotka z upc z calkiem fajna oferta i zobaczymy, moze sie na to zdecyduje, ale czekam na wiecej opinii o dostawcach internetu i tv
|
|
|
|
|
#6 |
|
Konto usunięte
|
Co ja plote, jakie znowu N, mój TŻ tez ma upc
|
|
|
|
|
#7 |
|
Przyczajenie
|
Hyperion Wschód - nie polecam. Stali się naprawdę poniżej poziomu krytycznego. Częste awarie i braki dostępu do internetu. Do firmy dodzwonienie się graniczy z cudem. Obsługa oprysliwa, nieprzyjemna. Do tego uwaga na króczki w regulaminie, bo można się zdrowo na grubą kasę przejechać.
Ewidentny przykład Hyperion Wschód - Jak nie postępować w dzisiejszych czasach z klientami i jak nie oferować swoich usług. Naprawdę odradzam, z doświadczenia. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Szkoła i edukacja
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:23.