![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Szkoły średniej się nie boimy, z województwa podlaskiego pochodzimyWitam w wątku wszystkich uczniów podlaskich szkół ponadgimnazjalnych ![]() Zawsze raźńiej, kiedy jest z kim ponarzekać na poranne wstawanie, wrednych nauczycieli i naukę
![]() gretally-od września będzie uczennicą Technikum Handlowo-Ekonomicznego w Białymstoku na profilu technik hotelarstwa. Wybrała ten kierunek ze względu zainteresowań: turystyki i języków obcych (które resztą uwielbia) RubberSoul -zwą go Maciek i od września będzie zatruwał życie klasie unijnej w IV LO ![]() miami_girl -Od września będzie uczennicą II Liceum Ogólnokształcącego im. Księżnej Anny z Sapiehów Jabłonowskiej w Białymstoku ![]() Kaaarooola-Jak po loginie widać na imię ma Karolina. Od września zaczyna naukę w VI Liceum Ogólnokształcącym im. Króla Zygmunta Augusta w klasie biologiczno-chemicznej. Jak profil wskazuje, przyszłość wiążę z medycyną. AnMra -Uczy się w II LO na profilu medycznym (biol-chem-fiz), we wrześniu rozpoczyna II klasę. Wybrała ten profil ze względu na zamiłowanie do biologii, choć z duszy jest bardziej humanistą niż ścisłowcem. Nie mniej jednak z wyboru szkoły i profilu jest raczej zadowolona. Elizabethvsx- Nazywa się Karolina i otrzymała zaszczyt uczenia się w klasie 1e w III LO w Białymstoku <3 Nie ma laureata, jedynie finalistę z chemii i za nic nie wie, skąd wzięła tyle punktów do liceum, ile miała ;p Nie mogła się zdecydować biol-chem czy mat-fiz, ale padło na ten pierwszy ;p Uwielbia chemię i fizykę! Jaa9 - Od września będzie uczennicą X Liceum Ogólnokształcącego im. Komisji Edukacji Narodowej w Białymstoku o profilu językowo-kulturowym. Onajakastam-Nazywa się Ada. Od września zaczyna naukę w V Liceum Ogólnokształcącym im. Jana III Sobieskiego w klasie medycznej <3 Dlaczego wybrała ten kierunek? Ze względu na rozszerzone przedmioty, którymi się interesuję. Najbardziej biologią i chemią, ale i angielski ujdzie w tłumie ![]() ![]() Onaona911-Ma na imię Natalka i przyjęto ją do II LO na profil menadżerski. Wybrała tą klasę, ponieważ z matematyką problemów nie ma, angielski uwielbia, a geografia...no cóż nie przepada za tym przedmiotem, ale od września postara się do niego bardziej przykładać Kasiamonia-Nazywa się Monika. Od września będzie się uczyła w III LO im. K.K. Baczyńskiego w Białymstoku w klasie 1 e(bio-chem). Laureata nie ma, ale ma na szczęście finalistę z matematyki. Jemiolek - Po prostu Piotrek. Od września uczeń III LO na profilu bio-chem Nadwrazliwa - Ma na imię Asia i oficjalnie jest uczennicą klasy 1f III LO im. K.K.Baczyńskiego o profilu biologiczno-chemicznym. A wyszło tak dlatego, że lubi te przedmioty, zwłaszcza chemię, z której jest laureatką. Chocolate_Cat-Nazywa się Marta. Od jakiegoś czasu czytała wątek z liceami i pomyślała, że w końcu się przyłączy, może będzie ktoś z jej klasy... A od września zacznie naukę w XI LO, na profilu kulturoznawczym. Czemu akurat ten profil? Głównie zależy jej na historii sztuki, a jest ona rozszerzona właśnie na tym profilu. MalaaaaMi-ma na imię Malwina, od września będzie uczennicą klasy humanistycznej w VII LO w Warszawie. Iridescent - Nazywa się Joanna i we wrześniu rozpoczyna naukę w klasie biologiczno-chemicznej F w III LO im. K. K. Baczyńskiego w Białymstoku. Kocha biologię i chemię i będzie kolejną osobą w rodzinie od strony mamy, która ma zamiar robić coś związanego z medycyną. Jest laureatką z języka rosyjskiego i biologii <3 niachniach96 - Ma na imię Klaudia i jest przyszłą uczennica I LO w Białymstoku na profilu biologiczno chemicznym. Mimo że w sumie się cieszy z liceum zastanawia się nad przeniesieniem do III LO, co niestety jest chyba nierealne :< Swoją przyszłość też wiąże z medycyną (stomatologią? <3) albo weterynarią madziusia055 - Ma na imie Magda. Kocha sport i wszystko co z nim zwiazane szczegolnie pilke nozna. Idzie do VI LO na bio-chem. Nie przejawia jakiejś miłości do biologii i chemii. Tak naprawde to żadnen profil by jej dostatecznie nie interesowal, tak samo moglaby isc na mat-geo czy jakis human. Ma nadzieje,że bio-chem da mi możliwosc studiów na awf czy czegos innego zwiaznego ze sportem
![]() PP: polski, angielski, matematyka PR: polski, wos Edytowane przez tenaring Czas edycji: 2012-07-16 o 09:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Szkoły średniej się nie boimy, z województwa podlaskiego pochodzimy
Dzień dobry
![]() a więc jak nie wiecie mam na imię Greta i od września będę uczennicą Technikum Handlowo-Ekonomicznego w Białymstoku na profilu technik hotelarstwa ![]() Aby dostać się wystarczyło mieć 71,2 punkta ![]() Wybrałam ten kierunek ze względu zainteresowań: turystyki i języków obcych ( które resztą uwielbiam ) Dziękuję i pozdrawiam ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() zwą mnie Maciek i od września będę zatruwał życie klasie unijnej w IV LO ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Witajcie!
Ja jestem Kasia i od września będę uczennicą II Liceum Ogólnokształcącego im. Księżnej Anny z Sapiehów Jabłonowskiej w Białymstoku ![]() Wybrałam klasę o profilu menadżerskim, ze względu na moje zainteresowania. Uwielbiam geografię i języki obce. Mam rozszerzony język angielski i dodatkowo uczęszczam od gimnazjum na kurs niemieckiego DSD. Matematyka nie jest jakimś moim przyjacielem, wiem że nie będę brylować z tego przedmiotu, a chociaż podstawy chcę mieć opanowane. Aby dostać się do mojej klasy należało mieć według progu 146 punktów. Ja miałam ich 200, ze względu na tytuł laureata ![]() Pozdrawiam wszystkie przyszłe uczennice klasy 1F z II LO, szczegolnie blackberry (Sylwię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Hej,
Jak po loginie widać na imię mam Karolina. Od września zaczynam naukę w VI Liceum Ogólnokształcącym im. Króla Zygmunta Augusta w klasie biologiczno-chemicznej. Jak profil wskazuje, przyszłość wiążę z medycyną. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
I ja postanowiłam tu do Was zawitać, a nuż jeszcze się komuś przydam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Nazywam się Karolina i otrzymałam zaszczyt uczenia się w klasie 1e w III LO w Białymstoku <3 Nie mam laureata, jedynie finalistę z chemii i za nic nie wiem, skąd wzięłam tyle punktów do liceum, ile miałam ;p
Nie mogłam się zdecydować biol-chem czy mat-fiz, ale padło na ten pierwszy ;p Uwielbiam chemię i fizykę! Tak patrzę, sporo tu nas z 3LO klasy 1e ;p |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
ok, dzięki za info
![]() btw. ponawiam prośbę o ujawnianie się ludzi idących ze mną do klasy ; > |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
Cześć
![]() Jestem Ola i od września będę uczennicą X Liceum Ogólnokształcącego im. Komisji Edukacji Narodowej w Białymstoku o profilu językowo-kulturowym. Jeśli macie jakieś informacje (atmosfera, nauczyciele) na temat X lo piszcie! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkich. Jestem tu nowa
![]() ![]() Mam pytanie do osób które dostały się do III na biologiczno-chemiczny ( z tego co czytałam to chyba pooogodynka, kasiamonia ... ) z czego jesteście laureatami? Słyszałam że w III klasa biol-chem będzie cała z laureatami. Obawiam się bo ja jestem laureatem ale z historii i jeśli wszyscy będą z chemii lub biologii laureatem to ja se nie poradzę w takiej klasie, bo z biologii i chemii nie jestem super, lepsza jestem z historii ale wolę iść na biol-chem bo większe potem możliwośći. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkich. Jestem tu nowa
![]() ![]() Mam pytanie do osób które dostały się do III na biologiczno-chemiczny ( z tego co czytałam to chyba pooogodynka, kasiamonia ... ) z czego jesteście laureatami? Słyszałam że w III klasa biol-chem będzie cała z laureatami. Obawiam się bo ja jestem laureatem ale z historii i jeśli wszyscy będą z chemii lub biologii laureatem to ja se nie poradzę w takiej klasie, bo z biologii i chemii nie jestem super, lepsza jestem z historii ale wolę iść na biol-chem bo większe potem możliwośći. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
Hej, hej.
![]() Ja nazywam się Ada. Od września zaczynam naukę w V Liceum Ogólnokształcącym im. Jana III Sobieskiego w klasie medycznej <3 Próg w tej klasie wynosił 86 punktów. ![]() Dlaczego wybrałam ten kierunek? Ze względu na rozszerzone przedmioty, którymi się interesuję. Najbardziej biologią i chemią, ale i angielski ujdzie w tłumie ![]() Oczywiście przyszłość wiąże właśnie z medycyną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
kto Cię uczył wosu? widzisz, każdy ma swoje odczucia, ja do tej pory nie spotkałem się ze złą opinią na temat tego profilu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Przyszedł czas i na mnie
![]() Mam na imię Natalka i przyjęto mnie do II LO na profil menadżerski. Próg wynosił 146 pkt, ale miałam 155 ![]() Wybrałam tą klasę, ponieważ z matematyką problemów nie mam, angielski uwielbiam, a geografia...no cóż nie przepadam za tym przedmiotem, ale od września postaram się do niego bardziej przykładać ;D |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Cześć
![]() Ja nazywam się Monika. Od września będę się uczyła w III LO im. K.K. Baczyńskiego w Białymstoku w klasie 1 e(bio-chem). W tej klasie próg wynosił 152,2 pkt. Laureata nie mam, ale mam na szczęście finalistę z matematyki. ![]() Jeszcze trochę to na tym forum będzie pół klasy 1e ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
wiesz wychodzi z założenia, że naucz się sam i on tak nic nie wytłumaczy. Czegoś nie wiesz to po tobie pojedzie i na dodatek wyzwie itp (mimo że np danego zagadnienia nie było na zajęciach). Ogólnie sam w sobie jest obrzydliwy bo opowiada o swoich ekscesach erotycznych (jest gejem). Dziewczyny przed jego zajęciami mdlały ze strachu a to chyba nie świadczy o dobrych metodach nauczania (pewnie ze strachu że po nich pociśnie). A i z jego nauczaniem z matury z wosu w moim roczniku było nie więcej niż 68 punktów więc nie jest to szczyt marzeń.
![]() 12.08.2013 ![]() 07.08.2015 ![]() Edytowane przez Vallotka Czas edycji: 2012-07-05 o 20:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
A czy oni są najważniejsi? Zwykłego ucznia czyli nie olimpijczyka olewa i ma w nosie jego wyniki. Co z tego że skupia się na olimpijczykach... Mają z zajęć normalnie dwóje lub tróje a dzięki punktom z kół przygotowujących mają z WOS szóstkę. Skupiają się tylko na materiale do olimpiad a do przedmiotu nie. Więc nie jest to aż tak trudne.
![]()
![]() |
![]() |
#28 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja nie mam nic przeciwko ![]() Ciekawe, jak nas będą dzielić ;p W końcu to 60 osób w klasie! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może teraz już wynormalniał ale za moich czasów (kurcze jak to brzmi) był nieprzewidywalny (potrafił w kogoś rzucić kredą) ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:36.