|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Łojotokowe zapalenie skóry a peelingi medyczne.
Mam tłustą, trądzikową i wrażliwą cerę. ostatnio ciągłe problemy z rumieniem, prócz tego łojotokowe zapalenie skóry. Ostatnio cera się odrobinę uspokoiła, chciałabym zapisać się na jakieś zabiegi do dermatologa bądź dobrej kosmetyczki ale nie wiem jakie. Co poprawiłoby stan mojej cery ale go nie pogorszyło? Wyciszyło ją i rozjaśniło? Problemy z czerwoną buzią miewam spore
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Łojotokowe zapalenie skóry a peelingi medyczne.
mój chłopak ma łzs, i u niego np. peelingi i maseczki, czy jakiekolwiek zabiegi u kosmetyczki tylko pogorszały sprawę; pomogło mu dopiero naświetlanie.
ale z drugiej strony, na pewno każda skóra jest inna, więc moze u Ciebie coś by pomogło? masz jakiegoś stałego dermatologa, który dobrze zna stan Twojej skory? jesli nie, to poszperaj w internecie, poczytaj opinie, znajdź kogoś dobrego w swoim mieście i skonsultuj sie z nim, zanim zdecydujesz się na jakikolwiek zabieg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Łojotokowe zapalenie skóry a peelingi medyczne.
Nie sprawdzonego dermatologa, cały czas szukam kogoś odpowiedniego. Dziękuje za poradę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:44.