|
Notka |
|
Praca i biznes W tym miejscu rozmawiamy o pracy i biznesie. Jeśli szukasz pracy, planujesz ją zmienić lub prowadzisz własny biznes, to miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Dokumenty do konkursu
Witam,
w ogłoszeniu na stanowisko pracy wymagane jest: Urzędowo poświadczony odpis dyplomu ukończenia wyższych studiów w Polsce lub zagranicznych studiów uznawanych w Polsce. I tu mam pytanie, czy moj dyplom ze studiów moge go skserować i iść po poświadczenie do urzędu miasta? tak jak to się robi z dowodem osobistym? trochę szkoda mi odpisów z uczelni.
![]() |
![]() |
#2 | |
Work, work, work
|
Dot.: Dokumenty do konkursu
Cytat:
Zresztą odpis i tak dajesz do dokumentów, po zakończeniu pracy wszystkie dokumenty są zwracane. Chociaż spotkałam się z przypadkiem, że w UM nie chcieli nic poświadczyć, bo "to należy do obowiązków uczelni..."
*** Szukasz oryginalnego prezentu na ślub, urodziny, rocznicę, komunię albo chrzciny? *** Projektowanie i realizacja indywidualnych zamówień: prezentów rocznicowych, podziękowań dla gości, figurek na tort, kolczyków, magnesów itp. Ta reklama pokazywana jest pod 3 255 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dzięki bardzo, zamierzałam iść z oryginałem, bo w końcu na tym polega poświadczenie
![]() Szkoda mi oryginalnego odpisu, gdyż po zakończeniu konkursu dokumenty najczęściej są komisyjnie niszczone, a specjalnie po dokumenty nie chciałabym jechać, bo to dość daleko.
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Możesz to chyba u notariusza zrobić.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
Nie raz składałam dokumenty na konkursy i wystarczało ksero dyplomu. Żadnych poświadczeń się nie robiło ani do notariusza nie szło. Pracowałam w szkole, jak nauczyciele przynosili dokumenty np dyplomy , to się je kserowało i przybijało pieczątkę za zgodność z orginałem. Może o to chodzi w twoim przypadku.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Work, work, work
|
[1=c640cdfa886255292692728 c9c3f51a456c1754b_657ce90 228a24;38316523]Możesz to chyba u notariusza zrobić.[/QUOTE]
Ale urzędowo nie oznacza notarialnie... albo? ![]()
*** Szukasz oryginalnego prezentu na ślub, urodziny, rocznicę, komunię albo chrzciny? *** Projektowanie i realizacja indywidualnych zamówień: prezentów rocznicowych, podziękowań dla gości, figurek na tort, kolczyków, magnesów itp. Ta reklama pokazywana jest pod 3 255 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:23.