|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Opuszczenie brwi?
Nie wiedziałem do jakiego działu dodać temat, do medycyny estetycznej czy chirurgii plastycznej.
Jestem chłopakiem i moje brwi są daleko odsunięte od oczu, a to cecha dziewczęca. Ale nie tylko to jest problemem, bo nie dość, że są strasznie wysoko położone to i szerokie, ciemniejsze w porównaniu do włosów/zarostu, gęste i długie. Jest to po prostu masakra, że pozwolę się tak wyrazić. Znalazłem przypadkowo w googlach operacje, polegające na podniesieniu brwi, a ja chciałbym jak najbardziej je opuścić, nawet tyciu tyciu. Jak zmarszczę brwi, czoło, to wtedy od razu moja twarz nabiera ładniejszych kształtów. Proszę o pomoc, bo dla mnie to sprawa brzydoty a urody.. I wiem że niektórzy powiedzą, że tak mnie natura stworzyła i jest ok. Ale myślę, że każdy ma prawo do wyboru, zmieniania się wg. swoich potrzeb i podpowiedzi umysłu. Człowiek który straci rękę, chciałby ją odzyskać a postęp technologii z czasem na to pozwala. To takie krótkie sprostowanie do odpowiedzi typu "nic nie rób, daj se spokój". ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Opuszczenie brwi?
Może chociaż ktoś zna stronę lub dobrego lekarza (głównie w warszawie), skąd można by zasięgnąć szczegółowych informacji?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
wiesz co ja nie jestem przeciwniczką chirurgii plastycznej, sama poddałam się operacji ale widzę trzy wątki przez Ciebie założone, oprócz tego dotyczące implantów twarzy i poszerzenia ust. ogólnie co, przeszczep twarzy czy może od razu całej głowy?? ostatnio taki chłopak był w programie "Sekrety chirurgii", powinieneś obejrzeć i zastanowić się skąd ten brak akceptacji? moze inna pomoc tu potrzebna niż chirurgiczna
![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Poszerzanie ust raczej jest niekoniecznie, nad implantem pomyślę, aczkolwiek odnośnie opuszczenia brwi.. Da rade takie coś zrobić? Gdy popatrzę na sobie z przymrużonymi brwiami i bez, to dosłownie innego człowieka dostrzegam.. Muszę to koniecznie zrobić, muszę.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:39.