Posejdon Pyskowice - opinie - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ceremonia i tradycja ślubna, weselna

Notka

Ceremonia i tradycja ślubna, weselna W tym miejscu możesz podzielić się widzą, jak zaplanować ceremonię ślubną. Na co zwrócić uwagę przy szukaniu sali weselnej. Przypomnieć tradycje weselne.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-08-11, 16:01   #1
asikm85
Przyczajenie

Posejdon Pyskowice - opinie

Witam

Wstępnie nasz wybór sali padł na Posejdon w Pyskowicach. Przed rezerwacją chciałam zapytać czy ktoś może był tam na weselu i wyrazi swoją opinię?

Ogólnie dużo dobrego wyczytałam, aczkolwiek raz usłyszałam, iż parkiet jest bardzo śliski? Czy ktoś może to potwierdzić? Jest to bardzo istotne.
asikm85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-02-07, 09:21   #2
macdag
Przyczajenie

Dot.: Posejdon Pyskowice - opinie

Witam,

Moje wesele odbyło się w ośrodku Posejdon w Pyskowicach. I tutaj chciałbym przestrzec ewentualnych klientów tego lokalu. Sala rzeczywiście pięknie położona nad jeziorem - to była niestety jedyna zaleta.
Ustalenia z Panią od sali przebiegały dość jednostronnie - tzn. najpierw się zgadzała na wszelkie nowości - np. lampiony by później przy konkretnych ustaleniach się z tego wycofywać.
Na imprezie było mało jedzenia, które na dodatek w każdej możliwej chwili (gdy goście weselni bawili się na parkiecie) było zabierane z sali weselnej (jedzenie, które zniknęło z sali jak mówili goście było nie do przejedzenia). Jednym z punktów menu były rolady śląskie - dodam, że nieudane ponieważ goście weselni w ogromnej większości nie byli w stanie ich przekroić - rolady były bardzo twarde.
Tylko część ciasta, które przywieźliśmy z żoną dzień wcześniej zostało wydane na salę - do dzisiaj nie wiem co się stało z resztą.
Jedzenie,które pojawiło się podczas imprezy weselnej nie było zgodne z menu, który ustaliliśmy (jeden ser żółty w plastrach, chociaz w menu miały być 4, cztery wędliny chociaż w menu miało być 6)
Po 24 w nocy w czasie wesela dowiedzieliśmy się od właściciel, że jedzenia, które zostało jest tyle, że nie ma nam jak go wydać w dostarczonych przez nas pojemnikach - ponieważ jest ich za mało, więc umówiliśmy się, że ten nadmiar jedzenia zostanie w spożywczych pojemnikach i przyjedziemy specjalnie żeby to jedzenie odebrać lecz rano okazało się, że żonie właściciela - nie wiadomo jakim trafem udało się, to jedzenie do tych pojemników zmieścić.
Pokój w którym nocowaliśmy był dosyć obskurny i nieogrzewany.
Następnego dnia nie wydano nam wszystkich naszych rzeczy, które pozostawiliśmy (alkohol, napoje), nie wydano nam również stojaka na tort, za który zapłaciliśmy kaucję w wysokości 500zł. Zamiast zaplanowanych poprawin cały dzień spędziliśmy pod ośrodkiem aby odebrać pozostawione rzeczy - wezwaliśmy w tym celu również policję, która sporządziła notatkę służbową.
Nasze rzeczy udało nam się odzyskać dopiero po miesiącu - kosztowało nas to dużo nerwów i stresu (wizyty u prawnika, pisma).
Nikomu tego nie życzę - ponieważ dzień wesela ma być najpiękniejszym dniem w życiu, a dla mnie i mojej żony wspomnienie o tym dniu jest traumatyczne z powodu nienależytego wykonania usługi przez właścicieli ośrodka Posejdon.
Szczerze odradzam, a jeśli ktoś rozpocznie już przygotowania do wesela i spodoba mu się sala nad Dzierżnem niech uważnie obserwuje właścicieli i w porę się z tego wycofa. My z żoną wybierając salę weselną niestety nie czytaliśmy opinii - byliśmy przekonani, że wszystko będzie OK, dlatego doradzam naprawdę wnikliwą analizę przy wyborze sali weselnej.
macdag jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Ceremonia i tradycja ślubna, weselna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości