|
|||||||
| Notka |
|
| Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Rodos
Jestem w desperacji, więc pozwoliłam sobie założyć nowy wątek
Wiem, że jest tutaj pare dziewczyn, które śledzą oferty biur podróży. Czy nie natknął się ktoś przypadkiem na obóz normalny bądź studencki na Rodos? Bardzo zależy mi na wycieczce właśnie na tę wyspę. Będę wdzięczna za wszelkie podpowiedzi. |
|
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rodos
nigdy nie widziałam czegoś takiego. a w jakim wieku jesteś?
|
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
18 lat, ale wczasy niestety nie wchodzą w grę. Z tym wiekiem to o tyle dobrze, że łapię się i na studenckie obozy i na normalne, a wiadomo, że kadra na młodzieżowych patrzy inaczej na osoby pełnoletnie
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Nie chciałam zakładać nowego wątku wiec pytam tu: co warto zobaczyć wybierając się na Rodos?
A moze polecacie inne miejsca w Grecji?
|
|
#5 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co warto zobaczyć? Po pierwsze, to nie warto kupować wycieczek u rezydentów. My kupiliśmy tylko na Symi (bo mamy trochę obawy przez pływaniem statkiem bez polskiego przedstawiciela ) i srogo przepłaciliśmy, ale warto było. Samochód wypożyczyliśmy na dwa dni i zjeździliśmy tylko połowę miejsc wartych zobaczenia, ale nie spieszyliśmy się bardzo. Miejsca najbardziej kultowe oprócz Symi, to:1. Dolina Motyli - najbardziej znana atrakcja Rodos. Motyle przyfruwają w lipcu/sierpniu i wtedy napewno warto tam być. Poza tymi miesiącami jest to miła przychadzka pośród zaciemnionego terenu, gdzie niegdzie przeleci motylek ![]() 2. Miasto Rodos - świetnie zachowane mury średniowieczne, można się poczuć jak w prawdziwym średniowieczu. 3. Lindos - charakterystyczne miasto z białymi domkami ponad którymi góruje Akropol 4 Plaża i kościół Tsambika - plaża jest przepiękna i piaszczczysta (rzadko spotykane na Rodos) a z kościoła ropościera się zapierający dech w piersiach widok ![]() Poza tym, jest tam jeszcz |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
rodos październik
hej kobiety wybieram sie od 1 października na Rodos i mam ogromna prośbę jeżeli któraś z was była to napiszcie czy warto i jaka jest przede wszystkim pogoda czy jest szansa poplażować pozdrawiam
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: rodos październik
Ja bylam trzy razy na Rodos pod koniec wrzesnia. Bylo cieplo w ciagu dnia nawet bardzo ale wieczory sa chlodnawe
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#8 |
|
Wtajemniczenie
|
Tez bylismy na Rodos.Naprawde piekna wyspa..Kiedys z pewnoscia tam wrocimy
Co do atrakcji to polecam wizyte w parku wodnym(ponoc jeden z większych w Europie)
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:04.

Wiem, że jest tutaj pare dziewczyn, które śledzą oferty biur podróży. Czy nie natknął się ktoś przypadkiem na obóz normalny bądź studencki na Rodos? Bardzo zależy mi na wycieczce właśnie na tę wyspę. Będę wdzięczna za wszelkie podpowiedzi. 

) i srogo przepłaciliśmy, ale warto było. Samochód wypożyczyliśmy na dwa dni i zjeździliśmy tylko połowę miejsc wartych zobaczenia, ale nie spieszyliśmy się bardzo. Miejsca najbardziej kultowe oprócz Symi, to: