|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Pażdziernik Oriflame Golden Rose Maybelline i inne....
NIEAKTUALNE!!
MAŁA WYMIANKA PAŹDZIERNIKOWA ZASADY takie jak u wszystkich szanujmy swój czas!! ja pisze u ciebie a ty u mnie. Jeśli nawet nic u mnie nie znajdziesz napisz chociaż nic- dla mnie będzie wszystko jasne. wysyłam zawsze poleconym priorytetem chyba ze ustalimy inaczej. Wysyła osoba z mniejszą liczbą przekupek, negatywem lub neutralnym komentarzem lub równocześnie. Kosmetyki wysyłam zawsze w piątek po południu lub w poniedziałek rano gdyż nie mam możliwości wcześniejszej wysyłki...z dostępem do internetu też czasami mogą być problemy ale nie zawsze... kolory: mam na wymianę dokładka zarezerwowane/wymienione NA WYMIANĘ MAM: Perfumy:
Pielęgnacja: Modelujcy zel+krem Swedish SPA Oriflame pozostało ok 50 % Krem do ciała Oriflame Precious moments pozostało ok. 50% Żel wysuszający wypryski Pure skin Oriflame ok połowy Krem do rąk AVON nail experts ok 80 ml Krem do rąk ORIFLAME Christmas surprises sweet berries 4 razy użyty Royal Velvet Oriflame- odżywcza maseczka- kilka razy użyta napewno ponad połowa Royal Velvet Oriflame- krem na dzień spf 15 pozostało na kilka porządnych testów Paznokcie: INFINITY- odżywka do kruchych paznokci mniej niż połowa ale bardzo wydajny ORIFLAME- True Red uzyty ok 3 razy My Secret lakier French Manicure pozostało ok. 5ml Loveln - kolor morski Wzmacniający balsam do paznokci Oriflame - pozostało na kilka testów Olejek stymulujący wzrost paznokci Oriflame ok. 50% Wysuszacz lakieru Oriflame- ok 50% Naklejki do francuskiego manicure INGLOT ok. 90 pasków Pilnik do paznokci Oriflame Nowy Pilnik Golden Rose nowy Inne: Asystor Slim- 28 tab na wieczór i 16 rano Poszukuję : Kremu no-scar cieni inglot perfum FM szczególnie 98, 81 eyeliner czarny lub brązowy ---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ---------- Edytowane przez d6978deb5c3032b3b10de7cd2e0cee7b8d179604_5d6c4d72078d3 Czas edycji: 2012-10-19 o 22:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:21.