|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Wymiana karty zniżkowej CCC - Wrocław
Dziewczyny!
Wymienię kartę zniżkową CCC 30% (akceptowaną w CCC, Quazi, Lasocki i Boti) ważną do stycznia 2013 na zniżkę o tej samej wartości w sklepach Stradivarius, Bershka, Orsay, Reserved, Mohito lub H&M. Chcę kupić kurtkę lub płaszcz na jesień, więc jeżeli pracujesz, w którymś z wyżej wymienionych sklepów, mogłabyś mi takową zniżkę dać i przy okazji chcesz mieć zniżkę do CCC - napisz. Jeśli masz troszkę wyższą zniżkę jestem w stanie dać dwie karty do CCC. Jeśli pracujesz w sklepie, którego nie wymieniłam, a jest w nim duży wybór kurtek i płaszczy - napisz. Na Allegro taką kartę możesz kupić za 15-20 zł. U mnie nie zapłacisz nic, jedynie dasz mi rabat na jedną rzecz. Co do butów CCC najbardziej polecam wybrać te z kolekcji Lasockiego. Są skórzane, dobrze uszyte i z kartą zniżkową w naprawdę korzystnej cenie. Ja osobiście za buty, które kosztowały 240 zł dałam niecałe 170 zł! Wymiana jedynie na terenie Wrocławia.
"Żadne serce nie cierpiało nigdy, gdy sięgało po swoje marzenia..." Marzę. Edytowane przez Asienka20 Czas edycji: 2012-09-06 o 18:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Wymiana karty zniżkowej CCC - Wrocław
Hej,ja pracuje w Marks&Spencer w Arkadach akurat mamy 20% na kurtki + moje dwadzieścia jak Ci się jakaś spodoba to mogę kupić a jak nie kurtkę to może coś innego w każdym razie daj znać co tam,ja potrzebuję sobie kupić kozaki w ccc.Pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:53.