|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Czy u was UPC tez ciągle wyłącza TVN 24 jak jest jakiś program nieprzychylny dla pis?
Bo u mnie non stop. Dzisiaj byl wywiad z wdową po ofierze katastrofy smoleńskiej, ktorej męża chcą teraz wygrzebywać i jak zawsze "zamknęli jej xxx". Prawdę mówiąc mam już dosyć tego chamstwa. Przecież place za ich usługi, a oni mi cenzurują telewizje według czyjegoś widzimisię. Dodam, że u mnie w mieście jeden z ważnych pisowcow na literkę M jest wpływowa osoba ale zastanawiam się czy w innych miastach też odp... takie numery i co oni niby chcą przez to osiągnąć.
Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2016-11-14 o 17:32 Powód: Słownictwo. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy u was UPC tez ciagle wylacza TVN 24 jak jest jakis program nieprzychylny dl
spiseg.
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dot.: Czy u was UPC tez ciagle wylacza TVN 24 jak jest jakis program nieprzychylny dl
Dziwi mnie tylko ta idiotyczna naiwnosc, że niby jak mi wyłącza TVN, to dzięki temu pokocham pisowcow. Zalosne
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
BAN stały
|
Cytat:
Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2016-11-14 o 17:32 Powód: Słownictwo w cytacie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy u was UPC tez ciągle wyłącza TVN 24 jak jest jakiś program nieprzychylny dl
Cytat:
![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/dxomtv73c3divcga.png https://www.suwaczki.com/tickers/2nn3pc0z5zbajn3t.png Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2016-11-14 o 17:33 Powód: Słownictwo w cytacie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Copyraptor
|
Dot.: Czy u was UPC tez ciągle wyłącza TVN 24 jak jest jakiś program nieprzychylny dl
Owiń kable od telewizora folią aluminiową, u mnie pomogło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Mam UPC. Kiedyś śnieżył mi Polsat, w sumie każdy zwykły, News, Sport, Cafe itp. Zadzwoniłam przyszedł pan i naprawił. Ale niestety zaczął śnieżyć TVN i jego podstacje. Musiał przyjść drugi raz i naprawiać. Więc to jakaś grubsza akcja z tym spiskiem.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Z takim rozmachem to juz nie wina PiSu ani PO. Pewnie Illuminati.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
Pewnie podłączyli ci lewy prąd.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:42.