|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() prezent
Hej
![]() wiem że do świąt jeszcze dużo czasu ale zastanawiam sie juz co kupić swojemu chłopakowi ponieważ zawsze odwlekam to na ostatnią chwile i zawsze kupuje mu jakieś ciuchy. w sumie jest z nich zadowolony bo sam nie lubi chodzic po sklepach i sobie kupywac ubran. jestesmy ze soba juz ponad 2 lata i chcialabym mu kupić coś fajnego co by go cieszyło i z czego był by naprawde zadowolony. i własnie myslałam nad kupieniem mu takiej kamerki do auta która wszystko nagrywa bo musze wam powiedzieć ze on ma niezłego bzika na punkcie aut i tych wszystkich gadżetów ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Lena
|
Dot.: prezent
a po co mu ta kamerka w aucie
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
chodzi o taką kamerke która nagrywa drogę przed nim i to co się na niej dzieje. ja bym sobie nigdy nie kupiła takiej kamerki do swojego auta ale jego takie kręci. nieraz na jego ulubionym programie tvn turbo pokazują różne wypadki samochodów czy śmieszne sytłacje które udało sie komuś nakręcić przez taka kamerkę i za każdym razem mówi że jemu też by się taka przydała że sie mu to podoba dla tego też myśle ze to by był udany prezęt ale czy tak do konca to nie wiem i dla tego licze na waszą pomoc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:28.