|
Notka |
|
Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Pedicure Szczecin
Hej
![]() Dziewczyny czy znacie dobrą pedikiurzystkę w Szczecinie? Byłam dzisiaj w jednym salonie i prawdę mówiąc nie jestem zadowolona. W internecie ciężko znaleźć kogoś dobrego a z polecenia to co innego. Mam nadzieję, że nie zdublowałam żadnego wątku, ale przeszukując nie natrafiłam na żadne pytanie o Szczecin. Czekam z niecierpliwością na odpowiedź ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Pedicure Szczecin
Pedicur medyczny,kosmetyczny,stop y cukrzycowej,klamrowanie wrastających paznokci ,usuwanie odcisków modzeli dobieranie ortez.tel.91/4220402 joanna wiszniewska salon visage.ul.łucznicza 74b
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Hej!
Ja również byłam już w kilku gabinetach w Szczecinie w poszukiwaniu najlepszej pedikiurzystki i różnie z tym bywało, poziom co do jakości w niektórych gabinetach kosmetycznych pozostawia wiele do życzenia. Także z doświadczenia mogę polecić Ci gabinet urody Bijou. Kosmetyczki są naprawdę dobre, salon jest czysty i elegancki. Wszystkie pozostałe usługi opisane tutaj http://www.gabineturody.szczecin.pl/ Zapewniam, że unikniesz rozczarowania i pieniędzy wyrzuconych w błoto. Pozdrawiam ![]() Edytowane przez fajrancik Czas edycji: 2013-08-12 o 14:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny .
Byłam na pedicurze w yasumi-epil http://www.yasumi-epil.pl/gabinety/z...czecin/centrum i muszę powiedzieć, że rewelacja Trochę się bałam , bo zawsze tak mam przed nowymi miejscami, ale wierzcie mi - REWELACJA! Polecam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:58.