|
|||||||
| Notka |
|
| Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Brokatowy cień:)
Mam pytanko do wszystkich które na Sylwestra planują zrobic sobie błyszczace oczka. Która z Was zna cień z brokatem (byle nie Isa Dora bo drogi i na dodatek strasznie sie obsypuje)Coś ciekawego co sama już sprawdzila na sobie... Dziękuje.
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Re: Brokatowy cień:)
Jak chcę mieć brokat na powiekach (i nie tylko) to stosuję żel z brokatem z Kolastyny. Po prostu nakładam na powiekę, na którą wcześniej nałożyłam cień i po sprawie. Jest pare kolorów do wyboru a jest tani i nie podrażnia.
Życzę miłego Sylwestra |
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Wotam,
Dzieki za radę, jest tylko mały problem... Ja tez tak próbowałam ale mnie cień od razu się rozmazuje... Nakładałam na ciemny brąz i ciemny filet Inglota i niestety cienie się rozmazywały i wygladało to opłakanie... Może masz poprostu lepszje jakosci cienie, próbowałam tez na Jade, takie płynne ale było to samo. |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
W takim wypadku nie rozumiem. Ja też stosowałam na Inglota i jakoś ładnie wychodziło. W takim wypadku nie wiem co powiedzieć.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Wiesz co tylko że ja nie nakladalam brokat Avonu moze tu tkwi problem...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:31.