|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Chęć zorgnizowania w szkole zajec o higienie
Witajcie
![]() Moj syn chodzi do drugiej klasy szkoly podstawowej. Wchowawczyni chce zorganizowac zajecia dla dzieciakow o higienie: mycie raczek, zabkow, zdrowe odzywianie. Zaoferowalam ze poszukam materialow dla dzieciakow typu ulotki, ksiazeczki. Wyslalam mase maili do firm farmceutycznych, kosmetycznyc ale bez wiekszego odzewu. Moze macie jakies pomysly skad wziac takie materialy? Piszcie a ja czekam na kazdy pomysl ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Chęć zorgnizowania w szkole zajec o higienie
a może na ośrodku zdrowia jakieś są? może zapytać pediatrę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Wejdź na stronę WIniar, tam jest zakładka DZIECI i sporo informacji. Kiedyś brałam u nich udział w akcji Jedz Smacznie i Zdrowo - bardzo fajne rzeczy przysyłają:
http://www.winiary.pl/jedzsmacznieiz...proszenie.aspx 5 listopada kolejna akcja się zaczyna Daj maila, to z poprzedniej edycji ci wyślę rzeczy. Edytowane przez 0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b Czas edycji: 2012-10-22 o 13:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
A moze CAREX oni też z tego co wiem organizują akcje edukacyjne odnośnie mycia rąk.
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Mamy Carex(wychowawczyni zglosi szkole) i jesli dyrektorka sie zgodzi takze akcje Colgate-tylko do jutra zapisy
![]() Dostaniemy tez z jednj z firm gumy i pasty do zebow ![]() Czekam na kolejne odpowiedzi ![]() Zaraz zgladam na winiary |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:16.