|
Notka |
|
Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje Forum dla osób z kręconymi włosami. Rozmawiamy o stylizacji i pielęgnacji loków. Wejdź, podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Zapuszczanie wlosow
Witam,
Jestem tutaj nowy. Od dwóch miesięcy zapuszczam włosy. Problem tkwi w tym że bardziej pasuje mi grzywka na prawą stronę, lecz ucieka mi ona niestety w przeciwna ;( . Gdy mam dłuższe włosy to zaczynają mi się odrobine kręcic. Koncowki wlosow układają się na lewo. Chciałbym się dowiedzieć czy jest sens dalej Ją zaczesywać na prawą stronę czy ulec i zostawić ją na prawej.Po wysuszeniu jest ok, ale jesli głową zmoknie włoś ucieka na lewo i wygląda to niestety bardzo nie estetycznie.Rowniez chcialem sie dowiedziec czy podczas zapuszczania warto udac sie do fryzjera aby czesciowo,, nakierowal'' wlosy na wybrana fryzure.Bardzo proszę o pomoc. Pozdrawiam Edytowane przez randomzz Czas edycji: 2014-04-03 o 18:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Zapuszczanie wlosow
Trochę wytrwałości i włosy po jakimś czasie "ulegną" i będą po tej stronie, po której je ułożysz po myciu. A jak nie to zawsze jeszcze istnieją produkty do stylizacji.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
dzięki, a jeśli chodzi o wizytę u fryzjera?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Zamieszczam fotki z grzywka zarowno na prawo jak i na lewo. Chciałbym wiedziec na ktorą strone je zaczesywac gdy sie tak włosy układaja,na ktorym ze zdjęć jest poprawnie oraz czy nalezy je juz podciąć. Planuje zrobić coś takiego : https://www.google.pl/search?q=chace...2F%3B440%3B660 Pozdrawiam
Edytowane przez randomzz Czas edycji: 2014-04-17 o 16:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Up,Bardzo proszę o odpowiedź
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Raczej zapuszczaj grzywkę na tę stronę, na którą się naturalnie układa. Masz tzw "wicherek" ? Podnieś włosy i sprawdź. Ale fryzjer może Ci pomóc "nakierować" włosy, przede wszystkim odpowiednio wycieniuje i zobaczy co z tą grzywką
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Hej, jestem tu nowa
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Raczkowanie
|
Witam wszystkich..ja mam 25 lat od 2 wgl nie farbuje poniewaz postanowilam wrocic do naturalnych i zapuscic. Od 14 roku zycia wlosy masakrowalam farbami co tydzien(z blondynki na czarnulke z czarnego na rudzielca i tak w kolko) glupota ludzka nie zna granic hehe . Doszlo do tego ze mialam siano ktore roslo tak do brody a dalej juz nie bo sie wykruszalo:/ badz co badz wykazalam sie odwaga i scielam wlosy na 4 mm! przysiegalam sobie ze juz ich farba nie dotkne...urosly do brodki no i ciach je na czarno( z natury jestem mysia blondynka
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ---------- Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez corka Czas edycji: 2014-04-24 o 17:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Na pewno też szybciej będą rosnąć ;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:16.