|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Czy Mam Wysokie Czoło????
Mam właśnie pytanie dotyczące mojego czoła, bo sama nie umiem określić. Bardzo chcę grzywkę, ale boję sie ryzyka. A podobno grzywka pasuje do wysokiego czoła. Moje włosy nie są podatne na układanie, chociaż regularnie podcinam końcówki, stosuje odżywki, a teraz biorę humavit, czy jakoś tak. Poza tym z przodu jest tych wlosów mało i te przy skórze się kręcą, więc nie wiem czy grzywka to dobry pomysł. Doradzicie mi coś, bo wiem, że potraficie, A CHCĘ W KOŃCU ZROBIĆ COŚ Z TYMI WŁOSAMI (ALE NIE SKRACAĆ Z DŁUGOŚCI).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Czy Mam Wysokie Czoło????
Grzywka - włosy powoduje często na czole powstawanie bakterii - trzeba o nie wtedy dwukrotnie bardziej dbać
![]() ![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Masz rację- mam mało włosów dlatego myślę, że jak obetnę sobie taką grzywke z tych włosów nie z przodu to może moje włosy staną się lżejsze. Bo to jest tak- jakbym je z przodu wycieniowała, to dopiero sa oklapnięte (może na zdj widać trochę) i wtedy musze je za uszy dawać. A cieniowane na całej długości miałam i to w moim przypadku nic nie daje.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
A masz możliwość zrobienia sobie następnego zdjęcia? Chciałabym zobaczyć jak wyglądają u Ciebie włosy zaczesane na bok..hmm.. Cos tak jak na tej focie, tylko, ze dokłądnie zrobione,a nie tak jak ja. -Wlosy nieuczesane itd. Jakbys się pokazała w takim przedziałku, możnaby o wiele więcej doradzić!
![]()
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
jak masz malo wlosow to nie rob grzywki bedziesz miala ich jeszcze mniej
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
w Twoim wypadku odradzam grzywke... podobasz mi sie bez po prostu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
grzywka ,i bakterie???
![]() ojej .....plazik skad taki czarny scenariusz? ![]() ![]() a co do ilosci wlosow i grzywki... to tez nie całkiem tak jest wszystko zalezy od dobrego cięcia co do pytania o wysokie czoło , uważam ze możan "zaliczyc" je do niewysokiego wiec mozesz nosic grzywke lub nie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Płazik-u
![]() Na zdj 3 jakoś to wygląda tak, ale to lepsze wersja, gdy moje włosy nie są az takie oklapnięt,, bo je podtapiruje ![]() Na zdj 4 widać jaką dziwną mam twarz- na dodatek jakbym jeszcze na głowie włosów nie miała. To jest takie smętne. Gabi121 dziękuję za komplemencik. Gdybym ja się jescze sobie podobała, to wszytsko byłoby OK |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Jesli moge sie wtracic,to mi sie bardzo podoba to zdjatko w rozowym golfie
![]() Bardzo ladnie wyszlas ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
ehehe! mi tez sie podoba to zdjęcie w rózowym golfie, ślicznie wyglądasz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
dobrze scieta grzywka by ci pasowala napewno
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
no rzeczywiscie slicznie wygladasz na tym zdjeciu w rozowym golfie, ladnie Ci z przedzialkiem na bok... no i tez uwazam, ze pasowalaby Ci grzywka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Dziękuję Dziewczyny
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Wiesz co, ja sie strasznie długo zastanawiałam, czy zrobić sobie grzywke. Mam ten sam problem co Ty - mało włosów.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() P.S. Nie bójcie się grzywki! - To nic strasznego ![]()
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
![]()
a MOGŁABYŚ NP. WKLEIC FOTKĘ PRZED I PO CIĘCIU? Wiem, że bardzo dużo zalezy od dobrego cięcia, ale z drugiej strony nawet dobry fryzjer może sprawę spiepszyć, więc to jest ryzyko ( a ja włosy zapuuszczałam, więc szkoda by mi było znowu czekać, gdyby coś nie wyszło)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Z przedziałkiem na bok Ci o niebo lepiej Kochana! =* Tylko jakbyś ten przedziałek do samego końca głowy zrobiła, myślę, że bardziej byś się SOBIE TY SAMA podobała
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#17 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#18 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Oj źle mnie zrozumiałaś:P Chodziło mi raczej o osoby, które mają tendencje do różnych infekcji na skórze itd. ;p
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:13.