|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Dobry Podklad Pilnie Poszukiwany !!!
dziewczyny szukam dobrego podkladu do mojej karnacji, zastanawiam sie nad kupnem
*Revlon SkinLights Diffusing Tint Foundation *Revlon SkinLights Lotion *Lasting Performance MAX FACTOR *IDEAL BALANCE Loreal i Max Factor Colour Adapt prosze napiscie jaki jest dobry i ktory mi polecicie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Dobry Podklad Pilnie Poszukiwany !!!
Moja mam ma Lasting Performance, ale czasem bo podkradam bo jest naprawde świetny
![]()
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
no wlasnie ten Honey Beige jest taki bardziej opalony tak ?? tzn mi nie chodzi o to zeby przyciemnic twarz i nadac jej taki sztuczny kolor ale kiedys mialam jakis podklad jasnijszy niz moja karnacja i to bardzo zle wygladalo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
a wlasnie a moze oprocz tych jest jakis inny dobry hmm... nie musi byc koniecznie ktorys z tych tylko zeby nie byl za drogi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Hej mania199
![]() Ja raczej odradzałabym Ci Lasting Performance MAX FACTORA ,według mnie to trochę ciężkawy podkładzik(choć dla kazdego inny podkład jest ciężki),dosyć dobrze kryjący.Ja przez pewien czas go używałam bo podobał mi sie efekt jaki po nim uzyskiwałam i to ze się calutki dzień trzymał ale po dłuższym stosowaniu cera stała sie ziemista,troche jakby niedotleniona a widzę że masz bardzo ładną cere i szkoda byłoby maskować naturalne piękno ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
no wlasnie chodzi mi o to zeby ten podklad nie byl za ciezki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
*Revlon SkinLights Diffusing Tint Foundation
Jest super,nie jest kryjacy ale za to efekt rozswietlenia jest naprawde boski.Dobrze sie utrzymuje,nie sciera-jedynym mankamentem jest fakt,ze bardzo szybko sie konczy. Jezeli chcesz uzyskac efekt ladnie rozswietlonej buzi to polecam i nie ma znaczenia czy uzyjesz go miejscowo czy na cala twarz,jest naprawde wart uwagi. *Revlon SkinLights Lotion Emulsja tez zasluguje na uwage ![]() Jezeli chcesz sie czegos wiecej dowiedziec o tych kosmetykach-pytaj,odpowiem w miare mozliwosci-bo zakochalam sie w Revlonie i to bedzie dlugi zwiazek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Hexxana strasznie Ci dziekuje za odpowiedz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Aleksandro
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Ja polecam podkład Rimmel Lasting finish, przetestowałam juz wiele podkładów ale ten jest najlepszy, świetnie matuje i ujednolica cerę , jest ona po nim taka gładka i satynowa. Nie wysusza jej ani nie ściąga, nie ciemnieje po kilku godzinach, można z łatwością dobrać sobie kolor. No i co ważne jest bardzo leciutki
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:19.