|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Opowiedz swój sen
Co się wam śniło?
Wczoraj śniła mi się ropucha, wielka i miękka, którą głaskałam pieszczotliwie. Ropucha tradycyjnie w senniku oznacza niespodziewane pieniądze. Pomyślałam, że zagram na zdrapce, ale ta okazała się pusta. Trochę zwątpiłam w swoją interpretację, aż tu nagle TŻ otwiera e-maile, a tam odszkodowanie na które czekaliśmy już długo. Nieduże co prawda te pieniądze, ale fakt niespodziewane. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Opowiedz swój sen
Interpretacje moich snów chyba nigdy się nie sprawdziły
![]() Dzisiaj albo wczoraj <już nie pamiętam ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
W innym przypadku sen o pająku, pajęczynie, byłby zwiastunem jakiejś wiadomości, którą mogłabyś otrzymać na jawie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
Sniło mi się , że poszłam do kościoła. W moją stronę podszedł mój kolega , chciałam się z nim przywitać przez podanie ręki. On z uśmiechem na twarzy pokazał,że nie ma dłoni i odszedł.
nie za ciekawy na maxa był ten sen. Zna ktoś interpretacje. Ja znam jedną z netu , że mnie przyjaciele zdradzą,( obcięte dłonie) a bycie w kościele co może oznaczać? Już mam.Bycie w kościele ma oznaczać duchową przemiane. ![]() Edytowane przez JaOna19 Czas edycji: 2014-09-10 o 13:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
lucciola, trochę podobny wątek, ale założyła go osoba która chciała interpretować sny innych, więc dziwnie byłoby gdybym jej wchodziła w paradę ;p
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
macie link do tego wątku
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mi się śniło kilka dni temu, że mam zawał serca, bardzo realistyczny sen, nawet bolało mnie w trakcie w piersi bardzo mocno ;/ A Wam co dziwnego się śniło? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Za to bardzo czesto mi sie sni ze przed czyms/kims uciekam. Co to moze oznaczac? ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Dziś mi sie śniło, że uciekałąm przed psycholem, planowałąm ucieczkę i cały sen biegłam, biegłam, czołgałam się uciekając przed nim
![]()
![]() |
#11 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() wg mnie sny o uciekaniu, psychopatach, strzelaninach, morderstwach itp wiążą się z odreagowywaniem stresu, który się w nas gromadzi w ciągu dnia. Ciekawy artykulik znajduje się w senniku http://www.sennik.biz/sennik-sen-o-byciu-sciganym/ Mi dziś śniło się, że uciekł mi autobus, przypomniałam sobie ten sen i będąc w mieście przypomniałam sobie ten sen i w ostatniej chwili zdążyłam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Przypomniało mi się, że kiedyś przeczytałam, że nie można w snach sprawdzić godziny. A mi niedawno śniło się, że się gdzieś spieszyłam i sprawdziłam normalnie godzinę we śnie...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Bo nie wiem czy do końca jest to sen xdd i miałam wrażenie, że już drugą noc to samo śnię. Czyli jestem teraz u babci i w środku nocy (we śnie) miałam wrażenie, że nie śnię i ktoś na mnie patrzy lub ktoś jest w pokoju. Włączyłam w telefonie latarkę i rozglądnęłam się i ten pokój wyglądał we śnie tak samo jak i w prawdziwym życiu, każda detal, i poświeciłam tą latarką na ścianę i tam by duży narysowany krzyż niebieskiego koloru z jakimiś datami.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Mi często śnią się osoby, których nie znam. W sensie nie kojarzę z twarzy kto to może być
![]() Najbardziej nie lubię jak coś mi się śni i nagle spadam. Okropne uczucie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:43.