Mam 16 lat i chce mieć większe piersi! - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-09-27, 15:58   #1
Anoooleczka
Przyczajenie

Unhappy

Mam 16 lat i chce mieć większe piersi!

Moja mama nie pozwala mi na operacje plastyczną, a wiem, że moje piersi są bardzo małe i już nie urosną! Czy któraś z was miała już taką sytuację? Jak przekonywałyście rodziców?
Anoooleczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-27, 16:08   #2
Nyappy
Rozeznanie

Dot.: Mam 16 lat i chce mieć większe piersi!

A skąd pewność, że nie urosną? Skoro musisz mieć na coś takiego pozwolenie mamy to chyba mówi samo przez się, że mogłabyś z czymś takim poczekać. No naprawdę czy dwa lata Cię zbawią?
Nyappy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-27, 16:09   #3
Elainetka
Raczkowanie

A ja mam 20 lat i też chcę mieć większe piersi!

Po co chcesz mieć silikon zamiast cycków? Masz kompleksy, bo chłopaki oglądają się za bardziej cycatymi? Jak będą starsi, zrozumieją, że liczy się to co jest w głowie, a nie to czym się oddycha.

I pamiętaj: Im większe za młodu, tym dłuższe na starość!
Elainetka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-27, 16:11   #4
new_me
Zadomowienie

prowokacja- nie wierze ze ktos w wieku 16 lat nie domysla sie ze i tak nikt u tak mlodej osoby takiej operacji by nie przeprowadzil (w Polsce przynajmniej), a po 2 ze osoba akurat z tym kompleksem wczesniej sobie nie googlowala informacji o tym do jakiego wieku rosna piersi
new_me jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-27, 16:12   #5
gazowane lody
Zakorzenienie

ja Ci proponuję tak: są w sexshopach takie ciężarki na sutki.. wybierz taki z jak największą wagą.. i chodź po domu zawsze kiedy masz chwilę wolnego.. najlepiej 5h dziennie przez ok 6 miesięcy.. pomaga sprawdziłam na sobie

Udowodniłam samej sobie, że się da!
75kg-62,5
kg

Takie tam przemyślenia
gazowane lody jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-28, 07:13   #6
Tigressa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Elainetka Pokaż wiadomość
W przypadku naturalnych owszem
Tigressa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-29, 21:59   #7
Skrapcia
Przyczajenie

Kochana, nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę. Ja mam zupełnie odwrotny problem - mam za duży biust. Nawet nie wiesz, jak bardzo chciałabym się z tobą zamienić! Jeszcze docenisz to, że twój biust nie jest taki duży
Skrapcia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-10-02, 13:01   #8
rysssss
Przyczajenie

No kompletnie się nie dziwi, że mama jest przeciwna takiej operacji! Przecież jesteś jeszcze dzieckiem! Piersi dopiero zaczynają rosnąć, poczekaj parę lat i wtedy możesz myśleć o takiej operacji! Operacje dla osób poniżej 18 lat powinny być w ogóle niemożliwe!
Stary 2012-10-03, 17:25   #9
olcikk_92
Raczkowanie

Jestem po operacji powiekszania piersi tydzień, mam 20 lat i szczerze mówiąc chirurg nie do końca chciał się zgodzić ze względu na wiek bowiem piersi do końca formuja się do 23 roku życia, więc w wieku 16 lat nikt cie nie zoperuje :P
Stary 2012-10-03, 23:37   #10
Ametys
BAN stały

.

Edytowane przez Ametys
Czas edycji: 2013-02-11 o 03:17
Ametys jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-04, 18:50   #11
Sunny Tiger
Wtajemniczenie

Toż to prowokacja, pani szuka chętnych do rozmów w toku czy czegoś w tym rodzaju i spamuje na całym podforum

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-10-11, 15:56   #12
marzenkafiorka
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Anoooleczka Pokaż wiadomość
Moja mama nie pozwala mi na operacje plastyczną, a wiem, że moje piersi są bardzo małe i już nie urosną! Czy któraś z was miała już taką sytuację? Jak przekonywałyście rodziców?
ma rację że się nie zgadza!!!
wątpie, żeby jakaś dziewczyna przekonała rodziców do "cięcia" mając 16 lat
Cytat:
Napisane przez Elainetka Pokaż wiadomość
A ja mam 20 lat i też chcę mieć większe piersi!

Ja mam więcej niż 20 i większych nie chcę
a z tym większym i dłuższym - zgodze się że ale przy naturalnych , i oczywiście muszę to dodać , sztucznych również- ale nie aż tak. Jednak silikon pod wpływem ciężaru "troszku" opuszcza piersi w dół , a jak jeszcze lata i troszku kg się doda ....a później powróci do wyjściowej wagi - efekt murowany( oczywiście dużo zależy od doboru implantów)
Cytat:
Napisane przez gazowane lody Pokaż wiadomość
ja Ci proponuję tak: są w sexshopach takie ciężarki na sutki.. wybierz taki z jak największą wagą.. i chodź po domu zawsze kiedy masz chwilę wolnego.. najlepiej 5h dziennie przez ok 6 miesięcy.. pomaga sprawdziłam na sobie
takiej wskazówki bym się nie spodziewała

Cytat:
Napisane przez Sunny Tiger Pokaż wiadomość
Toż to prowokacja, pani szuka chętnych do rozmów w toku czy czegoś w tym rodzaju i spamuje na całym podforum
musiałam wcisnąc swoje 5 gr- bo temat ciekawy , a czy prowokacja?! nie wiem
marzenkafiorka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-13, 20:04   #13
ever_92
Zadomowienie

Hah zawsze ten sam kompleks miałam
Ale niestety, operacje plastyczne wykonują chirurdzy od 21 roku życia.
Poza tym, ciało kobiety jeszcze się rozwija. 16 lat to nie koniec
Stary 2012-10-18, 20:30   #14
MadSyndrome
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Tigressa Pokaż wiadomość
W przypadku naturalnych owszem
oczywiście, że w przypadku naturalnym, w przypadku sztucznym wyglądają sztucznie i tyle. i szczerze na starość jeszcze bardziej to widać nie wiem w jakim kraju żyjesz, ale w Polsce takie kobiety są wyśmiewane

MadSyndrome jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-21, 23:54   #15
izahalik
Przyczajenie

A jaki rozmiar masz? Bo ja mam 75B i jakoś nigdy mi to nie przeszkadzało...W twoim wieku nawet się takimi rzeczami nie przejmowałam. Z czasem kiedy przyszło randkowanie, chłopcy, później seks nieraz myślałam nad tym, że moje piersi są za małe. Ale mój aktualny partner wręcz je uwielbia, mieszczą mu się w dłoni i mówi że to najważniejsze . Oczywiście czasem myślę jakby to było mieć większe piersi, ale nigdy nie odważyłabym się na silikony. Neveeerr. A jak mam gorszy dzień to funduje sobie dobry stanik z push-upem i wszystko gra (swego czasu w Reserved mieli dobre staniki typu push-up, nie wiem jakie modele mają teraz, ale zakładam, że są równie dobre).
izahalik jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-22, 10:19   #16
lauren25
Raczkowanie

MadSyndrome Bzdura!! chyba że mieszkasz w malutkim miasteczku/ wiosce.

Ludzie z zasciankowymi poglądami ciągle myśla ze operacje plastyczne sa zarezerwowane tylko dla gwiazd...

---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ----------

Cytat:
Napisane przez Anoooleczka Pokaż wiadomość
Poczekaj jeszcze 4-5 lat i wtedy zobaczysz. 16 lat to za mało i napewno lekarze się nie podejmą
lauren25 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-24, 09:56   #17
new_me
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MadSyndrome Pokaż wiadomość
oczywiście, że w przypadku naturalnym, w przypadku sztucznym wyglądają sztucznie i tyle. i szczerze na starość jeszcze bardziej to widać nie wiem w jakim kraju żyjesz, ale w Polsce takie kobiety są wyśmiewane
nie spotkalam sie z wysmianiem kobiety z ladnie "zrobionym" biustem nie zawsze widac tez odrazu czy naturalny czy zrobiony jesli biust jest "ubrany"
new_me jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-24, 18:13   #18
lauren25
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez new_me Pokaż wiadomość
nie spotkalam sie z wysmianiem kobiety z ladnie "zrobionym" biustem nie zawsze widac tez odrazu czy naturalny czy zrobiony jesli biust jest "ubrany"
zgadzam się
lauren25 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-25, 17:36   #19
marzenkafiorka
BAN stały

Cytat:
Napisane przez new_me Pokaż wiadomość
ja również nie słyszałam , żeby ktoś się wyśmiewał z operacji powiększenia biustu, ale nie zgodze się że nie widać tego iż biust jest "zrobiony ". "ubranie" nie ukryje "sztuczności " biustu. Oczywiście zależy jakie i ile tego ubioru mamy na sobie
Stary 2012-10-25, 19:53   #20
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez marzenkafiorka Pokaż wiadomość
ja również nie słyszałam , żeby ktoś się wyśmiewał z operacji powiększenia biustu, ale nie zgodze się że nie widać tego iż biust jest "zrobiony ". "ubranie" nie ukryje "sztuczności " biustu. Oczywiście zależy jakie i ile tego ubioru mamy na sobie
oj malo biustow chyba widzialas
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-25, 22:15   #21
Świniaczek
Zakorzenienie

GG do Świniaczek

Cytat:
Napisane przez marzenkafiorka Pokaż wiadomość

Odnoszę wrażenie, że sztuczny biust wizualizujesz sobie z wielkimi piłkami karykaturalnie przyczepionymi do klaty
Troszkę zdjęć robionych biustów miałam okazję obejrzeć (nie obrobionych żadnych photoshopem ani innym badziewiem ), niektóre faktycznie widać, że są robione (zdecydowana mniejszość), ale i tak dopiero bez stanika, ale większość to jakby natura dała
Ubranie ukryje każdy dobrze zrobiony biust (dobrze zrobiony to m.in. dopasowany rozmiarowo do sylwetki), większość z tych, które widziałam nawet w stroju kąpielowym wyglądają na "swój"

Świniaczek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-31, 08:48   #22
marzenkafiorka
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Świniaczek Pokaż wiadomość
Odnoszę wrażenie, że sztuczny biust wizualizujesz sobie z wielkimi piłkami karykaturalnie przyczepionymi do klaty
Troszkę zdjęć robionych biustów miałam okazję obejrzeć (nie obrobionych żadnych photoshopem ani innym badziewiem ), niektóre faktycznie widać, że są robione (zdecydowana mniejszość), ale i tak dopiero bez stanika, ale większość to jakby natura dała
Ubranie ukryje każdy dobrze zrobiony biust (dobrze zrobiony to m.in. dopasowany rozmiarowo do sylwetki), większość z tych, które widziałam nawet w stroju kąpielowym wyglądają na "swój"
kochana wiem co to jest zrobiony biust i wierz mi że wiele ich widziałam , ale oczywiście nikt zgadzać się ze mną nie musi
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości