|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Uwaga śląskie mamusie!! :)
Cześć dziewczyny
![]() ![]() Chodzi o to, że moja firma (a konkretniej ja się tym zajmuję) organizuje event promocyjny dla Szkoły Rodzenia w Zabrzu ![]() ![]() ![]() Program imprezy: 10.00 – Rozpoczęcie, przywitanie gości, przemówienie Prezesa Szpitala i przedstawicieli Urzędu Miasta, przedstawienie planu spotkania i konkursów 10.20 – Wykład inauguracyjny – wykład Oddziału Położnictwa i Ginekologii – prowadząca dr Merta 10.30— „Rodzić bez bólu-metody stosowane w Szpitalu Miejskim w Zabrzu” - prowadząca dr B. Śliwa-Rak 10.45 - „Prezentacja Szkoły Rodzenia-Czego się dowiesz w naszej szkole rodzenia” – prowadząca Halina Kwiatkowska 11.00-12.30 – Zaproszenie na zorganizowane stoiska: (porady dietetyka, kąpiel noworodka, porady położnej, porady epidemiologiczne, stoisko pierwszej pomocy u noworodka, stoisko czystych rąk, stoisko zapisów na USG piersi kobiet w ciąży, stoisko pomiaru ciśnienia, poziomu glikemii we krwi), nauka samobadania piersi w gabinecie poradni - zaproszenie tatusiów i przyszłych tatusiów do konkursu mycia rąk i kąpieli dziecka, oraz wszystkich gości do udziału w konkursie „Nazwij naszą szkołę rodzenia” 12.00-12.30 - komisja konkursowa wyłania zwycięzcę konkursu „Nazwij Naszą Szkołę Rodzenia” 12.30 – ogłoszenie wyników konkursu na najlepszą kąpiel noworodka oraz zwycięzcę konkursu „Nazwij naszą szkołę rodzenia” – wręczenie nagród przez sponsorów 12.45 – Wykład „Bezpieczeństwo dziecka-bądź mądrym rodzicem”- prowadzący Pielęgniarka Oddziałowa Oddziału Neonatologii Katarzyna Strzałkowska 13.00 – Rodziłam w Szpitalu Miejskim w Zabrzu – doświadczenia pacjentki 13.15 – wykład położnej Beaty Walczak 13.30-14.00 – zaproszenie do zwiedzania Oddziału Położnictwa i Ginekologii Dni Otwarte odbywają się na Oddziale Położniczym w Szpitalu Miejskim w Zabrzu, Plac Traugutta 6. Zapraszamy Was serdecznie ![]() ![]() Edytowane przez 201608251020 Czas edycji: 2012-10-02 o 09:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Dot.: Uwaga śląskie mamusie!! :)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tak czy inaczej, brawo za pomysł, w końcu jakiś krok w stronę przyszłych Mam w naszym mieście! ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
fajny pomysł
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() po mega obawach, po przeczytani mega niepozytywnych opini mimo wszytko sie zdecydowałam i nie żałuje, połozne super sie mna na sali porodowej zajeły, ogólnie w szpitalu spędziłam 2 tyg , tydzien przed porodem i tydzień z dzieckiem...jedynie na co moge narzekać to na małe sale |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Zawsze możesz przyjść do nas ze swoją rodzinką, kto wie, kiedy znowu się powiększy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Właśnie słyszałam o tym dziś w radiu, zobaczymy może się wybiorę. Szpital faktycznie nie przekonuje, ale sam event jest świetnym pomysłem
![]()
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Jak było?Warto było tam iść ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
i całe szczęście ... w życiu w tym szpitalu bym nie rodziła .. i nie poleciłabym go największemu wrogowi
![]() |
![]() |
#12 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj i całe szczęście, ten szpital kojarzy mi się tylko z czarną chmurą w moim życiu ... ale nie tylko ja mam takie zdanie ... chociaż nie powiem zdziwiona jestem że wychodzą na przeciw pacjentom ..
![]() |
![]() |
#14 |
Konto usunięte
|
jak mówię, ja nie odpowiadam za osobiste uczucia, ja nawet tam nie pracuję.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:57.