|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
jak zapomnieć?
Witam
4 miesiące temu zostałem oszukany i wykorzystany przez kobiete.Obiecywała mi że będziemy razem , kłamała...byłem jej wypełniaczem czasu i odskocznią od problemów.Pomagałem jej i wspierałem mimo to wykorzystała moje dobre serce i odeszła mówiąc -zostańmy przyjaciółmi.urwałem kontakt , nie chciałem być traktowany jak koło ratunkowe, gdy miała problem to było ok. potem mmnie olewała , jak ja miałem problem to jej nie było albo mówiła " dasz rade" mineło tyle czasu a ja nie mogę zapomnieć , nie mogę spać , cały czas o niej mysle mimo tego że mnie potraktowała jak zabawkę.to był taki typ"pijawki emocjonalnej" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: jak zapomnieć?
Chciałbyś nadal być "czasoumilaczem"? Bo przecież ona się nie zmieni. Ja jestem wredna, więc wymyśliłabym coś, żeby jej w pięty poszło i od tego byłoby mi lepiej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dobrze, że zerwałeś kontakt bo z pewnością byś się bardziej męczył... A recepta na takie sprawy jest jedna, mimo, że oklepana i banalna ale prawdziwa.... czas robi swoje... zaciśnij zęby i przetrwaj dzielnie ten najgorszy okres... Ja nie bawiłabym się w żadne zemsty, to dziecinne i niedojrzałe i na pewno lepiej się nie poczujesz od tego. To, że inni kogoś krzywdzą nie znaczy, że Ty tez musisz.... Skieruj swoja energię w inną stronę... polecam bieganie, kino z przyjaciółmi, porządki w domu, przeczytanie książek które dawno chciałeś przeczytać... jest wiele rzeczy, najważniejsze by się czymś zająć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Takich osób, które tylko potrafią brać, a od siebie nic nie ofiarując w zamian jest multum. Dlatego ciesz się, że z Twojego towarzystwa zniknęła chociaż jedna taka istota.
a teraz wykorzystuj swój czas jak najlepiej potrafisz ![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
4 miesiące temu i jeszcze żądza zemsty Ci nie przeszła? To ile to trwało, jak Cię oszukiwała?
Zemsta to jakaś dziecinada, daj spokój.
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
znajomi, spotykaj się z innymi kobietami, oddaj się jakiemuś hobby/pasji jeśli masz- jeśli nie, to znajdź! nie ma złotego środka, możesz jedynie się od tego nieco oderwać
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Dzieki za rady)Mścić sie nie będe , to nie w moim stylu .Postaram sie o tym nie mysleć...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
No to po co myślisz nad nią?chcesz całre życie żeby ktoś Tobą pomiatał?
ZASŁUGUJESZ NA KOGOŚ LEPSZEGO! daj sobie spokój,chyba,że chcesz być wrakiem emocjonalnym..
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
nie nie mam zamiaru już walczyc o ta kobiete , nie jest tego warta jak postepuje.Ludzi nie traktuje sie jak przedmiot i wyrzuca jak zbędna rzecz gdy nie jest juz potrzebna.mam nadzieje że za jakis czas nie będzie szukala kontaktu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
nie , nie mam zamiaru juz walczyć o ta kobietę , nie jest tego warta .Ludzi nie traktuje się jak przedmioty i odstawia gdy nie sa juz potrzebni.mam nadzieje że sie juz nie odezwie .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Czemu uważasz, że każdy człowiek jest wyjątkowy i wart tego by traktować go tak jak Kolumb traktował Amerykę ![]() Dla kogoś kto ma trochę oleju w głowie większośc ludzi jest nieciekawa. Gdybym miał wszystkich ludzi traktować osobowo, to musiałbym przenieść się do Gujany Francuskiej, może wtedy bym to jakoś ogarnął. Niestety w życiu jest tak, że większość ludzi traktujemy przedmiotowo, a tylko niektórzy zasługują na naszą uwagę. Nie widzę w tym nic złego. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
chciałem powiedziec że ludzi nie nalezy wykorzystywać.ja byłem na każde jej zawołanie , jak miała problem to" pomóz co mam robić" ja niestety nie mogłem liczyć na wsparcie.tak się nie robi.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ja to widzę inaczej ![]() Nie powinno dawać się wykorzystywać. Jeśli założymy że nie jesteśmy w stanie traktować wszystkich ludzi którzy nas otaczają nieprzedmiotowo ![]() To jedynym sposobem by nie być potraktowanym przedmiotowo(nie dać się wykorzystać) jest pilnowanie swoich interesów ![]() Moim zdaniem wina leży po Twojej stronie, bo to Ty za dużo sobie obiecałeś. Sorry że tak piszę, ale na zdrowoą logikę tak to właśnie wygląda. Potraktuj to jako doświadczenie i idź dalej. Na świecie jest mnóstwo pięknych mądrych dziewczyn, z których wiele czeka na odkrycie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
dzięki za szczerą opinie.też myśle że dużo w tym mojej winy , mówia że jestem za dobry dla innych.mam nauczke.więcej tego błędu nie popełnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
Dzięki ))
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Nie pasujecie do siebie.
Nie wiemy gdzie leży wina. Zapewne po środku. Ale racja nikt nie ma prawa nas wykorzystywać.Ale powiem Ci ,że mój były jak walczył o mnie był na każde moje zawołanie "też taki trochę czasoumilacz".JAk coś potrzebowałam to do niego dzwoniłam.Wiem,że to podle brzmi,ale to był rodzaj zemsty za to,że nie potrafił mnie uszanować w związku. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie masz racji ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
No tak.To fakt.Dałam soba pomiatać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
To jest złe podejście. Bo w końcu mozesz spotkać kogoś dla kogo warto być dobrym ale swoją postawą możesz w ten sposób tą osobe spłoszyć. Wiem że trudno znalezc taką osobę której można zaufać tak na 100%. No i wiadomo że nie ma co wszystkich dziewczyn do jednego worka wrzucać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
nie nie zmienie sie)) ale będe uważał ... myslałem że spotkałem kogoś wartościowego a tu lipa... wielkie rozczarowanie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:57.