![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Dlaczego wiele Wizażanek ubliża innym?
Właśnie, uznałam że trzeba poruszyć ten temat.. Wiele razy widziałam że dziewczyny tutaj były bardzo niemiłe dla innych(również dla mnie). Kłóciły się i obrażały.
![]() ![]() Czy jest tu ktoś kto się ze mną zgodzi..?? ![]() Wiem że tym wątkiem wzbużę kolejne dyskusje ale prosze dziewczyny nie najeżdżajcie na siebie nawzajem.. ![]() Pozdrawiam.
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dlaczego wiele Wizażanek ubliża innym?
Moja droga
Cytat:
Moja droga. Chwalebna myśl. Niestety takie tematy zostały na wizazu nie raz nie dwa poruszana, były burze, wzajemne oskarżenia. Niestety sytuacji nie zmieniło to ani trochę. Więc chyba marne Twoja wysiłki. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Kojarzę Cię z modowego, wiem że dziewczyny krytykowały Twoje wieszaki, ale przecież taka jest istota Szafy na wizażu.
Natomiast jeśli chodzi o inne wątki, to zapewne masz rację, często robi się gorąco. Ale przecież to tylko forum, można się wzburzyć raz czy dwa, gdy zobaczy się, co tu czasem dziewczyny wypisują, ale nie warto się tym przejmować. Więcej luzu ![]() Zawsze możesz też wcisnąć 'zgłoś', moderatorzy nie mają doby z gumy i często nie wiedzą, gdzie i co się dzieje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Różni są ludzie, różne charaktery, nie wiem, dlaczego tu miałoby być inaczej. Faktem jest, że na forach obowiązuje netykieta, ale w życiu obowiązują nas pewne normy i też nie każdy ich przestrzega. Co do pogrubionego - ja nie chcę wojen a są ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Kolejny taki wątek, który nic nie zmieni, ponieważ ludzie są tylko ludźmi. Ktoś może być na ogół kulturalnym człowiekiem, ale są momenty, kiedy zwieracze puszczają. - Co do wizażowych kłótni.
Jeżeli ktoś obraża Cię na forum, kliknij "zgłoś". Nie warto dawać się podpuszczać i reagować na takie rzeczy.
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ubliża ci ktoś? Jest odpowiedni przycisk od tego. Nie przyklaskuje wypowiedziom, tylko wyraża własne zdanie? To akurat chyba nie jest problem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Wielokrotnie jest tak, że ktoś podjudza - i to najczęściej są osoby, które oburza brak kultury innych. Kilkukrotnie trafiły mi się uwagi: "Twoje posty nic nie wnoszą, nie pisz tu już...". A za chamstwo i brak kultury uchodzą zazwyczaj opinie bezpośrednie i kontrowersyjne. To ja przepraszam, o co chodzi?
Jeśli uważasz coś za niekulturalne - zgłoś. Napisz PW. Wypowiedz się kulturalnie na wątku. I tyle.
![]() |
#11 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() A zgłaszanie i tak jest bez sensu tak samo jak rozprawianie o tym bo tak czy siak nic się w tej materii nie zmieni, bynajmniej ja w to nie wierzę ;-) Przy okazji czuję, że ten wątek niedługo też zamieni się w kopalnię jadu i wszelakiej zawiści. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Ludzie są różni, nie zmienisz ich. Przyzwyczaj się.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Ja tym nie żyję, mnie to nie oburza. Nie dotykają mnie opinie ludzi z forum, a często wydają mi się pomocne. Jeśli ktoś tak uwewnętrznia opinie obcych ludzi, to albo trafiają w sedno, albo ten ktoś powinien nad sobą pracować.
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Mnie się wydaje, że niektórzy ludzi nie potrafią dyskutować. Podawać argumentów itd. Wierzą w coś, ale nie wiedzą dlaczego, więc na słowa krytyki reagują: ja tak sądzę, więc tak jest! A potem obrażają tudzież obrażają się.
![]() Tyle, że mnie to nie bardzo dotyka. Przyznam się nawet, że lubię czasem złośliwie podpuszczać dyskutantów i stąd czasem zdarza mi się czytywać takie wypowiedzi, jak ta w moim podpisie. ![]() Zawsze mnie śmieszy, gdy ktoś zacietrzewi się tak, że zostają mu tylko personalne wycieczki. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mnie tam nie rażą jakieś personalne wycieczki-czytam i omijam szerokim łukiem komentarz do tego. ale nie zaprzeczę,że jeżeli nie jesteś w kółku wzajemnej adoarcji wizażanek-nie masz co liczyc na przychylny komentarz dotyczący Twojej innej/dziwnej opinii na coś tam
'We smiling high, watching the good things passing by. Pretend the feeling fine, but inside we're crying sometimes' Edytowane przez uparta Marti Czas edycji: 2012-01-26 o 18:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem jakiegoś wyjątkowego chamstwa tutaj nie ma, nawet nie pamiętam, kiedy ostatnio na kogoś ZP wcisnęłam, poza reklamami.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Jak Ty możesz znać się na aborcji, przecież Ty 5 lat temu w wątku o kaktusach napisałaś że nie lubisz kaktusów, żal dziewczyno, nie znasz się na niczym itp. itd. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Najwięcej emocji chyba budzi szafa
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=588568&page=2 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
mnie jedynie rozwalają cięte riposty pod tytułem --> ''zazdrościsz ! " wystosowane do każdej osoby, która śmie kogoś skrytykować.
i pochwalę się, przycisku ZGŁOŚ nigdy nie użyłam ![]()
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
[1=a298662d510bb0f537bc3b0 c2466fe273199e5e8_64a898f 2369c4;31870638]Oooo tak, uwielbiam teksty w stylu:
Jak Ty możesz znać się na aborcji, przecież Ty 5 lat temu w wątku o kaktusach napisałaś że nie lubisz kaktusów, żal dziewczyno, nie znasz się na niczym itp. itd.[/QUOTE] mam wrażenie, że czytałaś post o aferze między fashionelką a kimś tam ![]() ![]() Ja osobiście też nie zgłaszałam. Uważam, że to bez sensu. Omijam ![]()
![]() |
![]() |
#21 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#23 | |
Elwirka-Elmirka :D
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
Na forum, tak jak i w rzeczywistości jedni drugim ubliżają, z tym, że w realu niektórzy z różnych względów bardziej się hamują, a w internecie - anonimowo- pokazują 'co potrafią'.
Na brak kultury, chamstwo i podłość innych niestety nic się nie poradzi. Na forum można ewentualnie zgłosić, albo zdystansować się. Tak to już jest, też wolałabym żeby było inaczej.
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
bo ludzie na wizażu (intymne!) są tak głupi, że mnie to czasem boli. a w klawiaturę nie da się ugryźć
![]() ![]()
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Ciekawy temat
![]() Wiele jest tu wizażanek które chamsko ubliżają innym i mimo zgłoszeń nie otrzymuje punktów. Sądzę że chodzi o to że owe maja mnóstwo postów nastukane, bo innej opcji nie widzę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Na tym forum zarejestrowanych jest mnóstwo użytkowników. Kiedyś mignęło mi, że nawet kilkaset tysięcy. Więc jest oczywiste, że w takiej masie piszących ludzi i idiotki się trafią. Niestety pewien typ ludzi nie ma większych zainteresowań niż wykłócanie się z innymi w mało konstruktywny sposób, kontrowanie postów i czepianie się słówek. Może to jakieś niedowartościowanie?
Nie wiem czemu, ale ilekroć się natknę na głupkowaty i/lub obrażający kogoś post, mam przed oczami panienkę w wieku licealnym / wczesnostudenckim odzianą w róż, której horyzont sięga co najwyżej do najbliższego solarium... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
O matko przesadzacie, w życiu realnym też jest wiele niemiłych sytuacji ze strony innych osób, tak już po prostu jest. Są osoby, które czasem są niemiłe, które ktoś odebrał za niemiłe albo które są niemiłe cały czas. No i co z tego, jakby każdy był słodkopierdzący i kulturalny jak królowa brytyjska to byłoby nudno
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Co do wizażowych wojen, to przynajmniej jest co czytać. To ban poleci, to klon się wykłóca, to coś tam... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:29.