|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
odstawienie tabletek a ciąża
Bardzo prosze o rade:
od miesiaca biore tabletki, wspolzyje regularnie (kilka razy w tygodniu), niestety musze te tabletki odstawic i z mezem przerzucimy sie na prezerwatywy. ale mam watpliwosci:wczoraj wzielam ostatnia tabletke z opakowania i teraz ma nastapic 7 dni przerwy, czy jak po przerwie nie rozpoczne nowego op, to jest wszystko ok? (nie chodzi mi pod wzgledem hormonalnym-bo wiem, ze nie, ale chodzi mi pod wzgledem ciazy) moze to glupio zabrzmi i pewnie mieszam to z sytuacja kiedy nie powinno sie przerywac brania tabletek w srodku opakowania, ale chce byc pewna, ze zadna ciaza ze stosunkow z tego minionego tygodnia mi nie grozi... z gory dziekuje za wszystki odpowiedzi i za wyrozumialosc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: odstawienie tabletek a ciąża
wszystko jest ok. jestes niechroniona dopiero od 8dnia przerwy.
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
nieprawda!
jak autorka będzie się kochała w trakcie tej przerwy i nie weźmie nowego opakowania (8mego dnia) to ciąża jest jak najbardziej możliwa ![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Przecież plemniki mogą przeżyć kilka dni w ciele kobiety, a nie masz pewności kiedy kolejna owulacja nastąpi. Powinniście się od razu zabezpieczać dla uniknięcia ciąży.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:57.