|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
do GRAZYNKI- druga wizyta w salonie Szefowej :-)
Witaj Grazynko
chcialam cie tylko poinformowac, ze druga wizyte planuje w styczniu. Niestety koniec roku to nawał pracy w pracy takze moze sie to troche przeciagnac w czasie. Chcialam zebys zwrocila uwage na forum DO WIZAZYSTKI - tam jest Nineczkas, jakie cudo kolorki ma na wloskach (zdjecie nr 2). Czy taki efekt mniej wiecej my chcemy uzyskac ? Tobie zycze zas Szczesliwego Nowego Roku ... i klientek w nieskonczonosc !!! Pozdrawiam WIOLA |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Re: do GRAZYNKI- druga wizyta w salonie Szefowej :-)
czekam z niecierpliwoscia! wloski napewno doszly juz troche do siebie?ja bym chciala takie jak jak na tej fotce bo w ciemniejszych bedzie ci ladniej, ale mozemy zrobic wiecej jasnych mam nadzieje ze ci sie wyplukala farbka? spelnienia marzen w Nowym Roku!!!!
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
skoro kazdy uwaza, ze na zdjeciu nr.2 to ja.. no to nic mi nie zostaje
tylko zaryzykowac i zrobic te kolorki Szczesliwego Nowego Roku! u mnie dopiero za 11 godzin |
|
|
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
oddaje sie tylko w Twoje rece CUDO !!! Nie moge sie doczekac PS farbka sie nie splukala, wloskom robie kuracje odzywka wax. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:16.