|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() niechciany brzusio ! :(
Chciałabym zapytać czy przypadkiem nie mam nadwagi . Jestem bardzo wysoka , mam 186 cm i ważę 69 kg . Mam bardzo szerokie biodra trochę , a nawet więcej niż trochę tłuszczyku na nich i na brzuchu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: niechciany brzusio ! :(
Próbowałaś ćwiczeń? Wygląd brzucha poprawi się, jeżeli mięśnie będą rozwinięte.
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Według mnie każde ćwiczenia zadziałają. Najczęściej robię Mel B - 10 minutowy trening brzucha.
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
Ja też polecam 10 minut Mel. Ćwiczenia po prostu są super. Ciekawe, zachęcające. A Mel jest strasznie urocza. Poza tym jej ciało zachęca. Ona też ma szerokie biodra i wygląda super. Możesz też dołożyć cardio 15 minut tak dla zdrowia i urody z 2 razy w tygodniu.
Poza tym szerokie biodra to może być atut. Nie zmienisz ich. Pozbędziesz się kilku cm tłuszczyku, który się tam zgromadził, ale kości nie usuniesz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najprawdopodobniej masz problemy z akceptacją swojej figury albo jesteś niewysportowana, i tyle. Luźne mięśnie mogą przypominać nieco tłuszcz. Szerokie biodra są normalne u kobiety, nieco tłuszczu na brzuchu też, może po prostu twoje wyobrażenia o idealnej figurze są przesadzone. Ale twoje ciało to twoja sprawa, skoro ci to bardzo przeszkadza to radzę raczej robić ukierunkowane ćwiczenia na brzuch i okolice, bo nadwagi nie masz. Ale nie licz na to, że biodra ci się zrobią diametralnie inne i zresztą po co? Szerokie biodra przy wysokim wzroście to zaleta, z wąskimi wyglądałabyś jak patyk. Aha, a upewnij się czy masz na brzuchu tłuszcz czy może brzuch ci wystaje, bo w drugim przypadku lepiej pomyśleć o zmianach w żywieniu - po pewnych pokarmach brzuch może się "wypuczać" i nagle wyglądasz o wiele kilogramów więcej. Różnica wizualnie jest ogromna, szczególnie jeśli poza tym jest się szczupłą osobą. Są takie rzeczy, po których prawie wszystkim brzuch wystaje, ale często jest to kwestia indywidualna i trzeba zaobserwować.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:59.