studniówka - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-10-20, 20:58   #1
veromoda33
Raczkowanie

studniówka

.

Edytowane przez veromoda33
Czas edycji: 2012-12-27 o 17:40
veromoda33 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-20, 21:19   #2
201612280917
Konto usunięte

Dot.: studniówka

Ale po co masz na siłę szukać sobie partnera? W mojej klasie tylko 10 osób na 23 idzie z osobą towarzyszącą. Moim zdaniem, studniówka to ostatnia szansa, żeby pobawić się ze swoją klasą.
201612280917 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-20, 21:24   #3
ygerna
Zakorzenienie

jak by to wyglądało-to zależy najlepiej chyba umówić się w jakimś spokojnym miejscu. przede wszystkim nie nastawiaj się od razu, że ten znajomy szwagierki przypadnie Ci do gustu, póki co potraktuj to w kategorii poznam kogoś nowego btw ten kolega wie, że jest potencjalnym kandydatem na partnera studniówkowego?

o czym rozmawiać-no nie wiem, o szkole, co planuje po szkole, a z takich luźniejszych- może jaka muzykę/filmy/sport lubi.

ygerna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-20, 21:36   #4
veromoda33
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez RozowaKotka Pokaż wiadomość
Ale po co masz na siłę szukać sobie partnera? W mojej klasie tylko 10 osób na 23 idzie z osobą towarzyszącą. Moim zdaniem, studniówka to ostatnia szansa, żeby pobawić się ze swoją klasą.
niestety u mnie jest tak że jak pójdę sama to będę siedziała cała noc. nie jesteśmy zgraną klasą i też 3/4 się nie lubi

---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ----------

Cytat:
Napisane przez ygerna Pokaż wiadomość
jak by to wyglądało-to zależy najlepiej chyba umówić się w jakimś spokojnym miejscu. przede wszystkim nie nastawiaj się od razu, że ten znajomy szwagierki przypadnie Ci do gustu, póki co potraktuj to w kategorii poznam kogoś nowego btw ten kolega wie, że jest potencjalnym kandydatem na partnera studniówkowego?

o czym rozmawiać-no nie wiem, o szkole, co planuje po szkole, a z takich luźniejszych- może jaka muzykę/filmy/sport lubi.
chyba nie wie. z jednej strony uważam że to nawet dobry pomył, ale ja jestem nieśmiała i nie chce się ośmieszać i poniżać
veromoda33 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-21, 08:59   #5
acidka
Zakorzenienie

Ja bym zaryzykowała i poszła na takie spotkanie i w zależności od jego przebiegu zdecydowała, czy warto tę znajomość ciagnąć dalej czy nie. Kto nie zaryzykuje, ten nie ma

Cytat:
Napisane przez veromoda33 Pokaż wiadomość
niestety u mnie jest tak że jak pójdę sama to będę siedziała cała noc. nie jesteśmy zgraną klasą i też 3/4 się nie lubi
A w takim wypadku to bym nie poszła na studniówkę po prostu. Szkoda byłoby mi pieniędzy, żeby kiepsko bawić się z ludźmi, których nie lubię.

mama 2015 i 2018
acidka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-21, 09:28   #6
nobodysperfect
Wtajemniczenie

A ja byłam z przyjaciółką Bardzo fajnie się bawiłam.
nobodysperfect jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-21, 10:18   #7
ygerna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez veromoda33 Pokaż wiadomość
hmmmm to trochę bez sensu..wybierasz się na studniówkę, chociaż nie masz zbyt zgranej klasy z kim byś tańczyła? są piosenki do tańczenia w parze, ale tańczy się lub wygłupia także w tzw. kółeczkach

co do spotkania- idz, zobaczymy co bedzie potem
Cytat:
Napisane przez nobodysperfect Pokaż wiadomość
A ja byłam z przyjaciółką Bardzo fajnie się bawiłam.
no i brawo
ale wiesz....taka ludzka natura, że dziwnie patrzą jak dziewczyna z dziewczyna przychodzi, tak samo jak na wesele ja bym się chyba nie odważyła na takie rozwiązanie, chociaż obojętne mi to co ludzie pomyślą o mnie

ygerna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-21, 12:00   #8
nobodysperfect
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ygerna Pokaż wiadomość
no i brawo
ale wiesz....taka ludzka natura, że dziwnie patrzą jak dziewczyna z dziewczyna przychodzi, tak samo jak na wesele ja bym się chyba nie odważyła na takie rozwiązanie, chociaż obojętne mi to co ludzie pomyślą o mnie
Byłyśmy brane przez nauczycieli i fotografów jako parę, ale nie było z tego tytułu żadnych nieprzyjemnosci Wszyscy moi znajomi wiedzieli ze łączy nas tylko przyjaźń więc nikt z tym problemów nie mial. A co najważniejsze? Nie krępowałam się, świetnie mi się z nia bawiło i nie musialam sie bac ze mi obciachu narobi
nobodysperfect jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości