|
Notka |
|
Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Suknia Pronovias 2012 - Jaspe
Hej Dziewczyny
![]() Czy któraś z Was ślubowała może w suknie Pronovias 2012 - Jaspe? Chodzi o tę z załącznika. Wiecie może jak prezentuje się ona cenowo? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Suknia Pronovias 2012 - Jaspe
mierzyłam ją
![]() Warto przymierzyć, widziałam też na all- można odkupić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz sa wyprzedaże i mysle ze w 4 tys sie zmiescisz... Nie pamietam niestety ile kostowala.... najlepiej to zadzwon i zapytaj ![]() wazne ze w madonnie czepiaja sie tego aby zamowic suknie conajmniej 4 miesiace wczesniej jak nie wczesniej
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Suknie Pronovias, nie należą do najtańszych:-( sama kupiłam w tym roku suknię Pronovias model Baeza, suknia przepiękna i perfekcyjnie wykonana, wszyscy goście byli zachwyceni ale cena 5200, chciałabym ją odsprzedać bo jest w super stanie, chciałam kupić używaną sukienkę ale nic nie mogłam znalezść:-( myślę że warto przeszukać internet w poszukiwaniu tej jedynej wymarzonej sukienki, bo można zaoszczędzić sporo pieniążków
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
No to mnie nie pocieszyłyście
![]() ![]() jest na mojej liście do mierzenia, a co ciekawe - znalazłam w moim mieście magazyn wyprzedażowy Madonny i ta suknia tam jest. Ciekawe jak tam może prezentować się cenowo, bo sama nazwa "magazyn wyprzedażowy" budzi nadzieję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Tą suknię, o którą Ci chodzi widziałam na jakiejś stronie salonu ślubnego w promocji, w granicach 3-4tyś. Cena regularna podejrzewam 6-7tyś. Też bardzo, bardzo mi się podoba ten model. Pronovias jest dla mnie najlepszą marką, albo ona albo jakaś dobra podróbka u krawcowej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Teraz są przeceny w salonach - wyprzedają modele z 2012.
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
<usunięte przez moderatora>
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2012-10-16 o 19:24 Powód: złamanie regulaminu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:13.