|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Problem z sexem ... ;/
Oo
Edytowane przez kubaXXX Czas edycji: 2012-11-18 o 05:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Problem z sexem ... ;/
Po pierwsze - jak to nie była u ginekologa? Do ginekologa powinno się iść właściwie przed rozpoczęciem współżycia, żeby zapytać o ewentualne komplikacje, np. nadmierny ból itp. To conajmniej nierozsądne i głupie z jej strony.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
zuy mod
|
Skoro ją boli to ja się nie dziwię, że nie ma ochoty.
Dobrze byłoby się dowiedzieć z czego ból wynika - czy ma już taką budowę, czy może to jakiś inny problem. Czyli - lekarz.
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Są takie komplikację w postacie właśnie bólu przy wejściu do pochwy lecz to można łatwo w sposób regularny likwidować.
Twoja dziewczyna musi iść do ginekologa. A próbowaliście żele durexa? Są fajne, przyjemnie pachną. Ja osobiście je gorąco polecam. Być może Twoja dziewczyna ma zaburzenia pH pochwy. ( ma po prostu za sucho) ale to musi zbadać lekarz. Życzę gorących nocy. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
O rety, Twoja dziewczyna nie lubi stringów i to dziwne? Ja ich nie cierpię! Jedyny czas, kiedy się godzę na tę katorgę, to lato przy białych spodniach. Nie zmuszaj jej do czegoś, czego nie lubi. Co do "innych" fig, owszem, są na przykład koronki, nawet pod postacią bokserek. Jeśli nie mieszkacie razem, to może nie uznaje tego za konieczne. Przynajmniej ja tak to traktuję - bo niby jak mam zmienić figi, kiedy jestem na mieście? Co innego w domu u siebie, co innego gdzieś poza. A koronki nie zakładam na co dzień, bo mi szkoda, z TŻ widuję się spontanicznie, ciężko o to, bym za każdym razem miała na sobie sexy bieliznę. Tyle w temacie fig. Mój nie robił nigdy z tego problemu, choć parę razy wspomniał, że chciałby mnie widzieć w stringach. Nic na siłę - i to jest dobra postawa.
![]() Co do libido - Twoja dziewczyna może po prostu nie ma takiego temperamentu. Co innego, jeśli ona notorycznie nie ma tej ochoty... Dochodząc do końca Twojej wypowiedzi, mam wrażenie, że Twoja dziewczyna jest aseksualna. Robi to z konieczności. Bo to dziwne, żeby przy takim stażu mówić własnemu chłopakowi "to nie Twoja sprawa". Powinieneś z nią szczerze porozmawiać - co się dzieje? Bez naskakiwania, pokaż, że zależy Ci na dobru Waszego związku, że jeśli ona źle się czuje, to odbija się to na Tobie i w efekcie na Waszej miłości. Tak czy siak, dziewczyna koniecznie musi odwiedzić ginekologa, jeśli przy normalnych rozmiarach penisa i po takim czasie współżycia, odczuwa ból za każdym razem. To nie jest normalne. Edytowane przez Serenely Czas edycji: 2012-11-09 o 09:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
A ja nie polecam, bo zawierają cukier i osobiście dostałam od nich grzybicy, co skończyło się szlabanem w sypialni na bardzo długi okres czasu zamiast miłosnych igraszek. Podejrzewam też, że mogły u mnie wywołać przewlekłe zapalenia pęcherza moczowego. Jak lubrykant to tylko na bazie wody, bez żadnych aromatów i smaku. To bardzo ważne.
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Standardowy, niebieski, żel Durexa jest tylko na bazie wody... Nie ma zapachu, cukru, a daje niesamowity poślizg.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Rly? Nie wiedziała :P musi poszukać, bo na półce widziała tylko smakowe O.o
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:24.