Problem z sexem ... ;/ - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-11-08, 16:14   #1
kubaXXX
Przyczajenie

Problem z sexem ... ;/

Oo

Edytowane przez kubaXXX
Czas edycji: 2012-11-18 o 05:43
kubaXXX jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-08, 16:23   #2
Nyappy
Rozeznanie

Dot.: Problem z sexem ... ;/

Po pierwsze - jak to nie była u ginekologa? Do ginekologa powinno się iść właściwie przed rozpoczęciem współżycia, żeby zapytać o ewentualne komplikacje, np. nadmierny ból itp. To conajmniej nierozsądne i głupie z jej strony. Musisz ją namówić na wizytę.
Nyappy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-08, 17:53   #3
Mojwa
zuy mod

GG do Mojwa

Skoro ją boli to ja się nie dziwię, że nie ma ochoty.
Dobrze byłoby się dowiedzieć z czego ból wynika - czy ma już taką budowę, czy może to jakiś inny problem. Czyli - lekarz.

L'amore scalda il cuore.

Do. Or do not. There is no try.

23.05.2011
22.05.2017
02.12.2017
Mojwa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-08, 23:12   #4
Los Justynos
Raczkowanie

Są takie komplikację w postacie właśnie bólu przy wejściu do pochwy lecz to można łatwo w sposób regularny likwidować.
Twoja dziewczyna musi iść do ginekologa.
A próbowaliście żele durexa?
Są fajne, przyjemnie pachną.
Ja osobiście je gorąco polecam. Być może Twoja dziewczyna ma zaburzenia pH pochwy. ( ma po prostu za sucho) ale to musi zbadać lekarz.
Życzę gorących nocy.
Los Justynos jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-09, 09:12   #5
Serenely
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kubaXXX Pokaż wiadomość
nie ubiera się sexownie zwykłe gacie nigdy stringi lub inne majtki
O rety, Twoja dziewczyna nie lubi stringów i to dziwne? Ja ich nie cierpię! Jedyny czas, kiedy się godzę na tę katorgę, to lato przy białych spodniach. Nie zmuszaj jej do czegoś, czego nie lubi. Co do "innych" fig, owszem, są na przykład koronki, nawet pod postacią bokserek. Jeśli nie mieszkacie razem, to może nie uznaje tego za konieczne. Przynajmniej ja tak to traktuję - bo niby jak mam zmienić figi, kiedy jestem na mieście? Co innego w domu u siebie, co innego gdzieś poza. A koronki nie zakładam na co dzień, bo mi szkoda, z TŻ widuję się spontanicznie, ciężko o to, bym za każdym razem miała na sobie sexy bieliznę. Tyle w temacie fig. Mój nie robił nigdy z tego problemu, choć parę razy wspomniał, że chciałby mnie widzieć w stringach. Nic na siłę - i to jest dobra postawa.

Co do libido - Twoja dziewczyna może po prostu nie ma takiego temperamentu. Co innego, jeśli ona notorycznie nie ma tej ochoty...

Dochodząc do końca Twojej wypowiedzi, mam wrażenie, że Twoja dziewczyna jest aseksualna. Robi to z konieczności. Bo to dziwne, żeby przy takim stażu mówić własnemu chłopakowi "to nie Twoja sprawa". Powinieneś z nią szczerze porozmawiać - co się dzieje? Bez naskakiwania, pokaż, że zależy Ci na dobru Waszego związku, że jeśli ona źle się czuje, to odbija się to na Tobie i w efekcie na Waszej miłości.

Tak czy siak, dziewczyna koniecznie musi odwiedzić ginekologa, jeśli przy normalnych rozmiarach penisa i po takim czasie współżycia, odczuwa ból za każdym razem. To nie jest normalne.

Edytowane przez Serenely
Czas edycji: 2012-11-09 o 09:14
Serenely jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-09, 11:16   #6
apows
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kubaXXX Pokaż wiadomość
Witam mam 19 lat moja dziewczyna tyle samo . Jesteśmy razem 3,5 r uprawiamy sex prawie od roku. I tu jest problem ... moja dziewczyna jest bardzo atrakcyjna i pociąga mnie pod każdym względem jednak żebysmy się kochali jest bardzo ciężko. Ona nie czuje ochoty/ potrzeby na sex nie ubiera się sexownie zwykłe gacie nigdy stringi lub inne majtki , nigdy sama nie zaczyna (tylko ja) nie przejawia wogóle chęci . Jednak gdy zaczne i się rozkręci to jest bajka ( nie zawsze się udaje zacząć). Rozmawiałem z nią o tym to stwierdziła że nie widzi potrzeby, stringów nie założy bo jej nie wygodnie i nie praktycznie (chodz jej kupiłem kilka fajnych nigdy ich na niej nie widziałem) Co zrobić żeby ją nakręcić . rozkręcić żeby sama tego chciała.... Osoby w naszym wieku uprawiają sex bardzo często a my 1 na miesiąc / lub dłużej Pozatym ma problem gdy w nią wchodzę zawsze ma mocny ból przy wejściu do pochwy ( mam małego penisa) mówiłem żeby poszła do ginekologa ( jeszcze nie była) jednak mnie cały czas zbywa i mówi że to nie moja sprawa

Pomocy
Witaj. Jesli Twoja dziewczyna odczuwa ból powinna to skonsultować z ginekologiem. To, że się nie ubiera seksownie i nosi tradycyjną bieliznę, to już jej sprawa, jej wybór. Nie zmuszaj jej do noszenia stringów. Może warto zmienić partnerkę? Jesli jednak ją kochasz to niestety musicie dojść do jakiegoś kompromisu no bo raz w miesiącu seks w Waszym wieku to troszkę dziwne. Z tego, co piszesz, odnoszę wrażenie, że skoro tylko Ty ją nakręcasz do seksu, a ona jest bierna w tych sprawach to może w grę wchodzi jej oziębłość lub zbyt tradycyjne poglądy, że kobiecie nie wypada ....Troszkę nudne życie seksualne, nie uważasz?
apows jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-16, 11:01   #7
Oh Stella_Stellah_huh
Raczkowanie

Send a message via Skype™ to Oh Stella_Stellah_huh

Cytat:
Napisane przez Los Justynos Pokaż wiadomość
A próbowaliście żele durexa?
Są fajne, przyjemnie pachną.
Ja osobiście je gorąco polecam. Być może Twoja dziewczyna ma zaburzenia pH pochwy. ( ma po prostu za sucho) ale to musi zbadać lekarz.
Życzę gorących nocy.
A ja nie polecam, bo zawierają cukier i osobiście dostałam od nich grzybicy, co skończyło się szlabanem w sypialni na bardzo długi okres czasu zamiast miłosnych igraszek. Podejrzewam też, że mogły u mnie wywołać przewlekłe zapalenia pęcherza moczowego. Jak lubrykant to tylko na bazie wody, bez żadnych aromatów i smaku. To bardzo ważne.
And all around, no
It’s no cause for concern

Oh Stella_Stellah_huh jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-11-16, 11:04   #8
Serenely
Zakorzenienie

Standardowy, niebieski, żel Durexa jest tylko na bazie wody... Nie ma zapachu, cukru, a daje niesamowity poślizg.
Serenely jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-19, 10:33   #9
Oh Stella_Stellah_huh
Raczkowanie

Send a message via Skype™ to Oh Stella_Stellah_huh

Cytat:
Napisane przez Serenely Pokaż wiadomość
Standardowy, niebieski, żel Durexa jest tylko na bazie wody... Nie ma zapachu, cukru, a daje niesamowity poślizg.
Rly? Nie wiedziała :P musi poszukać, bo na półce widziała tylko smakowe O.o
And all around, no
It’s no cause for concern

Oh Stella_Stellah_huh jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości