| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2013-08-25, 17:42 | #1 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-06 
				 | ciągnie mnie do niebieskiego... ;)

Coś ciągnie mnie w makijażach do niebieskiego - a szczególnie do pięknego granatu z palety 120. Co rusz w makijażu go gdzieś przemycam - dzisiaj gra jedną z głównych ról. Chyba jednak niebieski pasuje do niebieskich oczu   cienie - paleta 120, paleta essence llimited edition podkład - essence stay all day tusz - f&f dark purple puder - paleta cieni joko nr 124 korektor - paleta korektorów w7 bronzer - oriflame sunglow Edytowane przez Marzeniatko Czas edycji: 2013-08-25 o 17:43 | 
|     |   | 
|  2013-08-25, 18:56 | #2 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2011-04 
				 | 

Dot.: ciągnie mnie do niebieskiego... ;)

przecudowne kolory, niektóre  z nich są nieco neonowe czy mi się wydaje? wspaniałe oko    
				__________________ Kimusia92 Channel Youtube Zapraszam na mój kanał urodowy na YT https://www.youtube.com/watch?v=h0IRz1Lk5KQ FEJS https://www.facebook.com/kimusia92 | 
|     |   | 
|  2013-08-25, 19:47 | #3 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2013-04 Lokalizacja: Szydłowiec 
				 | 

Przecudne kolory i świetnie dobrane do ciebie   .  Kolorek włosów i oczu to wszystko cudownie się ze sobą łączy    
				__________________ ,,...życie jest krótkie więc łam zasady, wybaczaj wszystko,całuj powoli,kochaj szczerze, śmiej się bez opamiętania i nigdy niczego nie żałuj..." | 
|     |   | 
|  2013-08-25, 20:39 | #4 | ||
				 | 

Cytat: 
  tak, są dość intensywne, więc mogą wyglądać jak neony  Cytat: 
   | ||
|     |   | 
|  2013-08-26, 19:10 | #5 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2013-05 
				 | 

Fajne połączenie kolorków    
				__________________ " W życiu nie chodzi o to, by przeżyć burzę, ale o to, by tańczyć w deszczu " | 
|     |   | 
|  2013-08-26, 22:58 | #6 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2013-04 Lokalizacja: Kielce 
				 | 

Dla mnie troszeczkę za kolorowo, ale makijaż naprawdę bardzo dobrze wykonany    
				__________________ " Bo to co może Nas zabić, najczęściej jest tym co pozwala Nam żyć... "  | 
|     |   | 
|  2013-08-29, 05:52 | #7 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2013-02 Lokalizacja: Wrocław 
				 | 

ulalala odważnie   ale bardzo ładnie pasuje Ci  a jaki makijaż zaproponowałabyś dla kobietki noszącej okulary dokładnie (-) szkła w tym przypadku pomniejszają oko   | 
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2013-08-31, 22:56 | #8 | 
				 | 

dziękuję bardzo!   anex_1989 ładnie zaznaczona brew z rozświetlającym waniliowym cieniem pod łukiem brwiowym, a oko w kolorach głębokich, ale w miarę naturalnych i jasnych kolorach - ciemniejsze kolory tylko w kierunku brwi, aby nie pomniejszyć oka i go nie przytłoczyć no i raczej odpuściłabym sobie kreski, a dodała jasny - kremowy, bądź biały kolor kredki na linię wodną zarówno górną i dolną   | 
|     |   | 
|  2013-09-02, 05:46 | #9 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2013-02 Lokalizacja: Wrocław 
				 | 

tak wyregulowane brwi są w stanie zdziałać cuda jeżeli chodzi o twarz    koncepcja dość ciekawa   moim problemem jest opadająca powieka ;/ i mimo nałożenia cieni nie zawsze jest on tak wyeksponowany jak bym chciała  ale będę próbować   | 
|     |   | 
|  2013-09-02, 17:14 | #10 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2009-03 
				 | 

dobór kolorów i roztarcie piękne   jedynie co na zdj. całej twarzy, za powiece nieruchomej od wewnętrznego kącika oka do momentu gdzie nałożony jest cień niebieski wygląda jak by nic nie było ;> 
				__________________ ' dobrowolnie, umieramy z miłości każdego dnia. . . ' ' obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się...' ;* | 
|     |   | 
|  2013-09-16, 20:57 | #11 | 
				 | 

dziękuję   | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Galeria makijażu - moje makijaże | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:16.

wystarczy Marzena
 wystarczy Marzena