|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
mobilizacja
hej dziewczyny. chciałabym wiedzieć jak wy zabieracie się, zmuszacie, motywujecie, mobilizujecie się do nauki. w tym roku mam maturę, co piątek planuję zabrać się za naukę biologii na którą wiem że muszę poświęcić czas ale nie mogę po prostu. nie chce mi się. w ten piątek nie poszłam do szkoły bo powiedziałam sobie że mam luźniejsze lekcje to trochę odpocznę bo jestem naprawdę zmęczona ubiegłym tygodniem a przy okazji ten dłuższy weekend poświęcę na naukę. i co? w piątek wstałam o 6 rano żeby mieć jak najwięcej czasu i jedyne co zrobiłam to odrobiłam zadania na korki z matmy a potem posprzątałam dom ciągle mówiłam sobie że przecież jeszcze sobota niedziela. wczoraj też nic kompletnie nie zrobiłam i wszystko zwaliło mi się na dzisiaj jak zwykle na niedzielę. nie wiem jak mam się zmobilizować i wziąć za siebie. myśl że muszę dobrze zdać maturę żeby dostać się na studia nie pomaga. w ogóle nie umiem sobie zorganizować czasu. czasami wracam ze szkoły i mam mało lekcji to siedzę nad nimi dłużej niż jakbym miała mnóstwo zajęć
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: mobilizacja
Cytat:
![]() A jesli chodzi stricte o maturę to ja nie miałam tego problemu, bo to co miałam zrobić do szkoły na lekcje wystarczało mi w zupelnosci. Także nie miałam wyboru i trzeba było się uczyć ;p
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:21.