|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Sklepy z sukienkami typu asos w krakowie!
Witajcie
![]() ![]() ![]() Piszcie adresy sklepów z sukienkami w Krakowie typu tych w załączniku i jeśli możecie polecić jakieś dobre i niedrogie krawcowe (również w Krakowie ![]() ![]() ![]() P.S Mam dość szerokie biodra i nie wiem czy powinnam iść w takiej rozkloszowanej sukience.. nie chciałabym wyglądać jak jakiś pulpecik ![]() ![]()
Edytowane przez SzalonaIstota Czas edycji: 2012-10-19 o 16:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Sklepy z sukienkami typu asos w krakowie!
Jeden sklep z sukienkami i w ogóle ładnymi ubraniami jest na Karmelickiej niedaleko Bagateli (dosłownie minutkę drogi dalej w kierunku Placu Inwalidów), po tej samej stronie ulicy. Na wystawie zawsze mają bardzo ładne sukienki, może tam coś znajdziesz. Niestety nie wiem jakie mają teraz ceny.
![]() |
#3 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Na pewno zajrzę ![]() Jeszcze jakieś propozycje? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Ul. Długa- tam jest wiele butików z różnymi sukienkami.
Ale i tak najbardziej polecam "tandetę", teraz to się nazywa CHT. Tam jest mnóstwo różnych sukienek- i tych bardziej tandetnych i tych mniej. Jakieś dwa tygodnie temu sama szukałam sukienki, obeszłam Krakowską i Bonarkę, Długą i nic nie znalazłam, dopiero na tandecie ![]() Aha i podejrzewam, że studniówka jest w styczniu/lutym? Jeśli tak to wydaje mi się, że jeszcze trochę za wcześnie na zakup- w sklepach jest teraz na prawdę mały wybór. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Znaczy planuje sie rozglądać pod koniec listopada, bo jeśli wtedy nic nie znajdę , to będę szyć, bo na początku grudnia już trzeba zacząć. rozmawiałam z pewną krawcową i za uszycie takiej sukienki powiedziała mi 250 zł + materiał )około 50 zł) a inna z materiałem 400 zł(phi.. dołoże 200 i mam oryginał;x) Pani powiedziałą że sukienke sie syzje 2 tygodnie/3 a studniówka jest 12 stycznia
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:54.