![]() |
#1 |
:)
|
M/L/XL kurtka, buty, rurki, marmurki,torba shopper, kuferek i dla dziecka - GRUDZIEŃ
zapraszam
Edytowane przez karollajna85 Czas edycji: 2012-12-20 o 13:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
|
Dot.: M/L/XL kurtka, buty, rurki, marmurki,torba shopper, kuferek i dla dziecka - GRU
Edytowane przez karollajna85 Czas edycji: 2012-12-27 o 13:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
Dot.: M/L/XL kurtka, buty, rurki, marmurki,torba shopper, kuferek i dla dziecka - GRU
Edytowane przez karollajna85 Czas edycji: 2012-12-04 o 08:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
Edytowane przez karollajna85 Czas edycji: 2012-12-28 o 13:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
* Różowy bezrekawnik w stanie bdb, rozm z metki 14 czyli 42 na 40 też ok.
* Bezrekawnik pikowany, bardzo ciepły, rozmiar rzeczywisty około M/L. Stan bdb + byłby idealny ale z suwaka lekko zchodzi farba. Bezrekawnik ma ukryty w stójce kaptur. Kolor bardziej intensywny błękitny. Wymiary zainteresowanym . Edytowane przez karollajna85 Czas edycji: 2012-12-04 o 08:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
Edytowane przez karollajna85 Czas edycji: 2012-12-28 o 13:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
.
Edytowane przez karollajna85 Czas edycji: 2012-12-30 o 15:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
* Spódniczka dzinsowa, rozm 40, klasyczna granatowa dł do kolana/przed samo kolanko
* czarna z grubszego materiału, rozm 40 dł przed kolano/ do kolan, z tyłu rozporek ( lekko rozpruty po szwie, moge zszyć na maszynie ) poza tym stan idealny, mam z wymiany niestety mi za duża Idealna na święta a nawet na sylwestra. Edytowane przez karollajna85 Czas edycji: 2012-12-04 o 08:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
Edytowane przez karollajna85 Czas edycji: 2012-12-04 o 09:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
Edytowane przez karollajna85 Czas edycji: 2012-12-04 o 09:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
|
Śliwkowa torba w stylu shopper bag, stan bdb -. Bardzo pojemna. Ma wde brak jednego zatrzasku przy zapinaniu, ale nie przeszkadza to wcale w użytkowaniu. Torbe można układać na dwa sposoby.i w jednym miejscu malusie otarcie nie widoczne przy noszeniu pokazane na foto.
Edytowane przez karollajna85 Czas edycji: 2013-01-06 o 14:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
|
Czarna torba w stylu shopper , ma doczepiany długi pasek. Stan bdb + na kieszonce lakierowanej ma ryse mało widoczna. Długi pasek nowy rączki tez jak nowe.
wymiana z zwariowany świat makijażu Edytowane przez karollajna85 Czas edycji: 2013-01-08 o 12:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
|
Edytowane przez karollajna85 Czas edycji: 2012-12-04 o 09:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
|
Edytowane przez karollajna85 Czas edycji: 2013-01-05 o 20:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
|
[CENTER]Perfumy i olej
1. Precius Oriflame iloć na zdjeciu 2. avon incandessence bez atomka poj wyjściowa 50 ml ubytek na foto 3. Perfumy Britney Spears Curious EDP 30 ml bez kilku psików. WYMIENIONE !!! 4. Puma bez korka edycja limitowana niedostepna w PL.. 5. olej rycynowy ubytek kilka kropli, wiec jak nowy z pudełkiem taki jak na foto. Edytowane przez karollajna85 Czas edycji: 2013-01-01 o 13:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
|
* niebiekie kapciuszki zapinane na rzep rozm 20 na dl stópki około 13-13,5 cm stan bdb synek zalożył 2 razy później wyprałam w pralce
* czerwone wiąteczne kapciuzki Nowe z metkami tymi nalepkami i wieszaczkiem rozm 22 na dł stópki 14 cm idealne na praezent i dla chłopca i dziewczynki, cieplutkie z przodu aplikacja mikołaja. Edytowane przez karollajna85 Czas edycji: 2012-12-04 o 09:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
|
Edytowane przez karollajna85 Czas edycji: 2012-12-04 o 09:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
|
.
Edytowane przez karollajna85 Czas edycji: 2012-12-27 o 10:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
|
Edytowane przez karollajna85 Czas edycji: 2012-12-17 o 09:18 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
|
1. Śnieżnobiały t-shirt Disneya wyprodukowany dla Georga, kupiony w UK. Bawełna. Stan idealny, załozyłam synkowi tylko raz na godzine do lekarza, nie zdążył ponosić
![]() 2. Dresik polarowy w stanie idealnym/bdb + rozm z metki 86-18 miesięcy i tak pasuje. Bluza ząłożona raz nawet jeszcze nie prana, spodenki prane dwa razy bez śladów używania. Cieplutki i przyjemny. Bluza z uszkami. Jak wyżej oddam za coś przydatnego. 3. Sweterek szary w romby. Kupiony w Primarku, firma earl days, rozmiar nie pamientam ale pasuje na 12-18 miesiecy, stan bdb - . Nie ma plam ani dziurek ale jest noszony. 4. Szara bluza, dostałam po bratanku ale mój smyka ma tyle ciuszków ze nie zdąży wszystkiego znosić. Rozmiaru nie ma ale tak około 18-24 miesiecy, stan bdb /bdb - Edytowane przez karollajna85 Czas edycji: 2012-12-20 o 13:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
|
5. Bluzeczka George, rozm 9-12 ale pasuje na 12-18 miesiecy. Ta firma ma pozaniżane rozmiary. Stan bdb +. Synek kilka razy mial na sobie. Zdjecie niewyrazne ale na pewno mam gdzieś fotke na synku. Bardzo mięciutki mateiał, bawełna, nie odkształca sie nie spiera. Kupiona w UK.
6. Body Disney rozm 18 m stan db. nadają sie na domowe. 7. Bezrekawnik błekitn z kapturem pasuje na 12 miesiecy. 8. Bluzeczka z traktorem stan db. Nadaje sie na domowa ![]() Edytowane przez karollajna85 Czas edycji: 2012-12-20 o 13:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1354610959
cos za? kiedys Ci sie podobało cos u mnie, ale juz nie pamiętam, jezeli nie widzisz we watku to przypomnij ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
|
odpisałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
coś za
3. Perfumy Britney Spears Curious EDP 30 ml bez kilku psików 4. Puma bez korka edycja limitowana niedostepna w PL.. ?
![]() |
#25 |
|
odp
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
coś za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1354610959 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1354613049
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
za sweterek chętniej pryjmę zapachy:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1354613049 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1354613049 bo teraz dopatrzyłam, ze z metki to 38, a na 42 będzie dopasowana, a ja wolałabym ja na luźno ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
Kurcze, bardzo bym chciała wymienić to wszystko co mi zaleda w szafie, ale niestety nic nie znalazlam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
|
odp
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:35.