|
Notka |
|
Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Słoik z mchem
Witam! Jakiś czas temu ogromnie zaintrygował mnie pewien pomysł znaleziony na stylowi .pl, a mianowicie:
http: // stylowi. pl / 768983 Czy ktoś wie lub ma pomysł jak wykonać takie cudo? Jak pielęgnować? Jakie gatunki mchu itp. do tego są potrzebne? Jakie podłoże? Jakie oświetlenie jest potrzebne? Za wszelkie informacje będę wdzięczna ![]() Edytowane przez recklessgnr Czas edycji: 2012-10-07 o 17:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Słoik z mchem
reklama stylowych
![]() ![]() ja widzę: słoik, mech z lasu, kropelki wody świadczące o tym, że się toto podlewa i w większości pojemniczki są zamknięte, co sprzyja zachowaniu wilgoci w środku. mech w lesie różny rośnie, wybierz sobie taki jaki Ci się podoba. jak baaaardzo się martwisz o podłoże to spod mchu weź trochę leśnej ziemi i po kłopocie.
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dot.: Słoik z mchem
Nie nie, żadna reklama, pytam z ciekawości
![]() No własnie zastanawia mnie to zamykanie słoika, czy ten mech się tam w końcu nie 'udusi'? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:02.