|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
przedluzenie prawa jazdy - Wroclaw
Pomocy! Ze wzgledu na wade wzroku, dostalam kiedys tam terminowe prawo jazdy. Teraz musze je przedluzyc. Czy mozecie polecic mi jakiegos doktora we Wroclawiu? Nie ukrywam, ze najlepiej takiego, ktory wystawia orzeczenie o bezterminowym prawku. Szukam w googlach, ciagle wyskakuja strony jednego doktora, ale on za badanie bierze lacznie 130 zl, to chyba dosc duzo...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Podróżniczka
|
Dot.: przedluzenie prawa jazdy - Wroclaw
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
biegam dla Zabawy
|
Mnie się wydaje, że to dużo, w Krakowie jest taniej. Może podejdź do jakiejś szkoły jazdy - jak mają umowę z lekarzem to skierują Ciebie za swoją cenę do niego.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Ja z Warszawy jestem, ale udało mi się w miejscowości podmiejskiej pójść do lekarza za 80 zł. A miała to samo co Ty, przedłużenie PJ bo wada wzroku. Dostałam bezproblemowo bezterminowe teraz.
Popytaj wśród znajomych może, ja o tym lekarzu dowiedziałam się od TŻ-a. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Dzieki za odpowiedzi. Popytalam znajomych, ale nikt nie byl w takiej sytuacji. Ta kwota wydaje mi sie spora...chcialabym znalezc kogos, kto bierze mniej i wystawia bezterminowe.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:41.