Czy brak dziewczyny może byc spowodawnym złym ubiorem? - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-10-18, 18:46   #1
Mozzdzo
Przyczajenie

Czy brak dziewczyny może byc spowodawnym złym ubiorem?

Czemu wszyscy dookoła mają dziewczyny i mówią, że łatwo ja znaleźć?
A gdzie ja się pojawię to owszem są dziewczyny ale zupelnie nie w moim typie albo starsze albo wgl. ich nie ma albo są chamskie itp. Nigdy nie poczułem do żadnej dziewczyny nic oprócz tego że mi sie podobała a teraz w mojej szkole są dziewczyny ale nie wiem zupelnie jak moge do nich zagadac ;/ One chodza swoimi drogami, to moja wina ze nie chca mnie poznac? Czy sam mam do nich zagadac? Jestem w nowym środowisku chłopaków już poznałem, pare dziewczyn ale nie tych co mi sie podobają ;/ Czemu dziewczyny maja chlopaków brzydkich a ci przystojniejsi maja słabsze powodzenie? Są singlami wielu takich znam a ci brzydcy maja dziewczyny? Nie rozumiem tego, mam już prawie 19 lat i nigdy nie miałem dziewczyny, nie szukałem jej miałem nadzieje, że jakoś sie znajdzie ;( Wszyscy tylko mówia, że przyjdzie na każdego pora ;/ Czy znajde dziewczyne kiedys nie zagadujac do zadnej?
Bo jestem raczej niesmialy a zadna dziewc zyna do mnie nie zagadała i chodzi o to ze moze sie tak zdarzyc ze jak nic z tym nie zrobie to nie bede mial nigdy dziewczyny > Boję się ze wogóle nie znajde nigdy dziewczyny. Jestem zupełnie inny niżwiekszość chłopców i nie zależy mi tylko na jednym. Jestem miły w stosunku do dziewczyn a nie rozumiem tego jak dziewczyny leca na takich drani co rania je wykorzystują itp Nie chodzi tu o wygląd bo jestem przystojnym chłopakiem wysokim mam 191 nie żebym się chwalił ale pytałem się rodzine, dziewczyn kolegów i wszyscy tak twierdzą i dziwią się że jeszcze nie mam dziewczyny ;( To co jest nie tak , czesto widze brzydkich i niskich chlopaków z fajnymi dziewczynami i sie dziwie jak oni to zrobili. Szukam fajnej, miłej, wrażliwej,porządnej dziewczyny. Ps. Zawsza mi sie podobaja inne dziewczyny niz kolegom oni leca na te plastiki z wypietymi tyłkami nie rozumiem tego;/

Ciekawe czy jest na swiecie jakaś dziewczyna w podobnej sytuacji co ja ? Może dodam jeszcze, że podoba mi sie pewna dziewczyna i znam ją troche z widzenia, czasem pare słów ze sobą zamienimy ale nic pozatym chciałbym się do niej zbliżyc ale nie jako przyjaciel, wziąść numer, zabrać ją gdzieś. Nigdy nie miałem dziewczyny ale do niej coś czuje nie wiem co mam robić. Fatalnie się czuje, od zawsze chyba byłem samotny w sensie nie miałem dziewczyny ani koleżanek a koledzy to coś innego. Ale ona naprawde mi się podoba.

Jak to rozegrać, żeby się do niej zbliżyć pomocy pls Naprawde jest chyba pierwszą porządną dziewczynom, która mi się spodobała

PS. TO nie gimnazjum xd Więc prosze o konkretne odpowiedzi, rozpiszcie się życzliwi ludzie

Boje się że jak bede tak czekał i nic nie zrobie to zadna sie nie znajdzie a nie rozumiem te dziewczyny bo nie wiedza co traca a zadaja sie z brutalami.....

Proszę doradzcie mi coś dziewczyny, na innych forach to kaszana a tu sa napewno fajne, dojrzalsze dziewczyny, kobiety wiec prosze o pomoc. Jak chcecie pisać obraźliwe komantarze to sobie darujcie...

I sorry za bledy szybko pisałem
Mozzdzo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-19, 14:52   #2
EsTeLL25
Zakorzenienie

Dot.: Czy brak dziewczyny może byc spowodawnym złym ubiorem?

Założyłeś trzy wątki( Społeczności, Moda, Plotkowe - nie wiem po co) i skopiowałeś swoją wzruszającą historię
Jak dla mnie w jakiejś kompletnej desperacji szukasz sobie dziewczyny. Skoro masz takich " świetnych kumpli" czemu ich nie spytasz o radę?
Oceniasz dziewczyny chodzące do klubów jako puszczalskie do tego jesteś arogancki i masz jakieś głupie teksty( cwaniactwo aż bije z Twoich postów, pisownia na poziomie gimnazjum. Zlituj się

Najpierw popracuj nad sobą, weź w garść i zagadaj do jakiejś.
Jak Ci się podoba to zrób coś a nie czekasz na złote rady

EsTeLL25 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-20, 20:49   #3
Mozzdzo
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez EsTeLL25 Pokaż wiadomość
Założyłeś trzy wątki( Społeczności, Moda, Plotkowe - nie wiem po co) i skopiowałeś swoją wzruszającą historię
Jak dla mnie w jakiejś kompletnej desperacji szukasz sobie dziewczyny. Skoro masz takich " świetnych kumpli" czemu ich nie spytasz o radę?
Oceniasz dziewczyny chodzące do klubów jako puszczalskie do tego jesteś arogancki i masz jakieś głupie teksty( cwaniactwo aż bije z Twoich postów, pisownia na poziomie gimnazjum. Zlituj się

Najpierw popracuj nad sobą, weź w garść i zagadaj do jakiejś.
Jak Ci się podoba to zrób coś a nie czekasz na złote rady

Tak ... totalny desperat ze mnie, pisałem to w stanie nietrzeźwości. Pisownia na poziomie gimnazjum? Wypraszam sobie, mam średnie wykształcenie, zdałem maturę na bardzo dobrym poziomie.... Czemu oceniam dziewczyny za puszczalskie??? HMMM ? Dobra masz oto link http://www.youtube.com/watch?v=WZQkjqZYHb8

I co powiesz mi, że ta dziewczyna chodzi tam tylko potańczyć ;d? No dobra może się wygłupiłem nie wszystkie takie są, pisałem to z żalem w stanie wskazującym xD To prawda mam bardzo niefajne towarzystwo i własnie z nim skończyłem, poszukam sobie lepszego. Dlatego przez nich takie podejście mam... Chciałbym je zmienić... No ale te kobitki tutaj są wrogo nastawione oj;d

Chciałbym mieć dziewczynę i nie zachowywać się jak łajza ale jestem raczej nieśmiały i nie umiem zdobyć się na odrobinę odwagi, żeby podejść i zagadać do dziewczyny ;( Nigdy tego nie robiłem a zresztą i tak by mnie wyśmiała jakby doszło do tematu o byłych partnerów. Dziewczyny w moim wieku już miały na pewno jak nie setki to dziesiątki partnerów i nie lubią niedoświadczonych heh ;/ Dobra Narka ;d Trudno nie będę się zamartwiał tylko szkoda, że żadna dziewczyna nie chce się mną zainteresować.

Edytowane przez Mozzdzo
Czas edycji: 2012-10-20 o 20:51
Mozzdzo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-20, 21:48   #4
Wenress
Zakorzenienie

Mów jaki to jesteś fajny, porządny i przystojny, wśród niskich, wrednych brzydali i czekaj aż dziewczyny(oczywiście tylko te które Ci sie podobają!) same będą do Ciebie podchodzić i jeszcze podrywać, powodzenia Najwyraźniej wolimy kogoś, kto podejdzie, zagada i wydaje się być interesujący, ma coś do powiedzenia i niekoniecznie na temat tego, jacy inni są okropni.

Ćwiczę!
Wenress jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-20, 22:30   #5
misiadelko
BAN stały

Może ci "brzydcy" nie użalają się nad sobą tylko działają?
misiadelko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-21, 17:36   #6
EsTeLL25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mozzdzo Pokaż wiadomość
Czemu oceniam dziewczyny za puszczalskie??? HMMM ? Dobra masz oto link http://www.youtube.com/watch?v=WZQkjqZYHb8

I co powiesz mi, że ta dziewczyna chodzi tam tylko potańczyć ;d? No dobra może się wygłupiłem nie wszystkie takie są, pisałem to z żalem w stanie wskazującym xD To prawda mam bardzo niefajne towarzystwo i własnie z nim skończyłem, poszukam sobie lepszego. Dlatego przez nich takie podejście mam... Chciałbym je zmienić... No ale te kobitki tutaj są wrogo nastawione oj;d

Chciałbym mieć dziewczynę i nie zachowywać się jak łajza ale jestem raczej nieśmiały i nie umiem zdobyć się na odrobinę odwagi, żeby podejść i zagadać do dziewczyny ;( Nigdy tego nie robiłem a zresztą i tak by mnie wyśmiała jakby doszło do tematu o byłych partnerów. Dziewczyny w moim wieku już miały na pewno jak nie setki to dziesiątki partnerów i nie lubią niedoświadczonych heh ;/ Dobra Narka ;d Trudno nie będę się zamartwiał tylko szkoda, że żadna dziewczyna nie chce się mną zainteresować.
Oceniasz dziewczyny chodzące na dyskoteki na podstawie jednego filmiku na yt?
Może warto wyjść jednak na dyskotekę i zobaczyć na własne oczy jak to jest?? Może byś się mile zaskoczył?
Wiesz.. nie ma tak pięknie, że dziewczyna sama zapuka do Twoich drzwi i spyta czy przypadkiem nie szukasz kogoś Musisz wyjść do ludzi a nie użalać się nad sobą..Jaki jesteś beznadziejny bo nigdy nie miałeś dziewczyny.
To, że nigdy tego nie robiłeś nie oznacza, że musisz od razu mówić NIE zrobię tego - wystarczy chcieć.

No wiesz szkoda nie szkoda. Twój wybór. Z Twoim podejściem zostaniesz SAM. Bo żadna dziewczyna nie będzie się prosić o kontakt z Tobą. Zresztą jak ma rozpocząć z Tobą znajomość? Skoro nawet nie chcesz zagadać?
No zastanów się..

EsTeLL25 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-21, 17:57   #7
rousse
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Mozzdzo Pokaż wiadomość
...
I sorry za bledy szybko pisałem
Co do tematu- tak może być, ubiór to nie wszystko , ale może wszystko zepsuć.
Najprostsza rada? Masz jakiegoś idola, np. muzyka, aktora który ci imponuje, lub np. do którego jesteś podobny lub chciałbyś być, podoba ci się jego styl? Naśladuj go ubiorem i stylem.
Dobrze ubrani faceci to np. Brad Pitt, David Beckham..

Jeśli nie umiesz wybrać ciucha to prostota jest kluczem, nawet jeśli to jeansy i tshirt biały zwykły. nie wiesz co wybrac wybieraj rzeczy najprostsze. Czyste buty.
Idź na siłownię (tylko nie przesadź), biegaj, to ci doda pewności siebie. tyle.

Edytowane przez rousse
Czas edycji: 2012-10-21 o 18:00
rousse jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości