|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
ciekawe spotkania i warsztaty dla mam (i dzieci):-)
Hej, hej
Przyznam, że aktywnie uczestnicze w Waszym forum po raz pierwszy (dotąd tylko poczytywałam ![]() Pomyslałam, że warto stworzyć watek nt. ciekawych warsztatów i spotkań dla mam, na które warto sie wybrać. Wiem, ze jesteśmy z róznych regionów, ale o to własnie chodzi, żeby każda podzieliła sie swoimi doświadczeniami (zwłaszcza, że tematy warsztatów czesto się opkrywają w rożnych miastach ![]() Ja sama staram się byc aktywną eko-mamą więc moge podzielic się swoimi doświadczeniami z Bydgoszczy (gdzie mieszkam) i z Torunia (gdzie często bywam bo mam rodzinę ![]() Piszcie więc na co warto sie wybrać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: ciekawe spotkania i warsztaty dla mam (i dzieci):-)
juz byl kiedys podobny watek-teraz nie znajde, ale polecam ta strone:
ladymama.pl Organizuja spotkania dla kobiet w ciazy, z dziecmi, kursy pierwszej pomocy w calej Polsce. Aktualnie w ta sobote jest spotkanie w Sopocie.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:31.