|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Szkoła rodzenia w Dębicy???
Witam wszystkie mamusie mieszkajace wDebicy i w okolicach. Mam nadzieje ze sa tu takie
![]() Czy jest w Dębicy Szkoła rodzenia?? Jak tak to gdzie jest taka szkoła i jak tam jest, czy warto chodzic do takiej szkoły?? wyraźcie swoje opinie... Ja jestem przyszla mamusia listopadowa i chcialabym uczeszczas do takiej szkoly ale nie orietuje sie jak to w Dębicy jest. Z góry bardzo dziekuje za odpowiedz ![]()
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Szkoła rodzenia w Dębicy???
Są podobno dwie. Jedna w szpitalu a druga na MORSach. Jestem też w trakcie zdobywania na ten temat dopiero informacji także szczegółów jeszcze nie znam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Witam! Ponieważ samej ciężko było mi znaleźć kontakt do szkoły rodzenia w Dębicy postanowiłam podzielić się z Wami tym co udało mi się zdobyć
![]() Szkoła rodzenia w Dębicy prowadzona jest w Centrum Zdrowia Dziecka MAGRA ul. Kościuszki 18. Prowadzą ją dwie przesympatyczne panie: pani Ula-położna i pani Ania-rehabilitantka. Nr tel. pod który można dzwonić do pani Ani to 694 768 104. Zajęcia odbywają się w każdy wtorek o godz. 17 i trwają po 2h zegarowe. Cały cykl to 10 spotkań, dlatego do szkoły najlepiej udać się w 27 tygodniu, ja poszłam w 25 i stwierdzam, że to było za wcześnie ![]() ![]() Ja osobiście bardzo, bardzo polecam. Jestem w ciąży z pierwszym dzieciątkiem i nigdy wcześniej nie miałam do czynienia z małymi dziećmi. W szkole uczą jak się obchodzić z dzidziusiem, co ubrać, jak umyć, nakarmić itp. Można pytać o wszystko i żadna z prowadzących nie popatrzy "krzywo" tylko miło odpowie! Ćwiczenia uczą jak radzić sobie w różnych sytuacjach np. gdy puchną nam kończyny ![]() Ja chodzę na te spotkania z mężem i taką opcję właśnie polecam. Mąż na początku był sceptycznie nastawiony, a teraz widzę, że się wciągnął i nie chodzi tam dla mnie, ale dla siebie. Został też bardziej uświadomiony, co kobieta musi przejść podczas ciąży, porodu i połogu i myślę, że bardziej mnie docenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Polecam nowa Szkołę Rodzenia w Dębicy, która mieści się przy
ul. Kolejowej 28. Zajęcia prowadzi położna z naszego szpitala p. Ula, bardzo sympatyczna i ciepła osoba. Zajęcia są na wysokim poziomie, uwzględniając indywidualne podejście do każdej ciężarnej. W programie szkoły rodzenia jest też wizyta w szpitalu na sali porodowej. Telefon kontaktowy 502-916-666 Dębica ul. Kolejowa 28 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:47.