|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
zegarki:)
dzień doberek Kochane
![]() "Zegar to przyrząd do ciągłego pomiaru czasu. Zegary można podzielić na – wykorzystujące do wskazań tarczę i wskazówki oraz np. symbole faz księżyca oraz cyfrowe – wykorzystujące do wskazań wyświetlacze ciekłokrystaliczne lub diodowe. W zegarach powszechnego użytku wskazania obejmują najczęściej godziny, minuty i sekundy. W niektórych zegarach i zegarkach stosowany jest także system kalendarzowy do wskazywania dni tygodnia, dat, faz księżyca itp. W zegarach specjalistycznych stosuje się bardzo precyzyjne mechanizmy wskazywania i rejestracji czasu z dokładnością do ułamków sekundy." 1.Lubicie zegarki? 2.Nosicie?(chodzi mi nie o te w tel.kom.) 3. Wypatrzyłam na allegro http://www.allegro.pl/item638123880_oszalamiaja cy_zegareczek_z_duza_tarc za.html co o nim myślicie??podoba wam sie?? pozdrawiam ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Copyraptor
|
Dot.: zegarki:)
Pierwszy zegarek dostałam na komunię, nosiłam go może z rok..
![]() ![]() ![]() Na początku nie mogłam się przyzwyczaić, że nie ma cyferek, i jak mnie ktoś pytał "która godzina?" to mówiłam "taka" i pokazywałam zegarek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
ładny
![]() hii..nom na poczatku ciezko z godz:P a co sądzisz o tym zegarku co ja podalam linka ![]()
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Od czasu keidy dostalam zegarek na komunię
![]() ![]() ale jakis czas temu z niewyjaśnionych powodów przestałam nosić i nie wiem czy jeszcze wrócę ![]() a co do Twojego linka: zegarek bylby śliczny gdyby nie te perełki ![]()
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
właśnie też planuje sobie jakiś kupić. tylko jeszcze nie upatrzyłam nic sensownego, co by się mi spodobało
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Ja mój pierwszy dostałam jeszcze przed komunią, ale do najporządniejszych nie należał
![]() Ten z allegro ładny, podobają mi się duże cyfry. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
Po Komunii nosiłam, do czasu, aż się farba starła, zrobił się brzydki i gdzieś go posiałam
Na 18stkę dostałam śliczny, mały, srebrny zegarek na bransoletce i bardzo lubię go nosić ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Ja choruje na cos kompletnie nieczytelnego
![]() Kilka przykladow : http://manager.money.pl/styl/gadzety...,0,342289.html http://manager.money.pl/styl/gadzety...,0,230253.html Lubie miec cos innego - to dlatego ![]()
![]() |
#10 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Substytut - spirala jest fajna.
![]() Mój pierwszy zegarek to sam zegarek, bez paska, znaleziony w parku, elektroniczny. Działał na tej samej baterii kilka lat. Niezastąpiony, aż znowu gdzieś go posiałam. ![]() Nie pamiętam, czy dostałam jakiś na komunię, czy nie. Generalnie dość długo nie nosiłam zegarka (a i tak byłam punktualna ![]() Ten zegarek z linka jest nawet przyjemny, ale wolałabym go na bransolecie. Teraz to taki trochę ni przypiął ni wypiął mi się wydaje, przez ten pasek. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Ja bardzo długo nie nosiłam zegarka, ale jakieś dwa lata temu jeden mi tak bardzo spodobał, że musiałam go mieć. Od tamtej pory noszę go codziennie, a jak zdarzy mi się o nim zapomnieć, to czuję, że brakuje mi czegoś ważnego
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Mi się strasznie http://www.allegro.pl/item630673587_...a_kolorow.html ten podoba. Świetny, ale duży i na mojej kościstej ręce będzie wyglądał okropnie.
![]() Zdecyduję się chyba na ten http://www.allegro.pl/item629692632_...a_sliczne.html - prosty, bez tych wszystkich cyrkonii i motylków. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Poszukuje jakiegos sportowego fajnego modelu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:17.