zegarki:) - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-05-18, 21:21   #1
kapeluszka17
Raczkowanie

Send a message via Skype™ to kapeluszka17

zegarki:)

dzień doberek Kochane

"Zegar to przyrząd do ciągłego pomiaru czasu. Zegary można podzielić na – wykorzystujące do wskazań tarczę i wskazówki oraz np. symbole faz księżyca oraz cyfrowe – wykorzystujące do wskazań wyświetlacze ciekłokrystaliczne lub diodowe. W zegarach powszechnego użytku wskazania obejmują najczęściej godziny, minuty i sekundy. W niektórych zegarach i zegarkach stosowany jest także system kalendarzowy do wskazywania dni tygodnia, dat, faz księżyca itp. W zegarach specjalistycznych stosuje się bardzo precyzyjne mechanizmy wskazywania i rejestracji czasu z dokładnością do ułamków sekundy."

1.Lubicie zegarki?
2.Nosicie?(chodzi mi nie o te w tel.kom.)
3. Wypatrzyłam na allegro
http://www.allegro.pl/item638123880_oszalamiaja cy_zegareczek_z_duza_tarc za.html
co o nim myślicie??podoba wam sie??

pozdrawiammilego wieczorku życzę
Stary 2009-05-18, 21:44   #2
cholernarejestracja
Copyraptor

Dot.: zegarki:)

Pierwszy zegarek dostałam na komunię, nosiłam go może z rok.. Aż do teraz - komórka, non-stop, ale w zeszłym roku byłyśmy z mamą na wakacjach na Kanarach, a tam są dużo tańsze zegarki - strefa wolnocłowa Mama sobie wypatrzyła zegarek, i mnie też jeden wpadł w oko - srebrny z Calvina Kleina. Od tego czasu się nim nie rozstaję, i aż mi dziwnie, jak mam taki "pusty" nadgarstek zwłaszcza, że to taki zegarek-biżuteria.

Na początku nie mogłam się przyzwyczaić, że nie ma cyferek, i jak mnie ktoś pytał "która godzina?" to mówiłam "taka" i pokazywałam zegarek
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg K2823130_l.jpg (8,4 KB, 44 załadowań)
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-18, 22:00   #3
kapeluszka17
Raczkowanie

ładny
hii..nom na poczatku ciezko z godz:P

a co sądzisz o tym zegarku co ja podalam linka
Stary 2009-05-18, 22:09   #4
mary_alice_young
Wtajemniczenie

Od czasu keidy dostalam zegarek na komunię nosiłam rozne zegarki coziennie, bez przerwy, prawie nigdy nie ściągałam a jak zapomniałam ubrać to czułam się dziwnie
ale jakis czas temu z niewyjaśnionych powodów przestałam nosić i nie wiem czy jeszcze wrócę

a co do Twojego linka: zegarek bylby śliczny gdyby nie te perełki
Stary 2009-05-18, 22:14   #5
kapeluszka17
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mary_alice_young Pokaż wiadomość
Od czasu keidy dostalam zegarek na komunię nosiłam rozne zegarki coziennie, bez przerwy, prawie nigdy nie ściągałam a jak zapomniałam ubrać to czułam się dziwnie
ale jakis czas temu z niewyjaśnionych powodów przestałam nosić i nie wiem czy jeszcze wrócę

a co do Twojego linka: zegarek bylby śliczny gdyby nie te perełki
nom..taki cukiereczek:Pale mi sie podoba jestem nastolatka(jeszcze) tak wiec mysle,że mi pasuje
Stary 2009-05-18, 22:17   #6
pau00
Raczkowanie

właśnie też planuje sobie jakiś kupić. tylko jeszcze nie upatrzyłam nic sensownego, co by się mi spodobało
pau00 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-18, 22:31   #7
Mgiełka91
Zadomowienie

Ja mój pierwszy dostałam jeszcze przed komunią, ale do najporządniejszych nie należał Na komunię dostałam już taki lepszy i do tej pory go noszę, ale tylko do szkoły. Po domu jakoś mnie drażni na ręce to zdejmuję. Troszkę latek on już ma, ale nadal działa, choć bateria była już z 3 razy wymieniana i pasek też(raz).
Ten z allegro ładny, podobają mi się duże cyfry.
Mgiełka91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-05-18, 23:19   #8
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28
Konto usunięte

Po Komunii nosiłam, do czasu, aż się farba starła, zrobił się brzydki i gdzieś go posiałam
Na 18stkę dostałam śliczny, mały, srebrny zegarek na bransoletce i bardzo lubię go nosić Co prawda od razu po wejściu do domu go zdejmuję, bo mnie irytuje (a potem wieczna gadka "widziałaś gdzieś mój zegarek?" ) ale do szkoły czy na wyjścia lubię mieć go na ręce Oduczyłam się już sprawdzania godziny na telefonie.
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-18, 23:21   #9
substytut
Zakorzenienie

Ja choruje na cos kompletnie nieczytelnego
Kilka przykladow :
http://manager.money.pl/styl/gadzety...,0,342289.html
http://manager.money.pl/styl/gadzety...,0,230253.html

Lubie miec cos innego - to dlatego
substytut jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-19, 08:58   #10
kapeluszka17
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez substytut Pokaż wiadomość
Ja choruje na cos kompletnie nieczytelnego
Kilka przykladow :
http://manager.money.pl/styl/gadzety...,0,342289.html
http://manager.money.pl/styl/gadzety...,0,230253.html

Lubie miec cos innego - to dlatego
szczerze nawet nie wiedziałam,że cos takiego istnieje;p ten pierwszy fajny
Stary 2009-05-19, 09:18   #11
illuvies
Wtajemniczenie

Substytut - spirala jest fajna.

Mój pierwszy zegarek to sam zegarek, bez paska, znaleziony w parku, elektroniczny. Działał na tej samej baterii kilka lat. Niezastąpiony, aż znowu gdzieś go posiałam.
Nie pamiętam, czy dostałam jakiś na komunię, czy nie. Generalnie dość długo nie nosiłam zegarka (a i tak byłam punktualna ), dopiero na studniówkę matka mi pożyczyła zegarek na bransolecie, masywny, ciężki, bardzo mi się podoba. Lubię, jak coś mi ciąży na lewym nadgarstku, ale tylko gdy wychodzę z domu, po domu go nie noszę.

Ten zegarek z linka jest nawet przyjemny, ale wolałabym go na bransolecie. Teraz to taki trochę ni przypiął ni wypiął mi się wydaje, przez ten pasek.
illuvies jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-05-19, 11:14   #12
kasika84
Rozeznanie

Ja bardzo długo nie nosiłam zegarka, ale jakieś dwa lata temu jeden mi tak bardzo spodobał, że musiałam go mieć. Od tamtej pory noszę go codziennie, a jak zdarzy mi się o nim zapomnieć, to czuję, że brakuje mi czegoś ważnego Ten z linka mi się nie podoba, jest dla mnie tandetny, ale to pewnie dlatego, że nie lubię cyrkonii
kasika84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-19, 11:19   #13
smieszka250
Zakorzenienie

GG do smieszka250

Mi się strasznie http://www.allegro.pl/item630673587_...a_kolorow.html ten podoba. Świetny, ale duży i na mojej kościstej ręce będzie wyglądał okropnie.
Zdecyduję się chyba na ten http://www.allegro.pl/item629692632_...a_sliczne.html - prosty, bez tych wszystkich cyrkonii i motylków.
smieszka250 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-23, 20:21   #14
pantera1988
Raczkowanie

Poszukuje jakiegos sportowego fajnego modelu jak Wam się podobają te modele? doradźcie: http://slapwatch.pl/categories/31/U
pantera1988 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości