Prosze Was dziewczyny odpowiedzcie na moje pytanie :) - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-10-18, 18:53   #1
Mozzdzo
Przyczajenie

Prosze Was dziewczyny odpowiedzcie na moje pytanie :)

Czemu wszyscy dookoła mają dziewczyny i mówią, że łatwo ja znaleźć?
A gdzie ja się pojawię to owszem są dziewczyny ale zupelnie nie w moim typie albo starsze albo wgl. ich nie ma albo są chamskie itp. Nigdy nie poczułem do żadnej dziewczyny nic oprócz tego że mi sie podobała a teraz w mojej szkole są dziewczyny ale nie wiem zupelnie jak moge do nich zagadac ;/ One chodza swoimi drogami, to moja wina ze nie chca mnie poznac? Czy sam mam do nich zagadac? Jestem w nowym środowisku chłopaków już poznałem, pare dziewczyn ale nie tych co mi sie podobają ;/ Czemu dziewczyny maja chlopaków brzydkich a ci przystojniejsi maja słabsze powodzenie? Są singlami wielu takich znam a ci brzydcy maja dziewczyny? Nie rozumiem tego, mam już prawie 19 lat i nigdy nie miałem dziewczyny, nie szukałem jej miałem nadzieje, że jakoś sie znajdzie ;( Wszyscy tylko mówia, że przyjdzie na każdego pora ;/ Czy znajde dziewczyne kiedys nie zagadujac do zadnej?
Bo jestem raczej niesmialy a zadna dziewc zyna do mnie nie zagadała i chodzi o to ze moze sie tak zdarzyc ze jak nic z tym nie zrobie to nie bede mial nigdy dziewczyny >
Boję się ze wogóle nie znajde nigdy dziewczyny. Jestem zupełnie inny niżwiekszość chłopców i nie zależy mi tylko na jednym. Jestem miły w stosunku do dziewczyn a nie rozumiem tego jak dziewczyny leca na takich drani co rania je wykorzystują itp Nie chodzi tu o wygląd bo jestem przystojnym chłopakiem wysokim mam 191 nie żebym się chwalił ale pytałem się rodzine, dziewczyn kolegów i wszyscy tak twierdzą i dziwią się że jeszcze nie mam dziewczyny ;( To co jest nie tak , czesto widze brzydkich i niskich chlopaków z fajnymi dziewczynami i sie dziwie jak oni to zrobili. Szukam fajnej, miłej, wrażliwej,porządnej dziewczyny. Ps. Zawsza mi sie podobaja inne dziewczyny niz kolegom oni leca na te plastiki z wypietymi tyłkami nie rozumiem tego;/

Ciekawe czy jest na swiecie jakaś dziewczyna w podobnej sytuacji co ja ? Może dodam jeszcze, że podoba mi sie pewna dziewczyna i znam ją troche z widzenia, czasem pare słów ze sobą zamienimy ale nic pozatym chciałbym się do niej zbliżyc ale nie jako przyjaciel, wziąść numer, zabrać ją gdzieś. Nigdy nie miałem dziewczyny ale do niej coś czuje nie wiem co mam robić. Fatalnie się czuje, od zawsze chyba byłem samotny w sensie nie miałem dziewczyny ani koleżanek a koledzy to coś innego. Ale ona naprawde mi się podoba.

Jak to rozegrać, żeby się do niej zbliżyć pomocy pls Naprawde jest chyba pierwszą porządną dziewczynom, która mi się spodobała

PS. TO nie gimnazjum xd Więc prosze o konkretne odpowiedzi, rozpiszcie się życzliwi ludzie

Boje się że jak bede tak czekał i nic nie zrobie to zadna sie nie znajdzie a nie rozumiem te dziewczyny bo nie wiedza co traca a zadaja sie z brutalami.....

Proszę doradzcie mi coś dziewczyny, na innych forach to kaszana a tu sa napewno fajne, dojrzalsze dziewczyny, kobiety wiec prosze o pomoc. Jak chcecie pisać obraźliwe komantarze to sobie darujcie...

I sorry za bledy szybko pisałem

Czekam niecierpliwie na odpowiedzi Pls to dla mnie b.waznePozdro

---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ----------

Nikt nie odpowie ? Ktoś się znajdzie napewno? XD

Edytowane przez Mozzdzo
Czas edycji: 2012-10-18 o 19:23 Powód: brak
Mozzdzo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-18, 18:57   #2
lilianna90
Kocia i psia mama :)

Dot.: Prosze Was dziewczyny odpowiedzcie na moje pytanie :)

To jak jesteś taki przystojny to wrzuć tutaj swoją fotę i napisz jeszcze kilka słów o sobie, może a raczej na pewno jakaś wizażanka się Tobą zainteresuje
lilianna90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-18, 19:00   #3
Mozzdzo
Przyczajenie

Ta napewno ;d Moge jak już na maila przeslać ;d heh jak jakiejś bym się spodobał xd ale przez neta dziewczyny sie nie da znalesc ;p

Czekam na rade jakąś , miałem propozycje od kolegów żeby do klubów iść z nimi " na dupy " jak oni to nazywaja ale to bez sensu wiem jakie dziewczyny tam chodza ;p

Doczekam się jakiejś odpowiedzi sensownej ? Myślałem, że tu ktoś mi doradzi ;( Chciałbym poznać jakaś wartościowa dziewczyne dziewczyny pomóżcie Czekam na jakieś sensowne posty.....

Edytowane przez Mozzdzo
Czas edycji: 2012-10-18 o 19:04
Stary 2012-10-18, 19:04   #4
lilianna90

Cytat:
Napisane przez Mozzdzo Pokaż wiadomość
Ta napewno ;d Moge jak już na maila przeslać ;d heh jak jakiejś bym się spodobał xd ale przez neta dziewczyny sie nie da znalesc ;p

Czekam na rade jakąś , miałem propozycje od kolegów żeby do klubów iść z nimi " na dupy " jak oni to nazywaja ale to bez sensu wiem jakie dziewczyny tam chodza ;p

Doczekam się jakiejś odpowiedzi sensownej ? Myślałem, że tu ktoś mi doradzi ;( Chciałbym poznać jakaś wartościowa dziewczyne dziewczyny pomóżcie Czekam na jakieś sensowne posty.....
Przez internet można spotkać wielu interesujących ludzi, również dziewczynę
Stary 2012-10-18, 19:07   #5
Mozzdzo
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez lilianna90 Pokaż wiadomość
To jak jesteś taki przystojny to wrzuć tutaj swoją fotę i napisz jeszcze kilka słów o sobie, może a raczej na pewno jakaś wizażanka się Tobą zainteresuje
Co w tym śmiesznego ?

---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ----------

Cytat:
Napisane przez lilianna90 Pokaż wiadomość
Przez internet można spotkać wielu interesujących ludzi, również dziewczynę
Pedofilów pełno xD

Dobra jak ty mi tylko odpowiedziałaś to daj mi jakąś rade, cokolwiek napisz co sądzisz o mojej sytuacji, co moge zrobić z tym fantem ?
Stary 2012-10-18, 19:08   #6
Nyappy
Rozeznanie

Po pierwsze - masz rację. Nie znajdziesz dziewczyny jeśli będziesz tylko siedział na dupie i czekał na cud.
Nie chcę Cię obrażać, ale naprawdę - to oczywiste, że jeśli to Tobie podoba się jakakolwiek dziewczyna, to Ty musisz się postarać, nie ona. Uwierz mi, samo się nie zrobi.
Poza tym musisz się też liczyć z odrzuceniem - to, że Tobie podoba się taki a nie inny typ dziewczyn, to nie znaczy, że Ty jesteś w ich typie, jeśli wiesz o czym mówię. Młode dziewczyny lubią chłopców o podobnych zainteresowaniach, reprezentujących jakiś konkretny styl, które one akurat sobie upodobały. A wcale nie tak łatwo trafić w ich gusta. Choć są też takie, którą chodzą z kimś dla samego chodzenia. Dowiedz się, czego ta dziewczyna słucha, jakie filmy ogląda.

Na przykład spytaj czy widziała ostatnio lub czy była w kinie na jakimś filmie, który Ty lubisz. Jeśli odpowie, że tak, to możecie trochę o nim pogadać itp. Jeśli nie, to nie szkodzi - spytaj jakie filmy w takim razie lubi i zaproponuj jakieś wyjście do kina. Jeśli to dla Ciebie na razie za wiele, to może namów kilku kolegów na wyjście grupowe i zapytaj czy nie chciałaby też iść z dziewczynami - na takich wypadach najłatwiej znaleźć temat, w szkole bywa trochę sztywno. Staraj się często z nią rozmawiać, czymś ją rozśmieszyć. Potem zapytaj czy nie chciałaby iść tylko z Tobą. I jakoś, no, brnij dalej.

To mój pomysł. Powodzenia.
Nyappy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-18, 19:18   #7
Mozzdzo
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Nyappy Pokaż wiadomość
Po pierwsze - masz rację. Nie znajdziesz dziewczyny jeśli będziesz tylko siedział na dupie i czekał na cud.
Nie chcę Cię obrażać, ale naprawdę - to oczywiste, że jeśli to Tobie podoba się jakakolwiek dziewczyna, to Ty musisz się postarać, nie ona. Uwierz mi, samo się nie zrobi.
Poza tym musisz się też liczyć z odrzuceniem - to, że Tobie podoba się taki a nie inny typ dziewczyn, to nie znaczy, że Ty jesteś w ich typie, jeśli wiesz o czym mówię. Młode dziewczyny lubią chłopców o podobnych zainteresowaniach, reprezentujących jakiś konkretny styl, które one akurat sobie upodobały. A wcale nie tak łatwo trafić w ich gusta. Choć są też takie, którą chodzą z kimś dla samego chodzenia. Dowiedz się, czego ta dziewczyna słucha, jakie filmy ogląda.

Na przykład spytaj czy widziała ostatnio lub czy była w kinie na jakimś filmie, który Ty lubisz. Jeśli odpowie, że tak, to możecie trochę o nim pogadać itp. Jeśli nie, to nie szkodzi - spytaj jakie filmy w takim razie lubi i zaproponuj jakieś wyjście do kina. Jeśli to dla Ciebie na razie za wiele, to może namów kilku kolegów na wyjście grupowe i zapytaj czy nie chciałaby też iść z dziewczynami - na takich wypadach najłatwiej znaleźć temat, w szkole bywa trochę sztywno. Staraj się często z nią rozmawiać, czymś ją rozśmieszyć. Potem zapytaj czy nie chciałaby iść tylko z Tobą. I jakoś, no, brnij dalej.

To mój pomysł. Powodzenia.
Dzięki serdecznie Huh ale koledzy chodza tylko na ... wiesz zresztom dobra powiem na bzykanie i ich nie interesuja dłuższa relacja a ja chce znaleść stała dziewczyne..... d Im tylko zaliczenia w głowie xd Tak od słowa do słowa jej zaproponować ten wypad do kina? Nie za szybko?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-10-18, 19:29   #8
Nyappy
Rozeznanie

Kij z kolegami, no nie powiesz mi, że do kina nie chodzą. Na wyjścia w większym gronie nigdy nie jest za wcześnie. A jak mówisz, że ciężko Ci zagadać do niej w szkole, to myślę, że gdzieś na mieście w grupie znajomych bardziej byś się rozluźnił, będzie więcej tematów, chociażby jakie jedzenie kupić. Jasne, najpierw popróbuj od czasu do czasu do niej zagadać, chociażby luźne "jak tam?", daj jej jakiś znak, że chcesz ją bliżej poznać. No a potem spróbuj namówić na wyjście, może odprowadź ją kiedyś do domu.
Oczywiście jeśli definitywnie powie nie to znaczy, że nie jest zainteresowana, mówi się trudno. A spróbować trzeba.
Stary 2012-10-18, 19:31   #9
Klepsydra88
Zakorzenienie

a ile masz lat? XD

wnioskuję, że poniżej 14...
Stary 2012-10-18, 19:38   #10
khloe
Strzelaj lub emigruj!

Cytat:
Napisane przez Klepsydra88 Pokaż wiadomość
a ile masz lat? XD

też sobie o tym pomyślałam zalatuje mi młodzieżą gimnazjalną

Przejechane na rowerze w 2019: 2 762
km

mój INSTA
(napisz pw kim jesteś wizażanko
khloe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-18, 19:39   #11
Nyappy
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Klepsydra88 Pokaż wiadomość
a ile masz lat? XD

Oj tam, zaraz muszą się sypać hejty. Czy to ma aż takie znaczenie ile ma lat? Nawet jeśli miałby jedenaście to co z tego? Chłopak po prostu nie wie jak się za to zabrać i potrzebuje prostej rady.
Może poetą nie zostanie, ale cóż. Bądźmy ludźmi.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-10-18, 19:42   #12
Klepsydra88
Zakorzenienie

ja rozumiem, że faceci dojrzewają później ale myślenie
Cytat:
Ciekawe czy jest na swiecie jakaś dziewczyna w podobnej sytuacji co ja ?
no sorry ...
Stary 2012-10-18, 19:46   #13
Mozzdzo
Przyczajenie

19 nie umiesz czytać ze zrozumieniem , pisałem sorry za błędy szybko pisałem... i co to takie śmieszne, że w tym wieku nie miałem dziewczyny może uważasz mnie za desperata który na szybko szuka dziewczyny ale tak nie jest a zresztą ....;p

Dam sobie jeszcze pare miechów .... jak nie znajdę dziewczyny to potem już będzie za późno bo laski po 20 to tylko na kase lecą i moge sobie zapomnieć o młodzięczej miłości. Teraz to wgl. nie ma porządnych dziewczyn chyba faktycznie lepiej być chamem to dziewczynom się podoba.... Dobra, dzięki chociaż Tobie Nyappy za radę

Edytowane przez Mozzdzo
Czas edycji: 2012-10-18 o 19:52
Stary 2012-10-18, 19:48   #14
Klepsydra88
Zakorzenienie

Cytat:
19 nie umiesz czytać ze zrozumieniem , pisałem sorry za błędy szybko pisałem... i co to takie śmieszne, że w tym wieku nie miałem dziewczyny może uważasz mnie za desperata który na szybko szuka dziewczyny ale tak nie jest a zresztą ....;p

Dam sobie jeszcze 2 miechy jak nie znajdę dziewczyny to potem już będzie za późno bo laski po 20 to tylko na kase lecą i moge sobie zapomnieć o młodzięczej miłości.
a to jakiś wyścig? na siłe chcesz mieć dziewczynę?
nie rozumiem takiego toku myślenia..
podoba Ci się jakaś dziewczyna w szkole? podejdź, zagadaj. To kobieta ma się starać o faceta?
Stary 2012-10-18, 19:50   #15
Nyappy
Rozeznanie

Cytat:

Dam sobie jeszcze 2 miechy jak nie znajdę dziewczyny to potem już będzie za późno bo laski po 20 to tylko na kase lecą i moge sobie zapomnieć o młodzięczej miłości.

Jak już przekraczają dwudziestkę to zaczynają lecieć na kase? No fakt, tutaj się pogrążyłeś. Leć do tej dziewczyny i powiedz jej, że musi się z Tobą umówić koniecznie przed dwudziestką bo potem to będzie lecieć tylko na kase, więc nie. POWODZENIA.
Stary 2012-10-18, 19:51   #16
rzecz_o_kolorze
Raczkowanie

GG do rzecz_o_kolorze

Prawdą jest to co powiedziano wcześniej - samo się nie zrobi. A jak - musisz wybrać sposób w którym będziesz czuł się pewnie. Możesz być bezpośreni i zaprosić ja do kina, możesz poprosić o pomoc w wyborze prezentu dla mamy/siostry/kuzynki, wtedy oprócz spędzenia z nią czasu dowiesz się co ona lubi, możesz któregoś dnia wręczyć jej malutkiego kwiatka - to będzie miłe, zaskakujące, a jednocześnie jeśli będzie tym gestem skrępowana schowa kwiatka poprostu do torby.
Jeśli chcesz zwrócić jej uwagę musisz wyjść z inicjatywą i ją do siebie przekonać jednocześnie pamiętając, że niekoniecznie musi Ci się udać. Może nie jesteś w jej typie.
Na pocieszenie mogę dodać, że z czasem traci się zainteresowanie "niegrzecznymi chłopcami".
rzecz_o_kolorze jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-18, 20:01   #17
Mozzdzo
Przyczajenie

Tak mi mówią kumple xd To prawda przecież laski w wiekszości po 20 mam na mysli takie 21-29 tylko na kase leca, znasz jakas laske po 20 ktora chodzi z chlopakiem który nie ma auta ani kasy i jest na utrzymaniu rodziców bo ja nie xd

Dobra śmiejcie się ;d Zmieniłem zdanie jak dziewczyna miała by się zachowywać jak wy to ja dziękuje ... Dobra wracam do gierek.... Pa
Stary 2012-10-18, 20:07   #18
Nyappy
Rozeznanie

Cytat:
Tak mi mówią kumple xd To prawda przecież laski w wiekszości po 20 mam na mysli takie 21-29 tylko na kase leca, znasz jakas laske po 20 ktora chodzi z chlopakiem który nie ma auta ani kasy i jest na utrzymaniu rodziców bo ja nie xd

Dobra śmiejcie się ;d Zmieniłem zdanie jak dziewczyna miała by się zachowywać jak wy to ja dziękuje ... Dobra wracam do gierek.... Pa

A żebyś wiedział, że znam. A jakiej reakcji się spodziewałeś po tym jak obraziłeś wszystkie kobiety powyżej dwudziestki? Tak naprawde dopiero wtedy przestajesz być gówniarzem, no ale cóż. W takim razie życzę Ci żebyś pozostał singlem do końca życia co z takim podejściem prawdopodobnie się stanie. Chyba, że będziesz korzystał z usług prostytutek bo przecież wszystkie i tak lecą na kase. Powodzenia w życiu chłopczyku, tylko żebyś się nie zdziwił.
Stary 2012-10-18, 20:15   #19
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Tak, ja z momentem ostatniego wybicia zegara w dniu moich dwudziestych urodzin porzuciłam wszelkie zainteresowania na rzecz kasy. Teraz mam problem, nie mogę sobie znaleźć faceta, bo jak już ma willę z basenem i maybacha, to jest za stary, a przecież nie będę z gołodupcem.

Nie masz dziewczyny przez swój charakter. Dziewczyny nie lecą ani na wygląd, ani na kasę. Ty masz beznadziejnych kumpli, którym we wszystko wierzysz i strasznie szowinistyczne zdanie o kobietach. Poza tym jesteś obrażalskim królewiczem. Dlatego żadna Cię nie chce. I nie piszę tego po to, żeby wylać swoją frustrację, albo dlatego, że Cię z miejsca znielubiłam, tylko dlatego, że może da Ci to do myślenia i zmienisz się w bardziej znośnego dla płci przeciwnej człowieka.

http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/
jyyli jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-18, 20:29   #20
Mozzdzo
Przyczajenie

Nie jesteś jasnowidzem ale swoją drogą nie wiedziałem, że baby są takie wredne oj, każdy jest kowalem swego losu i skad wiesz może kiedys znajde jakas wartosciowa dziewczyny ale napewno nie taka wredna jak ty ;d

Dobra teraz juz jestem pewien ze porzadne dziewczyny wygineły ;p

Nie bede sie zmienial dla nikogo a kumplow faktycznie mam do bani i zaprzestane sie z nimi kolegowac ;p

Obraziłem dziewczyny po 20? i co nawet jakby byly po 30 to co z tego zawsze sa wyjatki od reguły, jak kogos obraziłem to sorry nie znam sie na tych rzeczach i mowie tylko co przeczytałem i uslyszałem od kogos. Nigdy nie podrywałem dziewczyn i nie miałem zadnej kolezanki może was to śmieszyć ale mam to w dupie ;d Nie jestem desperatem zadnym tylko poprostu chciałem zasiegnac porady a nie uslyszec obrazliwe komentarze tak jets wolicie drani brutali a odrzucacie chlopcow porzadnych a jak uslyszycie ze ktos nie mial nigdy dziewczyny w tym wieku to dyskryminujejcie wolicie doswadczonych co was zdradzaja ;d. Ok to na tyle. Pa
Stary 2012-10-18, 20:41   #21
Klepsydra88
Zakorzenienie

na kilometr bije od Ciebie 'popisówą' i cwaniactwem.
Moim zdaniem nie ma sensu odpisywać w tym wątku, bo kolega i tak wie swoje, ma swoich super kumpli którzy mu dobrze radzą, pozatym już tyle przeżył i wszystkie laski są takie same

Stary 2012-10-18, 21:04   #22
BajaderkowaBaba
Zakorzenienie

GG do BajaderkowaBaba

Albo prowokacja, albo prostak Innej opcji nie widzę.
BajaderkowaBaba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-18, 23:06   #23
dzustam
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BajaderkowaBaba Pokaż wiadomość
Albo prowokacja, albo prostak Innej opcji nie widzę.
Autorze, napisałeś kilkadziesiąt zdań, a już się niektórym dziewczynom włos na głowie zjeżył

Może warto pójść w tym kierunku i przeanalizować, że może nie warto szukać konkretnej lokalizacji z atrakcyjnymi dziewczynami, tylko należy uatrakcyjnić samego siebie, to wtedy będzie więcej chętnych...

Dobra rada: jeżeli w realnym świecie jesteś tak wymagający przy jednoczesnym byciu aroganckim wobec kobiet (przykłady wprost kłębią się w Twoich wypowiedziach), to szanse na znalezienie mądrej, porządnej i ładnej dziewczyny znacznie maleją.

dzustam jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-10-19, 04:40   #24
lilianna90

Cytat:

Padłam
Stary 2012-10-19, 10:07   #25
LilyAllen
Zadomowienie

Cytat:
Cytat:
Dam sobie jeszcze pare miechów .... jak nie znajdę dziewczyny to potem już będzie za późno bo laski po 20 to tylko na kase lecą i moge sobie zapomnieć o młodzięczej miłości. Teraz to wgl. nie ma porządnych dziewczyn chyba faktycznie lepiej być chamem to dziewczynom się podoba.... Dobra, dzięki chociaż Tobie Nyappy za radę
Cytat:
Dobra teraz juz jestem pewien ze porzadne dziewczyny wygineły ;p

Dziewczyny, co to było? Zjawił się panicz, który ledwie zdania po polsku składa i szuka królewny, która pokocha jego zaje.... no, wiecie Przecież to nic, że obraża wszystkie dziewczyny. Da się takiego zbanować, czy jednak za mało nagrzeszył?
LilyAllen jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-19, 10:11   #26
Vilqa
Zadomowienie

Cytat:

To nie błąd "sorry, szybko pisałem", tylko zwykłe nieuctwo. "Szybkie pisanie", to literówka, to zbrać, zamiast zabrać, a nie "wziołem", " tą dziewczynom", "znaleść", "młodzięczej".

Jesteś niemiły, arogancki, chamski po prostu. W każdym poście tylko "ja, moje, mnie". Daruj sobie uwagi, że do klubu chodzą tylko laski do przelecenia. Nie mierz innych swoją miarą.
Nie chce mi się wierzyć, że jesteś Don Kichotem tęskniącym za swą Dulcyneą, podczas, gdy Twoi znajomi to banda zapatrzonych w pornole prostaków.

Nie będziesz miał dziewczyny, dopóki nie popracujesz nad charakterem.

Cytat:
Napisane przez Mozzdzo

Ja za takiego wyszłam za mąż. Chyba to pomroczność jasna, no bo jak to tak?? Bez samochodu??? I do tego był wtedy.....BEZROBOTNY. Ktoś wie, czy się da na tej podstawie unieważnić ślub kościelny???? Że bez samochodu (nadal)??!!!

Bazarek na rzecz Azylu dla świń "Chrumkowo"

Edytowane przez Vilqa
Czas edycji: 2012-10-19 o 10:15
Vilqa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-19, 12:13   #27
Ashaai
Zakorzenienie

Przeczytaj chłopaku to co napisałeś i masz czarno na białym czemu jesteś sam.
Jakbyś mi z taką filozofią życia wyskoczył + błędami w pisowni to nawet te Twoje 191 by Ci nie pomogło.

Chcesz mieć dziewczynę? Miej jaja i zagadaj do jakiejś, bo żadna panna nie chce chłopca na wychowanie czy życiowej ciamajdy tylko FACETA.
Stary 2012-10-19, 12:22   #28
Lolin86
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Vilqa Pokaż wiadomość
To nie błąd "sorry, szybko pisałem", tylko zwykłe nieuctwo. "Szybkie pisanie", to literówka, to zbrać, zamiast zabrać, a nie "wziołem", " tą dziewczynom", "znaleść", "młodzięczej".

Jesteś niemiły, arogancki, chamski po prostu. W każdym poście tylko "ja, moje, mnie". Daruj sobie uwagi, że do klubu chodzą tylko laski do przelecenia. Nie mierz innych swoją miarą.
Nie chce mi się wierzyć, że jesteś Don Kichotem tęskniącym za swą Dulcyneą, podczas, gdy Twoi znajomi to banda zapatrzonych w pornole prostaków.

Nie będziesz miał dziewczyny, dopóki nie popracujesz nad charakterem.

Ja za takiego wyszłam za mąż. Chyba to pomroczność jasna, no bo jak to tak?? Bez samochodu??? I do tego był wtedy.....BEZROBOTNY. Ktoś wie, czy się da na tej podstawie unieważnić ślub kościelny???? Że bez samochodu (nadal)??!!!
no a ja zostawiłam faceta przy ktorym mogla bym siedziec, pachniec i czekac na przelew z zagranicy i jezdzic jego audi dla faceta który co prawda pracowal ale jezdzil rozklekotanym samochodem ktory sie potem zepsul i jezdził jeszcze bardziej rozwalonym autem ojca. A nowe kupiliśmy po slubie(nie dosłownie nowe , 13-letnie) Czy ze mną jest coś nie tak?

Masz pretensje do dziewczyn ale to ty zaczołeś nas obrażać więc sie nie dziw, tylko zastanów nad tym.

Edytowane przez Lolin86
Czas edycji: 2012-10-19 o 12:27
Lolin86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-19, 13:30   #29
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

O mamo, mam nadzieję, że to marna prowokacja

Tak jak dziewczyny napisały, z takim nastawieniem wróżę Ci wieczny celibat, gratuluję!

Lecę do mojego faceta (mam co prawda powyżej 20lat, a on dziany nie jest, ale może to dlatego, że jak się poznaliśmy byłam przed 20stką - czyli jeszcze przed przemianą...), jak wrócę wieczorem mam nadzieję na ciekawy ciąg dalszy
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-19, 13:37   #30
_polly_
Zakorzenienie

Cześć. iksde
Ja mogę być Twoją dziewczyną. iksde iksde iksde

Mam dobrą figurę. Koło to też figura.
_polly_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości