|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Które wybrać? Skórzane czy zamszowe? Pomocy :(
Witajcie, mam zamiar kupić sobie Lity, tylko nie wiem jakie lepsze: zamszowe czy skórzane? Bo z jednej strony lepsze skórzane, bo zamsz się ściera i wygląda nieestetycznie, a z drugiej skóra może się poobdzierać i również źle to wygląda. Dlatego też proszę was o poradę, które wybrać.
Skórzane: http://www.sequinshoes.pl/072-botki-...czarne-pu.html Zamszowe: http://sequinshoes.pl/072-botki-lity...sz-czarne.html Z góry dziękuje za pomoc ![]() P.S Wiem, że nie każdemu te buty mogą się podobać, dlatego nie piszcie komentarzy typu "Bleee ale wstrętne...itp" Mi się te buty marzą od dawna więc postanowiłam je osobie w końcu sprawić Pozdrawiam wszystkich
|
|
|
|
|
#2 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Które wybrać? Skórzane czy zamszowe? Pomocy :(
.
Edytowane przez 794f4f7fd0b0868ccd574eb97c8ebd94d2e43545_60bea4f1edd75 Czas edycji: 2012-11-18 o 14:34 |
|
|
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
w tej wersji skórzane wyglądają lepiej i takie bym wybrała
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
P.S. teraz zajrzałam w linki, to nie jest ani skóra ani zamsz, tylko imitacja skóry licowej i imitacja zamszu... wszystko jedno co wybierzesz, i tak można wyczyścić. Sztuczny zamsz może sięco najwyżej zaplamić. Edytowane przez Wampierz Czas edycji: 2012-11-09 o 21:16 |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
moim zdaniem skórzane.
wyglądają dużo lepiej, no i łatwiej czyścić jakiekolwiek zabrudzenia. |
|
|
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
:)))
Dziękuję wszystkim za pomoc
Zamówiłam skórzane mam nadzieje ze będą takie jakie powinny być Pozdrawiam wszystkich
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:02.

wyglądają dużo lepiej, no i łatwiej czyścić jakiekolwiek zabrudzenia.