|
Notka |
|
Ceremonia i tradycja ślubna, weselna W tym miejscu możesz podzielić się widzą, jak zaplanować ceremonię ślubną. Na co zwrócić uwagę przy szukaniu sali weselnej. Przypomnieć tradycje weselne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2 |
Przyjaciółka KWC
|
Dot.: DJ na wesele Kraków
Ja mogę polecić DJa Grzegorza Gucę, bardzo sympatyczny, dobrze prowadzi imprezę, nasi goście bardzo chwalili.
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
również poszukuję jakiegoś DJa - wodzireja z Krakowa lub okolic na wesele we wrześniu 2013...
Dobrze by było aby mógł posługiwać się angielskim.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
A skąd Pan to wie? Bywał Pan na wszystkich?Jestem uczulona na kryptoreklamę, a psik.
![]() Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2012-11-20 o 10:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Hej!
Próbuję przebić się przez internet i szukam dj-a na swoje nie-wesele w Krakowie w lipcu 2013 (chodzi mi bardziej o kogoś, kto będzie puszczał muzykę, a nie będzie wodzirejował). Czy jest ktoś w stanie mnie poratować? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- Jestem nowa:P Nie wiem czy widziałaś mój post, jeśli nie odniosłam się do Ciebie bezpośrednio:P "Witam! Właśnie mi polecono dj Mariusza..możesz mi zdradzić czemu po rozmowie zrezygnowałaś? Jestem już zrozpaczona, wesele we wrześniu, a my w kropce z jakimkolwiek dj'em/zespołem ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Jestem już po swoim weselu które odbyło się 8 czerwca i postanowiłam napisać na forum opinie o naszym dj.
Wesele prowadził nam Dj Artur Ślusarek znany też jako art-show, choć tak naprawdę to wodzirej, ponieważ oprócz puszczania (super) muzyki znakomicie rozkręcił nam gości bawiąc ich zabawami na poziomie a przy okazji bardzo fajnie wszystkich nas "zintegrował". Odnośnie rzeczy dla nas najważniejszej czyli muzyki - Artur ma niesamowite wyczucie, co puścić, komu i kiedy. Mieliśmy ponad 100 gości i do tej pory słyszymy same pozytywne komentarze o dju, co dla nas najbardziej zaskakujące osoby starsze, ciotki, wujki zgodnym chórem przyznają że dawno się tak nie wybawili i to przy dj`u! Z Arturem mieliśmy super kontakt przed jak też na weselu, nie podawaliśmy mu żadnej play-listy czy utworów ponieważ stwierdziliśmy że jeśli ktoś coś robi przez tyle lat to będzie dobrze wiedział jaką muzykę grać! - i nie pomyliliśmy się ani trochę! Reasumując: z czystym sumieniem wystawiam mu jak najlepszą opinię na tym forum ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:58.