|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Kosmetyki do peelingu
Nigdy nie stosowałam peelingu do twarzy,ale porobiło mi się trochę paskudstw
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Kosmetyki do peelingu
To kup jakiś mechaniczny peeling do twarzy, zachęcam lekturę KWC
![]() Oprócz tego może być żel do twarzy z mikrogranulkami (jest delikatniejszy od peelingu i jeśli nie masz cery wrażliwej, to stosuje się go codziennie). Teraz weszły płatki do peelingu, ale ich nie używałam więc się nie będę wypowiadać. Jeżeli masz cerę wrażliwą to peeling enzymatyczny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
ja tez jestem za ClearSkin z Avonu... lubie ten peeling... a poza tym jeszcze uzywam wlasnie takiego zelu jak wymienila Agusia... i jeszcze fajny jest truskawkowy peeling z Under 20 ... ale on n\bardzo nie sciera tylko tak fajnie odswieza buzie.
![]()
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
No właśnie, kiedyś miałam próbkę tego peelingu truskawkowego (wtedy to było jeszcze "poniżej 20"
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Przy cerze tradzikowej nie powinno sie robic peelingow mechanicznym Wiem co mowie raz zrobilam bylo lepiej tylko pierwszego dnia (skora byla gladsza jakby bardziej cienka) , ale nastepnego mialam wysyp nowych pryszczy (poprostu w czasie peelingu mechaniczego roznosi sie te pryszcze) Lepiej uzyj jakiegos enzymatycznego sama szukam jakiegos dobrego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Mam głupie pytanie, jestem tu nowa iiiiii niestety nie wiem co to jest KWC..
![]() A co do peelingu do bym chciała jakiś delikatny bo tak szczerze mówiąc to tych krostek mam nie wiele a skóre na policzkacch mam bardzo delikatną... Dzięki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Arien KWC to nasz katalog kosmetyków, z recenzjami
![]() tu masz linke do strony głównej http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ a tu do peelingów: http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...category_id=20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:18.