|
|||||||
| Notka |
|
| Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Czas na zmiane... :) Pomóżcie!
Witam wszystkich
![]() Nie będę oryginalna, więc przejdę do konkretów. Chciałabym zmienić coś w swoim wyglądzie. Nigdy nie farbowałam włosów bo uważam, że mój naturalny kolor włosów jest dość ładny Otóż pomóżcie mi w jakiejś zmianie. Może popełniam jakieś błędy w makijażu, czesaniu bądź jeszcze w czymś innym. Czy powinnam farbować włosy? I czy w krótkich, czy w długich mi włosach lepiej?
|
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Czas na zmiane... :) Pomóżcie!
Po pierwsze jesteś piękna!
Po drugie masz śliczne kręcone włosy i fajny kolor - olejem kokosowym, odżywką, żółtkiem możesz je jeszcze,,dożywić'' ![]() Co zmienić? Gdybyś dała troszkę wyraźniejsze foto było by nam znacznie łatwiej Ale na pierwszy rzut oka, to troszkę podkreślić jasne brwi, mocniejszy make up, ale bez przesady,troszkę brązera, błyszczyk, oczy bardziej w kącikach pokreślić kredką. Ale naprawde wyglądasz świetnie! Ps. a ile masz lat jeśli można spytać?
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Piękne masz włosy!
Kolor jest rewelacyjny ![]() swoje masz takie loczki? Rzeczywiście, ja bym bardziej zmieniła coś w makijażu, mocniej oczy, ale usta delikatne zostawić. Rozjaśniają Ci się w lecie jeszcze bardziej? |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
według mnie kolor jest piękny... nie ma co zmieniać.. ale lepiej wyglądasz a 1 zdjęciu w krótszych włoskach niż takich długich puklach..
|
|
#5 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Piękna jesteś, nie za wiele tu do zmieniania!
Mi się podobasz bardziej w trochę krótszych jak na pierwszym zdjęciu.Powtórzę za dziewczynami, że możesz popróbować z podmalowaniem brwi i np. kreską na górnych powiekach, żeby zagęścić ciut rzęsy. |
|
|
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
mam 19 lat
![]() ---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ---------- tak w lecie robią się zdecydowanie jaśniejsze naturalnie mi się tak kręcą. A może znacie jakieś ciekawe sposoby na pielęgnacje kręconych włosów?To moje wyraźniejsze zdjęcie. Tak wyglądają moje włosy po wyprostowaniu
Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2012-10-24 o 11:26 Powód: post pod postem |
|
|
|
|
#7 |
|
Rozeznanie
|
ŚLiczna dziewczyna...i te włosy- tylko pozazdrościć
"...bo ona ona różne ma imiona jedni wołają ją miłość inni zgaga pieprzona bo ona ona imiona różne ma jedni wołają ją szczęście niepojęte inni pani na K." Początki bloga http://okiembehemotkota.blogspot.com Moje amatorskie fotki: http://kasita.flog.pl/ |
|
|
|
|
#8 |
|
Konto usunięte
|
Twoje włosy i kolor
|
|
|
|
|
#9 |
|
BAN stały
|
Nic nie zmieniaj jest super !
|
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
piękne włosy
az Ci pozazdrościłam jak dla mnie lepiej wyglądasz lepiej w ciut krótszych
|
|
|
|
|
#11 |
|
Konto usunięte
|
Nie zraź się proszę natłokiem informacji, ale wpadnij tu https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=126 i zacznij działać w tej kwestii, bo widzę ze brakuje nawilżenia
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Piękne włosy
Ja bym je skróciła, pierwsze cięcie podoba mi się dużo bardziej - z pazurem.
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Rozeznanie
|
Śliczne masz te włosy. Ale nie rób nic z mocniejszym makijażem!
Jesteś jak cherubinek. To by tylko zepsuło efekt. U młodych, ładnych dziewczyn najlepiej wygląda naturalność. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Metamorfozy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:41.

Otóż pomóżcie mi w jakiejś zmianie. Może popełniam jakieś błędy w makijażu, czesaniu bądź jeszcze w czymś innym. Czy powinnam farbować włosy? I czy w krótkich, czy w długich mi włosach lepiej?

az Ci pozazdrościłam 

Jesteś jak cherubinek.