|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Jaa....Co mogę w sobie zmienić??Hejka!
Zwracam sie do Was... w wielkiej prośbie...! Chcę coś w sobie zmienić ;] Tlyko nie wiem co...i jak..;/ O fryzurze napisałam w "Pytania do fryzjerki" bo chcę sobie zrobić prostą grzywkę tylko nie wiem czy pasuje do takich dośc dlugich włosów. Ale chcę się Was poradzić o to co innego mogłabym w sobie zmienić... Proszę o odpowiedź ![]()
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Jaa....Co mogę w sobie zmienić??
Hej, myślę, że prosta grzywka nie jest najlepszym pomysłem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
jesteś młoda jeszcze proponuje delikatnie tylko podkreślić rzęsy
![]() jesteś typem kolorystycznym lata ![]() i proponuje kupić sobie na przykład nivea jung ten z podkładem.. bo widze że masz troszke pod czerwieniona twarz i młodzienczy tradzik.. to pozwoli zamaskować ![]() tyle ci wystarczy ![]() ![]() a co do włosów to.... proponuje co być porobiła raz w tygodniu maseczke z wosku wax.. odżywi ci włosy ![]() maseczke nakładasz na 20minut i trzymasz w ciepłym kopresie .. czyli zawiń włosy na przykład w dwa ręczniki ![]() i co do grzywki.. to możliwe ... ale tylko taka pocieniowana na dłuższych włosach..... ale wydaje mi się że to zbędne... dobrze wyglądasz w takich co masz.. wzamian proponuje ci zainwestować w suszarke z taką końcówką która ukłąda lekkie loki ![]() nadadzą ci wyrazistości ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
a i jeszcze jedno
![]() zapuszczaj włosy ![]() bedzie ci dobrze w takich ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:30.